Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Procackao ga na brzaka u Telenoru, nisam mogao duze. Malo zeza sto je nakacen na onu sajlu. Zadnji poklopac mi se bas svideo, a ona lajsna sa strane kao da malo odudara, al sta znam, brzo se navikne.
Dosta drugaciji osecaj u ruci od note 2, a opet nisam bas zinuo od odusevljenja. Secam se kada sam otvorio kutiju sa note 2, al dobro, tada sam presao sa 4 inca.
Da su sve ovo upakovali u 6.3" kao sto su pricali sigurno bih uzeo. Valjda cuvaju ince dok ne smisle nesto novo.

Ma u 10" bi bilo to to :D ovako šta znam, isti N2 :D
ALI KAD BI SE LAGALI! MENI SAVRSENSTVO :)

Ma u 10" bi bilo to to :D ovako šta znam, isti N2 :D
ALI KAD BI SE LAGALI! MENI SAVRSENSTVO :)

Ne kazem da je los ili isti note 2, nego nekako mi nije veliki prelaz sa note 2. To opet ne znaci da necu da ga uzmem ;) ali nije mi stvorio utisak - jao kakav telefon, moram da zamenim note 2.
Mozda je to samo prvi utisak jer sam ga kratko cackao.

Kako mislis solidno bolji kad Note 3 nema u prve dvije tabele? U poslednjoj je iznad Max-a...!?

Није лепо видео ;)
Огулило ми се ово сиво гов*о код IR, полудео сам!! Јбм ти њихову пластичну имитацију, пун ми их је к...

Није лепо видео ;)
Огулило ми се ово сиво гов*о код IR, полудео сам!! Јбм ти њихову пластичну имитацију, пун ми их је к...

Ozbiljno? :S:

Tako brzo? Da li ti je padao i sl. ili samo od sebe?

Zato treba uzeti futrolu bilo kakvu.

Ма није ми падао нити било шта слично. Имам ону спиген ултра слим- она не покрива горњу и доњу страну, а сад сам наручио и неохибрид. Мрзим футроле, ал не може без њих :(

Ма није ми падао нити било шта слично. Имам ону спиген ултра слим- она не покрива горњу и доњу страну, а сад сам наручио и неохибрид. Мрзим футроле, ал не може без њих :(

Iz tog razloga ja nisam uzeo futrolu koja ne pokriva sve strane, ne treba to uzimati vise. Zao mi je da ti se to desilo.

Ceftri ajde slikaj pls, bas me zanima kako to izgleda. Slikaj ga i u futroli ako mozes, sad se dvoumim oko zastite.

Sada sam video kod prijatelja da se i njemu nota ogulila malo sa strane...onaj sjajni sloj se lako skida.On kaze da je to od dzepa...star telefon 2 nedelje.,,

najgora stvar kod tih mobova su te farbane lajsne.. mozes da se ubijes kada ti se to oguli

Sto je najgore na SGS3 se barem kod mene nije ogulila ni na jednom mestu, dok sam kod drugih vidjao da su potpuno ofucane...

Ja i dalje ne uspevam da naručim Spigen na Amazonu, odbijaju isporuku u Bgd :-(
Ako je neko voljan da naruči za mene, bio bih mu zahvalan!

сликаћу вечерас, сад сам код деде у селу. Исто ми се десило и са н2. Ужас.

Super, sad kad mogu da uzmem za 460e, vidim da se ovo go.vno ljusti... Hmmm

Mozda ce biti samo na prvim serijama. Ili jednostavno kupite neki minimal case, posebno ko planira duze da zadrzi telefon, posle 2 godine ta oguljena sranya ne mogu da budu problem prilikom prodaje kao posle par meseci.. To se verovatno guli i ispod ''zastite'' ali ko ne planira da skida..

Mada jeste *****no, sve te imitacije na samsung telefonima u poslednje vreme, kao durability a u stvari stede jer svejedno prodaju na desetine miliona komada vodecih modela pa na svakom 1$ da ustede..

Poslednja izmena:
Hmm. Najinteresantnije je da ja nikada nisam nosio nikakve obloge i folije i da mi se ni jedan nije lljustio ili bilo sta. S1,S2,S3,N2,S4... Posebno mi je jako delovala ta lajsna na N2. A kod drugih kad vidim tel to je u lom..
Jeste da pazim telefone ali ih guram po dzepovima isto...

Ni ja nisam imao probleme sa guljenjem.
Imao sam S3, S4...

A ladno lajsna sastavni deo ekrana. Kao na s3. Ja mislio da su prekinuli ovu glupost sa note 2 i s4 modelom gde si mogao zameniti za male pare. Ovako ako ispadne ili se oljusti moras da ga unakazenog gledas. Bar ce biti jeftiniji za 4-5meseci :D

Bice mama zajedno sa losijom kamerom i ubogaljenom baterijom. Vec vidim da cu kao i Emix naruciti onaj bounce spigen case.

Meni deluje ok za te pare a i ako padne telefon skakuce pa je valjda bolje cim je Bounce :d

Ne polazi mi za rukom da aktiviram quick glance na dnevnom svetlu. Znaci nema sanse. Kuci mi uspe svaki put ali napolju ne mogu, da li je i vama tako?

Obzirom na skidanje hroma sa lajsne, moracu da kupujem klasicnu gumenu futrolu i da cutim...

Ako mislis na opciju lock kao sto postoji u apexu, nova itd... koliko znam nema. Mozda na note3 ima :D

Mnogo dobra baterija.
Posebno za web browsing, mnogo mi duze traje od S4.

Да ли и који screen protector користите?? Ја сам увек гурао оне од 150-200дин, и никад нисам имао проблема. Занима ме шта је тако специјално (сем цене) код ових који коштају 15-20-30$??

Nazad
Vrh Dno