Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ali ovo mi deluje previse ogromno.
Note je sam po sebi ogroman jos staviti ovo cudo...

Istu tu S view sam videla, ali ni sama ne znam da li da uzimam tu ili one kineske (oko 1600 im je cena) ili već neku ultra slim :confused: Kao što Gizmo reče volim telefon bez ikakve zaštite , ali opet je lepo i sačuvati ga . Za S4 sam imala tu jeftiniju i uopšte nije loša :D E sad treba biti pametan

Video sami te kineske kopije...bolje nemoj please..Nisu kozne, i jako jeftino izgledaju..A i to ce se lako cepati...otvori-zatvori varijante...puca to.vestacki materijali..Opet tvoj izbor...ja ne savetujem... Sigurica ti je neki gumenjak od 400 din... Cuva,nije glomazno i jeftino je...Ja cu jos videti..

Ko tenk verujte mi. Imao sam ga na note 2. Na slikama extra deluje uzivo je kao cigla.

Zato se baš i razmišljam . Pošto inače čuvam telefone, mislim da cu na kraju i uzeti neku ultra tanku zaštitu ili ako budem pri parama bude i ta original Samsungova :thumbup:

Zato se baš i razmišljam . Pošto inače čuvam telefone, mislim da cu na kraju i uzeti neku ultra tanku zaštitu ili ako budem pri parama bude i ta original Samsungova :thumbup:

Ja cu prvo neki najjeftiniji gumenjak...posle cekam da vidim da li je neko dosao do boljih iskustava..

U, sunce ti, ceo dan nisam na temi, i ne videh...samo napred Gizmo, znam dosta ljudi iz neposredne okoline koji sa tim žive sasvim normalno. A znam odlično i jednog matorca, koji se vrlo nedisciplinovano ponaša, i opet sasvim fino gura s obzirom da mu je 67, a ima dijabetes tipa 5-6 godina. Naravno, ovo nemoj nikako da shvatiš kao savet, imamo na temi i doktora, tako da bolje da možda ćutim :D

On topic: probao sam onaj kožni s view, auh što dobro leže, ali 5500 im majki...:D

4.490,00 din su sada--- mada je i to previše...

Drz se Gizmo i cuvaj se ti, a telefon ko sisa...ne opterecuj se s materijalnim stvarima.

Ja odgledah ceo review od sat vremena i nisam odusevljen kao ni ona. U startu joj se nije svideo, a sad posle 15 dana joj se sleglo pa je ok. Secam se kada je radila review za note 2 da je posle mesec dana rekla kako obozava telefon, a i nije ni cudo posle raspada od keca (tako mu ja tepam :d ). Ne svidja mi se to sto baterija nije bas kao na note 2, sto zvucnik daje losiji kvalitet zvuka, sto se nakuplja prljavstina u lajsni, a nesto nisam ni odusevljen s-penom kakav je osecaj kada se prevlaci po ekranu.. Sad se razmisljam da kupim ponovo note 2 umesto trojke, ili dal uopste da uzimam tako neko cudo ili da stekam pare za motor i uzmem sad htc one s :D

Poslednja izmena:
Ja odgledah ceo review od sat vremena i nisam odusevljen kao ni ona. U startu joj se nije svideo, a sad posle 15 dana joj se sleglo pa je ok. Secam se kada je radila review za note 2 da je posle mesec dana rekla kako obozava telefon, a i nije ni cudo posle raspada od keca (tako mu ja tepam :d ). Sad se razmisljam da kupim ponovo note 2 umesto trojke..

Moze da prica ona sta hoce :) ja sam do skora imao taj N2. Rodjeni brat ga i dalje ima... Tu nista nije isto. Neuporedivo. Od izgleda, displeja i svega ostaloga. NEUPOREDIVO! Smesan je N2 pored N3 :)

Ko kupuje tek sad note 3 posle nekog ubogog androida ima da se ukaki od odusevljenja. Prodati note 2 i dodati 250e je po meni previse i ne isplati se jos uvek. Daleko od toga da nije napredniji od predhodnika. Za mene VELIKI MINUS je to sto mu je ekran zalepljen za lajsnu koja je katastrofa kvaliteta.

@Gti, Ne znam, ni malo se ne bih slozio, meni nije ostavio takav utisak. Samo mi se izgled bas svidja zbog koze pozadi, ali ostalo mi manje-vise nebitno. Imao sam note 2 od decembra i ni u jednom trenutku nisam pomislio da mi treba nesto bolje. Ovaj sam prodao jer sam dobio lepe pare pa rekoh sto da ne. Videcu danas-sutra sta cu. Najvise me smorilo sto je rekla da zvucnik ne moze ni da se poredi sa n2 i sto se hvata stroka po lajsni.

