Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Cek zar ti nisi pljuvao bilo kakve futrole i back covere..i bio si za telefon onakav kakvim ga je proizvodjac napravio bez oblacenja u gace i ostalo..otkud sad promena pravca?

Jesam. Za ove 4.3" telefone, ali kako vidim, sto veci telefon, veca verovatnoca da prsne ekran pri prvom padu. Tako da moram da uzmem iako ne volim, al bar da uzmem sto ce da lici na nesto, a ne kad vidim one teracell ili one kako se vec zovu sto su popularne kod nas, em uveca telefon, em je extra ruzan.

Iskreno, ne verujem nesto da ce ta obloga spasiti telefon od pada..slomice se nesto svakako..one su mozda i imale nekog smisla kod tih manjih telefona, ali kod ovih vecih, ne znam. Naravno ovde pricam o padovima sa pola metra i sl. kad ti ispadne iz dzepa telefon npr.

Iskreno, ne verujem nesto da ce ta obloga spasiti telefon od pada..

Sem ako ne naprave posebne futrole sa nekim silama koje ako krene telefon da pada, ona se aktivira i vrati u dzep :p

Iskreno, ne verujem nesto da ce ta obloga spasiti telefon od pada..slomice se nesto svakako..one su mozda i imale nekog smisla kod tih manjih telefona, ali kod ovih vecih, ne znam. Naravno ovde pricam o padovima sa pola metra i sl. kad ti ispadne iz dzepa telefon npr.

Sve zavisi od modela ''zastite''. Oni najskuplji kao commuter i slicni su mnogo dobra zastita, ovi najtanji logicno losija ali ce svaki telefon sa velikim ekranom bolje proci pri padu ako je u nekom kucistu, coveru i sl.

Ovo u kombinaciji sa N3 izgleda bas dobro i nekako ide uz N3, mozda malo smara ceo sistem ali..nije neka epska zastita ali je u svakom slucaju ''bolje'' da ispadne sa ovim nego bez.

getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy Note III

Ma nece to bas tako lako da se skrca...ima dosta testova gde su ga bacali na stranu..tresnuo u beton i nije pukao ekran..E ako padne na ekran a na betonu postoji izbocina onda mora svaki da pukne.Tako je i bilo na jednom testu.Ja sam za iphone 5 imao jednu gumenu sa dodatnim bumperima na ivicama i dala je stvarno ultimativnu zastitu.. ...evo,sada je slikah..
8ury9u7e.jpg

atuhume5.jpg

Mislim da u startu treba kupiti neku jeftiniju dok sve firme ne odrade futrole...
nysa6u3u.jpg

http://www.pure-gear.com/shop-by-category/protection.html?compatibility=156

Poslednja izmena:
A ko vam garantuje da vam ekran nece crci od pada iako se staklo ne polomi. Meni ekran na note 2 crkao sam od sebe ili usled nekog mehanickog naprezanja tako da ga ja bas nebi bacakao mnogo.

A ko vam garantuje da vam ekran nece crci od pada iako se staklo ne polomi. Meni ekran na note 2 crkao sam od sebe ili usled nekog mehanickog naprezanja tako da ga ja bas nebi bacakao mnogo.

'Ebi ga... Ko mi garantuje da nece sutra da mi padne klavir na glavu... ? Shit happens..pokusam sa prevencijom,ali da budem rob straha za telefon-ne bih...neka pukne ako je tako sudjeno...

Ja koristim na note 2 ultra tin transparent vec par meseci
I mogu reci da sam zadovoljan telefon nije glomazan stane mi u futrolu bez problema
E sada nije neka super zastita od pada ali ako ne pukne nece se oguliti bar
Nekako mi sve ostalo glomazno

nisam aktivirao dropbox 50gb account out of the box... jel to bila jedina sansa ili mogu i sad? isto vazi i za evernote

i jos jedno pitanje vezano za ove samsung apps... ako kupim nesto direktno iz samsung appsa (recimo da mi se naplati u racunu) jel to ta cena koja tamo pise ili oni dodaju nesto? i jel mi to onda vezano za taj samsung nalog koji sam napravio, nema veze sa glavnim gmail nalogom?

Poslednja izmena:
nisam aktivirao dropbox 50gb account out of the box... jel to bila jedina sansa ili mogu i sad? isto vazi i za evernote

i jos jedno pitanje vezano za ove samsung apps... ako kupim nesto direktno iz samsung appsa (recimo da mi se naplati u racunu) jel to ta cena koja tamo pise ili oni dodaju nesto? i jel mi to onda vezano za taj samsung nalog koji sam napravio, nema veze sa glavnim gmail nalogom?

Možeš i kasnije da ga aktiviraš, ali ne čekaj baš previše, sigurno ima neko ograničenje. Što se cene aplikacija tiče, nisam kupovao preko Samsung marketa, bolje da ti potvrdi neko ko jeste

Vezano ti je za Samsung nalog sta god da kupis/instaliras odatle..

Ima li tamo išta zanimljivo od aplikacija, nisam ni pogledao?

Pa i ne bas :D Jedino kad daju nesto besplatno za Samung korisnike..ovako ima malo korisnih programa koji se placaju

Možeš i kasnije da ga aktiviraš, ali ne čekaj baš previše, sigurno ima neko ograničenje. Što se cene aplikacija tiče, nisam kupovao preko Samsung marketa, bolje da ti potvrdi neko ko jeste

moze li neko da kaze kako? jer ja sad kad otvorim dropbox nudi mi samo da pravim novi acc ili da ulogujem stari...ako ulogujem stari imam onaj klasican limit od 2.5gb ili tako nesto, jedino mozda ako pravim novi? neko da potvrdi?
i jos jedna banalna stvar, zasto delivery report za sms stalno stize kao poruka?

moze li neko da kaze kako? jer ja sad kad otvorim dropbox nudi mi samo da pravim novi acc ili da ulogujem stari...ako ulogujem stari imam onaj klasican limit od 2.5gb ili tako nesto, jedino mozda ako pravim novi? neko da potvrdi?
i jos jedna banalna stvar, zasto delivery report za sms stalno stize kao poruka?

Delivery report - to je prosto tako, glupost neviđena... Zato sam promenio SMS aplikaciju.
Za Dropbox - na znam kako sada da aktiviraš 50 GB. Siguran sam da može ako uradiš factory reset, pa iz početka.

Ja sam na prethodnom telefonu aktivirao tih 50GB. Sada nisam očekivao da dobijem novih 50, ali sam očekivao da bar resetuju datum aktivacije. Ništa od toga :(

Ima li tamo išta zanimljivo od aplikacija, nisam ni pogledao?
Uvek su ako se secas S2, S3, S4, Note1/2/3 imali ekskluzivu i dobijali free neke paid aplikacije sa marketa, npr neke igrice, bili su i neki programi, ali se ne secam :)
Trebalo je da se uradi nekih 7-8 stavki da bi dobio 50 giga na dropboxu, ne secam se kako je to bilo, ali sa mojim account-om sam se ulogovao i to prvo na telefon, pa preko PC-a.

Sto se tice delivery report-a, to Samsung vuce jos od starih D serija, a moze da se sredi, tako sto se root-uje i nabaci xposed framework i modul za delivery report :)
Delivery report - to je prosto tako, glupost neviđena... Zato sam promenio SMS aplikaciju.
Jesi root-ovao? Objasnio sam Ixinho-u kako, pa eto uradi i radice sve :)

Poslednja izmena:

Moraš da se prijaviš sa onom Dropbox aplikacijom što ti ponudi na početnom setupu. Sad mislim da ne možeš da je pokreneš. I nema veze da li je novi ili stari nalog, promocija važi i u jednom i u drugom slučaju.

tujajubu.jpg

Tu 1.0 treba pokrenuti ali ne može. Ali ako uradiš factory reset pa se prijaviš preko te stare aplikacije dobićeš 48gb. Netreba nikakvih 7-8 stavki ispuniti.

A za sms ti je Djilkosh dao odgovor - ja sam isto na njegovu preporuku instalirao xposed framework i taj modul za sms. Radi odlično. :)

Oki, videcu mozda da uradim taj factory reset ako mi je uopste potreban taj backup, koristim vec skydrive i mega, mrzelo bi me sad da radim factory reset jer sam ga vec fino namestio, ali hvala na pomoci : )

Inace, ovi nasi likovi, sve za mob, imaju ovaj originalni samsung s view coveri li kako se vec zove , sa prozorcetom, u crnoj boji, za 3800.

Samsung Galaxy Note 3 vs Sony Xperia Z1

At the end of the day, both feature top-notch hardware and tons of features to keep you busy, so you can't go wrong with either of them.

Kratko i jasno :)

Sem kad istekne promo 48gb :p
Zezam se ali šta kad istekne taj period? Ja sam aktivirao sa s3 još,i jesam morao da odradim 5,6 koraka...

Sto se dropboxa tice, samo mi je iznenada stigao mejl kao claim your 48gb, odradio sam one korake preko kompa i na moj vec postojeci nalog je dodao 48, pa sad ima oko 51gb , tako da ne mora preko one startne aplikacije , moze i kasnije da se odradi . .

Мени дропбокс није понудио. Мада ја већ имам од претходног телефона тих 50gb.
Ја чекам gear само да бих га бацио у огласе. Не треба ми.

Koja je realna cena za oglase, dve glave?

Ko ce prvi da ga probije led i rutuje? ja se vec razmisljam : )

Nazad
Vrh Dno