Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Rec "ovu" je linkovana.

Svidja mi se ovaj Supcase, ali providno crna varijanta. Djurke kako si narucio, meni izbaci ono crveno da nemoze isporuka na zadatu adresu. Probao sam i Srbiju i Nemacku i nece. Americka adresa kod druga hoce...

Ni ja nisam videla. :eek:

Trebao sam više reći da linkujem, zaista se slabije vidi...

Za koliko dana stizu stvari sa amazona i koliko je shipping?

Doneo mi drugar iz USA, inače, naručio sam i jednog Spigena, ali on nije stigao, imaju problem sa kasnom dostavom i tamo, a kamoli ovde. Spigena su posebno napljuvali po tom pitanju, pa sam zato i naručio back-up varijantu...
Izašla je ta cena + dostava oko 5-6 USD, ukupno dakle oko 1600 dindži.
Uzeo i 32 GB 45Mb/s karticu ona je izašla oko 2500 sa dostavom...

Мени спиген са амазона стигао за 7 дана од наручивања.

Дај Ђоле не зезај ;-)
Стигао ми је онај слим фит, неохибрид послат јуче.

Samsung Galaxy Note III

Mnogo reklamacija na ekran ima... Crvena u oranz, siva ima linije i nejednako osvetljenje...ima tema na xda...
Gledao sam kartice...ove od 32 gb samsung su brze od 64 samsung...class 10.. Brze cak i od crvenog sundisc...

Poslednja izmena:
Mnogo reklamacija na ekran ima... Crvena u oranz, siva ima linije i nejednako osvetljenje...ima tema na xda...
Gledao sam kartice...ove od 32 gb samsung su brze od 64 samsung...class 10.. Brze cak i od crvenog sundisc...

Sta je to mnogo na trenutnih 5miliona prodatih telefona?

Telenor kasni, tj. potpisan je ugovor tek u ovaj ponedeljak(umesto prethodni) i sada čekam da se smiluju... ,) I grickam nokte oko ekrana... :d A kupio sam već kasticu :D JA kupujem sve naopako :D Umesto prvo da stigne fon pa onda futrola, kartica i sl. ja krenuo odmah... MAda sam koristio beli Note( kolega mi dao da se igram) - 4 dana... I onda sam se tek naložio kao da imam 20 a ne 41 god.. :d

Poslednja izmena:
^ Aahahahaha :d

I ja sam za jedan telefon bio uzeo prvo futrolu ima par godina, ali ne mogu da se setim koji telefon je bio. Uglavnom cekao sam nesto da stigne telefon... ali ja da se osiguram. :D

Hoću ovo, sviđa mi se, ali ne znam kako da dobavim...

supcasenote3.jpg

41FOFvOTxpL.jpg

Jeste li upoređivali Awake i Screen On na telefonu? Uvek mi je Awake mnogo veći od screen ON-a :confused: na primer kad je 4h screen on, tada je preko 6h "budan"

Poslednja izmena:
na koliki uptime? i koliko razgovora?

^ kada je awake tada se racuna i sinhronizacija. Awake = screen on je samo kada je tel skinut sa punjaca i koriscen dok se ne ugasi. U ostalim slucajevima je awake uvek vece.

Nazad
Vrh Dno