@hunder- ako ga uzmem za 510e to mi je 150e doplate.

Poslednja izmena:
Pazi, sve je relativno pa i tel. Ja imam drugara koji ima S2 i on kaze da mu nista ne nedostaje. I u pravu je potpuno. Sve aplikacije koje imam ja ima i on... ALIIIII :)

Pazi, sve je relativno pa i tel. Ja imam drugara koji ima S2 i on kaze da mu nista ne nedostaje. I u pravu je potpuno. Sve aplikacije koje imam ja ima i on... ALIIIII :)

Dobro, ti ga sad pretera, i devojci na wildfire s nista nije falilo i ima sve aplikacije. Ovde je slucaj da mi nista nije toliko presudno na note 3 da bih morao da ga uzmem, jer note 2 i dalje radi bolje od 99% telefona na trzistu, a meni usb 3.0, fHD i 4K video nikakvu ulogu ne igraju. Voleo bih da uzmem, ali nema nista zbog cega gorim od zelje da ga uzmem :d
Vise mi smeta sto je baterija losija malo od dvojke (al nista strasno) i sto lajsna nece moci da se zameni kad se oguli. Kao sto rekoh, videcu ovih dana sta cu. Vise mi nedostaje Note 2 nego sto mi se kupuje note 3 :D Ako iskoci neki za 500-510e, razmislicu lepo :)

Totalno nebitne stvari u odnosu na to sto pruza. Baterija ne mora da bude losija i zavisi od milion faktora.

neju3u9a.jpg

6y5ysegy.jpg

Sta znam, meni je realnije ovo sto je ona koristila normalno nego u ovim test uslovima. I da, slazem se, baterija svakome drugacije traje. Mada mi nema logike da za 100mAh traje vise a da je ovoliko nakrcaniji telefon. Sve ovo ok, nikakav problem, sem sto sam navatao stravu od lajsne sto ne moze da se menja. Na stranu to sto ovde ljudi prijavise da se syebala posle 15 dana. Ne znam sta rade s telefomom da se to desi x/

Ja, ako poredim dvojku i trojku, baterija na trojci mi je čak za nijansu bolja, u skladu sa gsmarena testom. Juče zamalo da prebacim 9h SOT-a

Dobro, ti ga sad pretera, i devojci na wildfire s nista nije falilo i ima sve aplikacije. Ovde je slucaj da mi nista nije toliko presudno na note 3 da bih morao da ga uzmem, jer note 2 i dalje radi bolje od 99% telefona na trzistu, a meni usb 3.0, fHD i 4K video nikakvu ulogu ne igraju. Voleo bih da uzmem, ali nema nista zbog cega gorim od zelje da ga uzmem :d
Vise mi smeta sto je baterija losija malo od dvojke (al nista strasno) i sto lajsna nece moci da se zameni kad se oguli. Kao sto rekoh, videcu ovih dana sta cu. Vise mi nedostaje Note 2 nego sto mi se kupuje note 3 :D Ako iskoci neki za 500-510e, razmislicu lepo :)

Nije samo to: 1-Full HD. 2-13mpx, 3-4K, 1080p 60fps, 4-Ram 3gb DDR3, 5-32Gb mem, 6-IR, 7-2.27ghz....ako ovo nije neki napredak ne znam sta je :) sve je unapredjeno 50+%.
Istina je da lajsna deluje osetljivije ali videcemo i to. Da je ona aluminijumska ovo bi bio savrsen tel! :)

O trajanju baterije ne vredi polemisati jer po meni 4.3 trosi vise baterije. Bar ovaj leak. Kad izadje zvanicni 4.3 na note 2 onda mozemo pricati. A i svako drugacije koristi telefon. Jedini pravi sud moze doneti vlasnik koji je imao note 2 pa presao na note 3.

O trajanju baterije ne vredi polemisati jer po meni 4.3 trosi vise baterije. Bar ovaj leak. Kad izadje zvanicni 4.3 na note 2 onda mozemo pricati. A i svako drugacije koristi telefon. Jedini pravi sud moze doneti vlasnik koji je imao note 2 pa presao na note 3.

Pa ja imam demo dvojku sa MI6 leak-om, SOT je oko 6-7h. Pre toga je bila na optimi sa sličnim podešavanjima gurala i preko 8h.
Imam i trojku, slično podesenu kao dvojku, i SOT mi je duži...Gde ćeš bolje poređenje. Korišćenje je isto, 3 gmaila, 1Tw nalog, dosta Tpt-a, Chrome i Pocket...

