Istu tu S view sam videla, ali ni sama ne znam da li da uzimam tu ili one kineske (oko 1600 im je cena) ili već neku ultra slimKao što Gizmo reče volim telefon bez ikakve zaštite , ali opet je lepo i sačuvati ga . Za S4 sam imala tu jeftiniju i uopšte nije loša
E sad treba biti pametan
Zato se baš i razmišljam . Pošto inače čuvam telefone, mislim da cu na kraju i uzeti neku ultra tanku zaštitu ili ako budem pri parama bude i ta original Samsungova :thumbup:
Ja odgledah ceo review od sat vremena i nisam odusevljen kao ni ona. U startu joj se nije svideo, a sad posle 15 dana joj se sleglo pa je ok. Secam se kada je radila review za note 2 da je posle mesec dana rekla kako obozava telefon, a i nije ni cudo posle raspada od keca (tako mu ja tepam :d ). Sad se razmisljam da kupim ponovo note 2 umesto trojke..
Pazi, sve je relativno pa i tel. Ja imam drugara koji ima S2 i on kaze da mu nista ne nedostaje. I u pravu je potpuno. Sve aplikacije koje imam ja ima i on... ALIIIII![]()
Dobro, ti ga sad pretera, i devojci na wildfire s nista nije falilo i ima sve aplikacije. Ovde je slucaj da mi nista nije toliko presudno na note 3 da bih morao da ga uzmem, jer note 2 i dalje radi bolje od 99% telefona na trzistu, a meni usb 3.0, fHD i 4K video nikakvu ulogu ne igraju. Voleo bih da uzmem, ali nema nista zbog cega gorim od zelje da ga uzmem :d
Vise mi smeta sto je baterija losija malo od dvojke (al nista strasno) i sto lajsna nece moci da se zameni kad se oguli. Kao sto rekoh, videcu ovih dana sta cu. Vise mi nedostaje Note 2 nego sto mi se kupuje note 3Ako iskoci neki za 500-510e, razmislicu lepo
![]()
O trajanju baterije ne vredi polemisati jer po meni 4.3 trosi vise baterije. Bar ovaj leak. Kad izadje zvanicni 4.3 na note 2 onda mozemo pricati. A i svako drugacije koristi telefon. Jedini pravi sud moze doneti vlasnik koji je imao note 2 pa presao na note 3.
Nije samo to: 1-Full HD. 2-13mpx, 3-4K, 1080p 60fps, 4-Ram 3gb DDR3, 5-32Gb mem, 6-IR, 7-2.27ghz....ako ovo nije neki napredak ne znam sta jesve je unapredjeno 50+%.
Istina je da lajsna deluje osetljivije ali videcemo i to. Da je ona aluminijumska ovo bi bio savrsen tel!![]()
Znam ja sta su sve unapredili, ali meni to nema nikakvu realnu primenu jer ni 8mp i fHD nisam koristio, a kamoli ovo da mi treba, a moze 16Ghz da ima kad ne koristi nista od toga. O tome ti pricam. To sta pise na papiru meni ne znaci nista kad necu da koristim. Zato bih opet bio savrseno zadovoljan daopet uzmem dvojku. Smara me da cekam a nemam neku preteranu zelju za trojkom. To je poenta. Note 2 sam bio spreman doveka da cekam![]()
Pa sta si koristio iskreno?
Nemam nista protiv ali zasto uzeti telefon koji si do skoro imao?? Mislim nije mi jasno?
Zasto onda ne uzmes G2 recimo?
Znam ja sta su sve unapredili, ali meni to nema nikakvu realnu primenu jer ni 8mp i fHD nisam koristio, a kamoli ovo da mi treba, a moze 16Ghz da ima kad ne koristi nista od toga. O tome ti pricam. To sta pise na papiru meni ne znaci nista kad necu da koristim. Zato bih opet bio savrseno zadovoljan daopet uzmem dvojku. Smara me da cekam a nemam neku preteranu zelju za trojkom. To je poenta. Note 2 sam bio spreman doveka da cekam![]()
0 tome i pričam.Ja čak imam najgori screen on.Zato što uzimam dušu telefonu. Na Note3 sigurno bi imao najgore trajanje baterije u odnosu na vas ali sigurno bolje od Note 2.Pa ja imam demo dvojku sa MI6 leak-om, SOT je oko 6-7h. Pre toga je bila na optimi sa sličnim podešavanjima gurala i preko 8h.
Imam i trojku, slično podesenu kao dvojku, i SOT mi je duži...Gde ćeš bolje poređenje. Korišćenje je isto, 3 gmaila, 1Tw nalog, dosta Tpt-a, Chrome i Pocket...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari