Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Теленор има 50 сатова.
Ја нисам добио никакву потврду да ћу добити сат, а наручио сам сат два после Ixinha.

Poslednja izmena:
Do sada sam koristila ColorNote za beleške i podsetnik , sad od kada imam Note3 koristim S Note i S Planer, pa me zanima gde sinhronizuje podatke i kako ih povratim ako promenim telefon ili uradim faktori reset ??? Čini mi se da sam videla folder u memoriji telefona, kada sam otvorila File Menager. Zar ne bi trebalo na mem.karticu sve da ide???
Factory reset ti neće obrisati ni fajlove sa interne memorije.
Manje je važno gde drži fajlove, važnije je da li će ti fajlovi biti upotrebljivi ako pređeš na ne-Samsung telefon. To već ne znam, ali čini mi se da je mrka kapa.

EDIT: sada vidim da S-Note može da radi sinhronizaciju sa Evernote Account-om. Podesi to , i ne brigaj :)
S-kalendar podesi na google account, i sve OK. Ni format interne memorije ti neće biti problem.

Poslednja izmena:
Zeznuli i sa formatom S-Note datoteka. S-notes sa N3 i SGN 10.1 nisu kompatibilni... Skroz neozbiljno od Samsunga.

OK. Hvala, ipak cu staviti da prebacuje na Evernote:thumbup:

Zeznuli i sa formatom S-Note datoteka. S-notes sa N3 i SGN 10.1 nisu kompatibilni... Skroz neozbiljno od Samsunga.

Ja kad sam menjao N1 za N2 povukao mi je sve S-Note datoteke sto sam imao na N1. Mislim da su bili sinhronizovani sa samsung nalogom.

Odlično ako lepo radi backup , jer mi je za neke stvari baš bitno

Mene je zapravo više zainteresovao Gear u celoj ovoj priči, ali neću da dajem tolike pare pa ću najverovatnije kupiti Sony Smartwatch 2, on ima daleko prihvatljiviju cenu.

Gde planiraš da kupiš Sony SW2? Hoće li ga biti kod nas u "normalnim tokovima" prodaje? Da li će ga uopšte biti kod nas?

Samsung Galaxy Note III

Na jednom testu geekbencha pobedjuje a u drugom gubi...znam da vara..ali ovoliko? A kako na drugom testu gubi? Pa valjda je isti program?
agepyvyz.jpg

Poslednja izmena:
Koja razlika u prikazu bele :) Mada verovatno nisu na istom osvetljenju, N3 je verovatno na auto.

Naravno da je beskoristan kad je S-Note samsungova aplikacija koja radi samo na TW romovima.

Ja cu najvise zbog olovke,s note i sl. preci na note 3.Zato necu da menjam ROM.

Ovaj air command je tako korisna stvar da je koriscenje bilo kog drugog smart telefona meni postala bezlicna. Ko kaze da note 3 nije doneo nista novo jako gresi. Cak i na note 2 radi savrseno al nedostaje ta visa rezolucija pa eto razloga zasto se ide ka 1080p+ rezoluciji.

@Pablo fajlovi kreirani sa S Note, sinhronizovani na Evernote, otvaraju se Evernote aplikacijom na svakoj platformi. Screw Samsung.

Poslednja izmena:
Onda je najsigurnije raditi sync na Evernote , pa i ako se promeni telefon tj.neki drugi proizvođač , tu su svi podaci :D
Inace, videh u porukama da mogu emoji smajliji da se šalju , ali sms automatski prebaci na mms :thumbdown::thumbdown: :thumbdown: Veliki minus za to

Poslednja izmena:
@Pablo fajlovi kreirani sa S Note, sinhronizovani na Evernote, otvaraju se Evernote aplikacijom na svakoj platformi. Screw Samsung.

Onda je to sjajno. Ja sam mislio da ne moze drugom aplikacijom da se otvore.

Nešto se pričalo da uz Note 3 ide i Evernote Premium na godinu dana, a na Dropbox puno GB... ?

Gde planiraš da kupiš Sony SW2? Hoće li ga biti kod nas u "normalnim tokovima" prodaje? Da li će ga uopšte biti kod nas?

Ima na kupujemprodajem jedan komad, pa se premišljam da ga uzmem. Inače mogu lako da ga uzmem na Amazon.de za 157 evra pa da mi rodbina busom pošalje ovamo. Da li će ga biti kod nas - nemam tu informaciju trenutno.

Čudno koliko se razlikuju mišljenja oko olovčice, mene ništa ne vuče toliko da je koristim. Šta je to što je po vama najbitnije kod nje?

Poslednja izmena:
Onim "artistic" dušama koje vole da crtkaju i ljudima koji stalno hvataju beleške, crtaju razne grafike i slične stvari stvarno dobro dođe.

Samsung Galaxy Note III

Ima na kupujemprodajem jedan komad, pa se premišljam da ga uzmem. Inače mogu lako da ga uzmem na Amazon.de za 157 evra pa da mi rodbina busom pošalje ovamo. Da li će ga biti kod nas - nemam tu informaciju trenutno.

Čudno koliko se razlikuju mišljenja oko olovčice, mene ništa ne vuče toliko da je koristim. Šta je to što je po vama najbitnije kod nje?

Beleske a pogotovo opcija isecaka web stranice i smestanje u dokument sa linkom porekla slke.toliko korisno i pametno da me cudi da se neko toga ranije nije setio.mrzim bookmarks na web browser-ima.. Sve opcije air command su odlicne i skracuju posao tipkanja mnogo.Crtanje mi najmanje treba. Ja sam drzavni sluzbenik pa mi je note3 savrsena poslovna masina u svakom pogledu.pogotovo pravljenje grafikona..Privatno takodje... Po meni,najlepse osvezenje ove godine.
Prednost air command imas ovde pa je sve jasno.
http://youtu.be/-Fo5x7ZIPCM

Poslednja izmena:
Izvinjenje za off ali ima na nasem jednom sajtu ponuda za Sony SM2 a koliko vidim i u Madjarskoj ih ima za ~150e.

Da li je neko uzimao case neki od vas koji vec imate telefon?
Gledao sam nesto, kad uzmem telefon planiram i futrolu ali mi se ne uzima flip cover, mnogo skuplja prasinu onaj unutrasnji deo zbog toga mi se ne uzima.

Spigen ima neke dobre:

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-neo-hybrid.html
http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-slim-armor.html

Ovaj Ultra Fit mi deluje i izgleda fenomenalno:

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-ultra-fit.html

Samo steta sto ne pokriva vrh i dno telefona, pa nije bas zasticen telefon kako treba a i oko srebrnog okvira cesto se zaglavi prasina kod Samsunga bas na tim delovima.

Ovaj Bounce deluje kao najbolji izbor:

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-bounce.html

Poslednja izmena:
Ovaj Bounce je brutalan, znaci BRUTALAN!

Ја имам овај ултра фит. Фаиста је фит. Не волим гломазне футроле, поготово кад је телефон у старту велики.

Vrh Dno