Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ko nađe dobru ponudu za Note 3 crni, sa neke od mreža ispod 550 evra, može slobodno da mi skrene pažnju na PM :)

E tako, ode S3, potraga za Note 3 počinje :)

Kad vratim malo film unazad svi govoriste da note 3 ne donosi nista novo i da ne vredi prelaziti sa svojih s3 s4 note 2 uredjaja na njega.A onda svi prodadoste svoja ceda i juris na note 3 :D
Sta se to desava sa vama hipnoza ili nesto drugo ...

[YOUTUBE]v3otzj4X8WU[/YOUTUBE]

Taj naglasak, uh... Launched quickly hahahah... Čak i da otvara sve brže, iPhone 5s deluje smešno pored Note 3.

Pa ne otvara sve brze :) Brzi je uglavnom tamo gde TW koci.. uglavnom gledam ovo na mute mada kakvih ima ovaj jos i zna da prica engleski, gori su neki iz phone arene :d

Taj naglasak, uh... Launched quickly hahahah... Čak i da otvara sve brže, iPhone 5s deluje smešno pored Note 3.

Zato što i jeste smešan, ovako mali i nikakav. Moram priznati da sam i ja potpao pod uticaj velikih ekrana, voleo bi da se javi taj koji je odoleo :)

Kad vratim malo film unazad svi govoriste da note 3 ne donosi nista novo i da ne vredi prelaziti sa svojih s3 s4 note 2 uredjaja na njega.A onda svi prodadoste svoja ceda i juris na note 3 :D
Sta se to desava sa vama hipnoza ili nesto drugo ...

Onaj ko je rekao da ne donosi nista novo zapravo ne zna specifikacije uredjaja i softver... Note3 je najvece osvezenje godine i najpametniji fon u 2014..po meni pametan je onoliko koliko mogucnosti daje... Tako da....

Zato što i jeste smešan, ovako mali i nikakav. Moram priznati da sam i ja potpao pod uticaj velikih ekrana, voleo bi da se javi taj koji je odoleo :)

Ima ovih nokijasa. Sa svojim 2 inca ekranima pa mi se smeju kad izvadim ovu grdosiju. Al zato kad ih vidim kako se pate da otvore nesto i puste neki klip dodje mi da placem od smeha. Krivo mi je sto android nije zaziveo na Lumia telefonima. Al ima i onih koji ne koriste ni 10% mogucnosti note uredjaja. Cak neki ubacuju ubogi CM. Ajooooj.

Pa poredi vodece modele jabuke i samsunga :)

I reci jel pravi bolje fotke od s4?

Pa da, ne nesto drasticno ali pravi. Mislim da su malo realnije boje, smanjen je sum i poboljsali su malo sto se tice loseg osvetljenja.

Inace S4 je zaista fenomenalan sto se kamere tice i prosto nema sta tu da se unapredjuje vise, sve su nijanse.

Jel nosite note u nekoj futroli, dajte fotke

Ja narucio Bounce sivi:

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-bounce.html
http://www.phonearena.com/reviews/Spigen-Bounce-case-for-the-Samsung-Galaxy-Note-3-Review_id3458

Sad cekam... :)

Poslednja izmena:
Naravno da ne nosim. Žalosno je sakriti ovu lepotu u neku gumu ili plastiku :)

Ne nosim ni ja. Bas mi je ekstra ovako . Za sada ne planiram ništa. Videćemo za ubuduće

Meni baš brutalno izgleda, ali baš baš. Naravno da se neće svima svideti.

Bio sam u Ušću danas i ponovo imao susret sa belom verzijom - ne dopadaju mi se one unakrsne šarice na ivicama oko ekrana. Beli je... nekako previše beo, još sa ovim dimenzijama, baš je nezdravo upadljiv, mada možda je to nekome i bitna stvar. Leđa su tvrđa nego na crnom i primetno manje podsećaju na kožu. Definitivno crni.

Meni se baš svidjaju te unakrsne linije spreda :) A o boji, mislim da je prvi put nebitna. Oba su prelepa, meni.

Ja sam imao 2 plava S3 i zato sam uzeo beli S4. Shodno tome sledeci je N3 crni :D

Poslednja izmena:
Ček ček, u Vip-u je verzija od 16GB, u Telenoru 32GB, a MTS?

Vec smo pricali. Ne postoji N3 sa 16GB.

Pa svi ovi oglasi na mobilnomsvetu pišu 16GB, a na GSMareni stoji 16/32/64 GB storage...

Pa svi ovi oglasi na mobilnomsvetu pišu 16GB, a na GSMareni stoji 16/32/64 GB storage...

Mada ne postoji sa 16, al' ako i postoji, da kazemo tako, onda bi trebalo da kosta oko 460-470.

Vrh Dno