Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

3g radi korektno, i ko kaže da je skup. 3GB 400 dinara, u odnosu na cenu telefona je smešno. Greota je na ovakvom telefonu ne posedovati 3g u pretplati.

3g radi korektno, i ko kaže da je skup. 3GB 400 dinara, u odnosu na cenu telefona je smešno. Greota je na ovakvom telefonu ne posedovati 3g u pretplati.
postoje ljudi koji,kao ja, imaju sluzbene brojeve,za koje poslodavac nije omogucio tu varijantu.sa 3g sam pustio jedan spot sa yt u low quality i napravio nemogucih 1200 din... klepaju po usima..a obracunavaju kako hoce...tako da to vise ne koristim.

Ne može sve idealno da bude. Mada si ti dobro prošao, znam ljude koji su tako napravili račun od preko 40000 dinara.

Ma sta ga libo, ni tih 1200 nije platio on vec preduzece.

sve preko 1000 din placam ja.I to nije neka suma da bi kukumavcio.Ali logikom te cene mogu misliti koliki bi racun bio da sam cesto na 3g.Ma ne zanima me icloud i sl.drzim sve u telefonu od medija i to je to.Napisao san ovo jer nas ima puno koji sluzbeno koristimo n3 i 3g nam nije u paketu sa povoljnom cenom protoka.Kada sam bio u Farancuskoj,mojoj rodjaki je na romingu za par dana koriscenja samo 3g doslo 500 eu.A nista posebno nije koristila.Zamisli da je brdo snimaka,koje je tamo napravila na iphone5 uploadovala na icloud.hehe...neka hvala.

Poslednja izmena:
Meni je nezamislivo da neko nema 3G konekciju na bilo kom Android telefonu. Da se ne lažemo, imao sam i ja par slučajeva na Vip-u kada sam probio limit i morao da plaćam hiljadarku ili dve preko, zato ću lepo kad mi istekne ugovor da pređem na Telenor koji ima "neograničeni" net i neće više biti takvih problema.

Meni je nezamislivo da neko nema 3G konekciju na bilo kom Android telefonu. Da se ne lažemo, imao sam i ja par slučajeva na Vip-u kada sam probio limit i morao da plaćam hiljadarku ili dve preko, zato ću lepo kad mi istekne ugovor da pređem na Telenor koji ima "neograničeni" net i neće više biti takvih problema.

Sve sve sve, ali Telenor net nikada vise. Vip i mts su cale i keva za njihov edge u sred centra Beograda.

ja zivim u centru i nemama 3g kod mts
rece mi decko koji je dolazio da meri signal da nisam jedini tako da ....

Bitno je posto nema velike svrhe imati tako dobar fon bez interneta...mislim zato ga i koristim da kad nisam pri pc da mogu da obavim neke stvari itd....
Inace za ovo u kaficima sta rade itd potpuno se slazem sa tobom ja bi u lokale stavio i gsm jammer da ne mogu ni telefonirati a ne nesto drugo... pa valjda smo na.kafu dosli da se ispricamo itd ne da blejimo u fon...

Dobro,svako prema svojim potrebama.
Ja nisam zavistan od neta u pokretu,niti imam neke stvari da obavljam online.
Baterija mi je najbitnija stavka,a i ne provodim previse vremena van kuce pa da mi treba net svuda.
Mogu da se strpim dok ne dodjem kuci :D

Dobro,svako prema svojim potrebama.
Ja nisam zavistan od neta u pokretu,niti imam neke stvari da obavljam online.
Baterija mi je najbitnija stavka,a i ne provodim previse vremena van kuce pa da mi treba net svuda.
Mogu da se strpim dok ne dodjem kuci :D

I kod mene ista situacija.

Da li su note 3 iz mts otkljucani za sve mreze ili su zakljucani na mts?

Trebalo bi sutra da uzmem Note 3, pa me interesuje sledece, posto nisam imao prilike da ga vidim jos uvek.. Kakav je kvalitet ledja, da li se lako grebu i kakva su ovako generalno.. Takodje i lajsna me interesuje..?? Hvala!

Леђа супер, бар на црном моделу. Са лајсном може бити проблема. Мени се на једном месту мало изгубила, ни сам не знам како.
Иначе, од ноћас имам проблем са home дугметом. Почело одједном да се кочи. Морам да га однесем до сервиса да видим шта је.

Pa ja planiram da uzmem beli.. Nekako mi se crni i ne svidja bas, ne znam, nisam pametan..

Citam diskusiju unazad desetak strana, pa ae da se nadovezem, posto cemo se, nadam se, druziti ubuduce.. :)

Samsung brljavi sa sw strasno, znaci ne znaju ni oni di biju, ali pored toga furaju dobar hw, sto kaze Gizmo, ebes hw kad fon stuca, tacno, mada..... nesto ne verujem da N3 stuca, ali eto zdravlje Boze, sutra vec cemo videti.. :) Ja sam imao Gnex i Nexus 4, ali jednostavno meni je taj telefon nekako nepotpun, prazan, ne znam ni ja. Kod Samsunga znas imas sve od app koje ti trebaju da krenes i jos nekih softverskih resenja kojih covek bude svestan kad ode od njih. Mozda sam i jedan od gorih sto se tice telefona ovde na forumu, menjam ih jako cesto i poceo sam da ozbiljne pare trosim na to, te sam resio da kupim Note 3 i da se smirim tj. da bas vidim koliko cu to biti miran, za sada je rekord 5 meseci sa jednim istim fonom.. :)

Poslednja izmena:
Ja imam crni. Zadnja strana odlicna. Lajsna kao nova a ne nosim zastitne folije i maske.

Zadnjom maskom odusevljen dok lajsna deluje prilicno osetljivo. Definitivno ces morati da obratis paznju na nju.
Sto se tice lagova, postoje kao i na svakom Samsungu, ali su minimalni.

Mozda sam i jedan od gorih sto se tice telefona ovde na forumu, menjam ih jako cesto i poceo sam da ozbiljne pare trosim na to, te sam resio da kupim Note 3 i da se smirim tj. da bas vidim koliko cu to biti miran, za sada je rekord 5 meseci sa jednim istim fonom.. :)

ja sam koristio beli N3 nekih mesec i po (iako sam želeo crni), ukapirao da nije to to, prodao ga, uzeo N4, i uzeo N10.1 2014. Jednostavno mi je olovka upotrebljivija na većoj površini ekrana. I ne moraju neke velike pare da se troše na gadgete, sve dok ih čuvaš, i prodaješ u odgovarajućem trenutku...

Леђа супер, бар на црном моделу. Са лајсном може бити проблема. Мени се на једном месту мало изгубила, ни сам не знам како.
Иначе, од ноћас имам проблем са home дугметом. Почело одједном да се кочи. Морам да га однесем до сервиса да видим шта је.

prljavstina je usla.Samo ciscenje..

Може усисивач??

Ali nemaš internet :d
Šalim se, kompresor koji ne duva vlagu... i laka ruka. Da, "kvazialuminijumski ram" je jako osetljiv. Juče mi se ulubio u džepu... novac, ključevi... Bog će ga znati! Nije ogreban, samo ulubljen...

Poslednja izmena od urednika:
Ја имам. Лепо ради, флуидније него пре. Батерија није боља.

I meni dobro radi sve sem WiFi teteringa. Dozvoljava uređajima da se zakače samo ako, je prvi put, podešen kao open... Ostalo O.K.

Nazad
Vrh Dno