Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Пет степени јачине осветљења. Исто имаш и кад идеш у минус.

To da su beli telefoni gay postaje old :)

To nikada nece da bude old :d

Salu na stranu, grota ovaj telefon da se uzme beli, kod crnog dolazi do izrazaja imitacija koze. A i negde vidoh izjavu da je na crnom nesto bolje odradjena pozadina.

edit: za s3, napisi mi na PM detalje o mobu, stanje, dal ima garanciju, boja, mozda imam neko ko bi kupio.

Poslednja izmena:
Beli kliza iz ruke vise od crnog zbog onog zadnjeg dela. Tako da mislite i o tome. Nije ovo mali telefon.

Да, али јачина на +1 и +5 је различита. На сваком подеоку он има одређено осветљење. И у оквиру сваког подеока има одређену Хм, скалу између најмање и најјаче осветљености.
Не знам да ли сам добро објаснио, тј. да ли разумеш?

Ако је на +1 он ће осветлити екран различитим јачинама у том опсегу. Ако ставиш +2 опет ће бити различите, али јаче него на +1.

Kod ovakvih telefona uvek je po mom misljenju bolje uzeti crni.

Prvo i osnovno bazel, bazel, bazel... mnogo je bolje kod crnih telefona posebno kod onih sa Amoledom.
Manje se vide senzori, skoro se uopste ne vide.
Osvetljenje kod tastera ne probija.

Konkretno za N3 kazu da se tekstura poklopca malo razlikuje i da je kod crnog hrapavije. Ja white nisam imao priliku da vidim uzivo. Ovo sam procitao na nekim sajtovima.

Poslednja izmena:
Ja sam se igrao i sa belim i sa crnim, razlikuje se zadnja strana, bolje lezi u ruci crni , beli se vise kliza. I beli se jedva primecuje da nije obicna plastika pozadi.

Jel koristi neko Tunein radio aplikaciju? Nervira me sto stalno baca widget na lockscreen i sto ne mogu nikako da disejblujem. Ne podnosim nista na lock screenu

Potvrdjujem, lepsi, bolji i meksi je crni.
Beli odaje utisak grube plasticne smirgle.

Drugačija je tekstura na svim belim telefonima svakog modela, mada su baš beli meni lepši :-D

Moje prvo veliko razocarenje, stock player ne pusta audio u mkv fajlovima. Znam da moze mx player i slicni, ali to nije poenta. Stock najbolje radi sa bezicnim serovanjem video fajla, a i ako uredjaj od 700 ne moze da ishendluje zvuk u hd fajlu onda stvarno . .

+1

Doduše, nije prvo. Knox je i prva i daleko najveća brljotina.
Gear nije baš ostavio utisak na mene :(

Poslednja izmena:
Ovo je odlicno posle samo 2,3 punjenja!
-displej na max!
-non stop ukljucene sinhronizacije, fb, vremenska p, 4 maila, twitter...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382306171846.jpg
    uploadfromtaptalk1382306171846.jpg
    36.1 KB · Pregleda: 192
Poslednja izmena:
Мени батерија није ни близу овога :(

Moje prvo veliko razocarenje, stock player ne pusta audio u mkv fajlovima. Znam da moze mx player i slicni, ali to nije poenta. Stock najbolje radi sa bezicnim serovanjem video fajla, a i ako uredjaj od 700 ne moze da ishendluje zvuk u hd fajlu onda stvarno . .

Ne pusta dts al bi trebao ac3 da pusta. Mx takodje ne pusta dts

MX пушта и dts!! Само треба убацити codec.

Prethodni ciklus, sa sva tri SS-a ;)

1.png
2.png
3.png

Ja sa nexus-om izvučem ovoliko, ali sa skoro dva ipo punjenja :-D

E momcovi gde vam je ovaj ss? :-D

Malo smaram, ali čisto da se vidi kakav je signal :d

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382307678306.jpg
    uploadfromtaptalk1382307678306.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 228
Blago vama sa takvom baterijom :)

Није сарказам. Стварно не држи као што би требало.

Zar nisi ti kacio 7-8 sati one SS-ove? Kako to nije dobro? :d

То је било само једном, и то осветљење на 20-30%, без синхронизације, без 3г.

Vrh Dno