Nije samo to: 1-Full HD. 2-13mpx, 3-4K, 1080p 60fps, 4-Ram 3gb DDR3, 5-32Gb mem, 6-IR, 7-2.27ghz....ako ovo nije neki napredak ne znam sta je :) sve je unapredjeno 50+%.
Istina je da lajsna deluje osetljivije ali videcemo i to. Da je ona aluminijumska ovo bi bio savrsen tel! :)

Znam ja sta su sve unapredili, ali meni to nema nikakvu realnu primenu jer ni 8mp i fHD nisam koristio, a kamoli ovo da mi treba, a moze 16Ghz da ima kad ne koristi nista od toga. O tome ti pricam. To sta pise na papiru meni ne znaci nista kad necu da koristim. Zato bih opet bio savrseno zadovoljan daopet uzmem dvojku. Smara me da cekam a nemam neku preteranu zelju za trojkom. To je poenta. Note 2 sam bio spreman doveka da cekam :D

Znam ja sta su sve unapredili, ali meni to nema nikakvu realnu primenu jer ni 8mp i fHD nisam koristio, a kamoli ovo da mi treba, a moze 16Ghz da ima kad ne koristi nista od toga. O tome ti pricam. To sta pise na papiru meni ne znaci nista kad necu da koristim. Zato bih opet bio savrseno zadovoljan daopet uzmem dvojku. Smara me da cekam a nemam neku preteranu zelju za trojkom. To je poenta. Note 2 sam bio spreman doveka da cekam :D

Pa sta si koristio iskreno?

Nemam nista protiv ali zasto uzeti telefon koji si do skoro imao?? Mislim nije mi jasno?
Zasto onda ne uzmes G2 recimo?

Pa sta si koristio iskreno?

Nemam nista protiv ali zasto uzeti telefon koji si do skoro imao?? Mislim nije mi jasno?
Zasto onda ne uzmes G2 recimo?

Sve sem preternog slikanja i snimanja? Mislim, meni je kamera na pretposlednjem mestu na telefonu.

Ne bih uzeo g2 nikad zato sto nema s-pen koji je najbolji izum na mobilnom telefonu posle ekrana osetljivog na dodir (i sto je 100e doplate za, po meni, downgrade), a kada bih hteo nesto kao G2, pre bih s4 uzeo za 50ak evra manje, ako ne i 60. Kao sto rece covek iznad, uzmem za 350e note 2 nov i da pevam. A zasto uzeti opet? Pa zato sto za iste ili manje pare imam da uzmem nov, npr :)

Super je to sto si razrezio sa tobom sta ti ne treba, ali nemoj na osnovu svojih potreba da mislis da ostalima ne treba nesto bolje od N2.

Ja bih iskreno voleo da postoji telefon bez mana, ali nazalost moramo prihvatiti da to nikada nece biti tako. Ono sto N3 nudi je trenutno nesto najnaprednije na trzistu i kome treba kupice ga. Kome nije potreban nece, toliko je jednostavno :)

Pa ja imam demo dvojku sa MI6 leak-om, SOT je oko 6-7h. Pre toga je bila na optimi sa sličnim podešavanjima gurala i preko 8h.
Imam i trojku, slično podesenu kao dvojku, i SOT mi je duži...Gde ćeš bolje poređenje. Korišćenje je isto, 3 gmaila, 1Tw nalog, dosta Tpt-a, Chrome i Pocket...
0 tome i pričam.Ja čak imam najgori screen on.Zato što uzimam dušu telefonu. Na Note3 sigurno bi imao najgore trajanje baterije u odnosu na vas ali sigurno bolje od Note 2.

@Gizmash
Pa upravo sam to i rekao, ne znam sta nije jasno? Note 3 je bolji u skoro svakom segmentu, naravno, ali me odbija sto lajsna nece moci da se zameni ako zatreba. Plus me mrzi da dodatno cekam, pa i to je faktor. Samo ne znam odakle si zakljucio da mislim da drugi ne treba da ga kupe? Ko planora da da sad 550e za mob, prvo note 3 pa par praznih mesta pa note2 pa ostali ;)

Aj sad nek mi neko ispise par reci o spen koliko je zadovoljan. Jel zadire o ekran? Meni se cini kao da malo zapinje vrh olovke. I da, kako je moguce da posle 10 dana u telenoru olovka jedva radi? Note 2 posle godinu dana nije imao problem sa time u iatoj prodavnici.. Verovatno su zato stavili da se menja vrh jer brzo propada?

Nemoj da me shvatis pogresno ali iz tvojih postova mi deluje kao da ubedjujes sebe (a i druge) da ti ne treba Note 3... Mozda gresim.

Nazad
Vrh Dno