Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Te stvari su pre nedelju dana izbacili na YT pocket now i Android authority... I onda je on malko to pregledao izbacio na svoj kanal..

Evo učinka moje baterije (pre root-a). Sve uključeno sve vreme, brightness na auto, 3G, sync 2x Exchange, 2x gmail, fb, Li, 2x Hangouts...
Okačen i BBS dump file. @Djilkosh_NS udri!

1.png
2.png
3.png

Prilozi

• BetterBatteryStats-2013-10-15_102428413.txt
    24.2 KB · Pregleda: 3,012
Poslednja izmena:
Ovo je super, jedino me muči taj awake, malo ti je onaj Nlp pojeo baterije, iako ima 3 sata razlike izvukao si 6 sati. Možda oni senzori prave problem, pa se malo malo, pa upale...

Edit:

Vidim da je skoro sve vreme bio na minimalnom osvetljenju, a i sve vreme je bio na wifi-u. Pitam se kako bi bilo 3G bez wifi-a i jače osvetljenje...

Poslednja izmena:
Bio je na 3G bar 5 sati, možda i duže.
Brightness je na auto, pa je tu stavljen na -3 (može -5 do 5).
Nekih sat vremena ukupno je radio MX player, tu je je brightness bio iznad pola.

Ko hoce da ga vidi uzivo i malo procacka ima izlozen primerak u Gigatron radnji na Banovom Brdu.

Jel stigao nekome Note 3 sa Telenora ili sa Telekoma? Jel su zakljucani?

Aj probaj, ako ti nije tesko, znacila bi mi informacija. Planiram kupovinu, pa mi sad nesto nista nije jasno, da li se otkljucava ili ne, a da se ne izgubi garancija...

Koliko ja znam ne postoji sa 16 giga Note 3?

Ne postoji, na srecu.

Ovo treba svi proizvodjaci da sleduju i da zaborave na 16GB, a tek 8GB neka sahrane.

Нема још.

Do sada sam koristila ColorNote za beleške i podsetnik , sad od kada imam Note3 koristim S Note i S Planer, pa me zanima gde sinhronizuje podatke i kako ih povratim ako promenim telefon ili uradim faktori reset ??? Čini mi se da sam videla folder u memoriji telefona, kada sam otvorila File Menager. Zar ne bi trebalo na mem.karticu sve da ide???

Šta mislite koliko otprilike Gearova imaju da podele?

Ovo si napisao zato što imaš neku insajdersku informaciju ili čisto te zanima mišljenje ostalih?

Evo ja mislim da imaju ukupno 20 komada za celu RS.

Ja imam napismeno od telenora da mi stize nakon telefona i sat, jer sam medju prvim prvcijatim rezervisao. Meni nece biti problem ni da ih tuzim ukoliko se to ne desi, j*** mi se za 200 evra, ali sam uvek takav , ako nesto kazes to moras da ispunis :)

To napismeno - imaš iz neke e-mail komunikacije sa njima, ili stoji eksplicitno u automatskoj potvrdi koju si dobio kada si naručivao?
U mojoj ne stoji, imam usmenu potvrdu da ću dobiti. Nadam se - crni :)

Nemam predstavu koliko satova dele, mislio sam da neko mozda bolje zna.

Testiram gear evo vec drugi dan i nekako mi je ceo koncept postao jako zanimljiv. Nemam potrebu da vadim i svaki cas zveram u telefon kad mi stigne neka notifikacija i da proveram nesto. Nije to sad bog zna sta revolucionarno, ali se nekako naviknes da ga nosis i da se oslanjas na tako neke sitnice koje nudi. Jedna ogromna mana je to sto je preskup. Ne bih ga nikad kupio za tih 300 evra, ali da ga dobijem za dzabe uz telefon ne bih ga prodavao, zadrzao bih ga i koristio.

Email komunikacija - onaj telenor servis za reklamacije ili sta vec, sasvim dovoljan dokaz.

Dovoljno. Telenor je firma koja poštuje ugovore... Možeš dobiti samo više od onoga što si potpisao... O cenama možemo diskutovati...

Poslednja izmena od urednika:
Dovoljno nije dovoljno dobar odgovor :) . Čisto me interesuje da li na raspolaganju imaju 10 ili 200 komada. Ja ću možda ipak da batalim kupovinu Note-a 3 za sad, odličan je ali nije mi baš toliko revolucinaran da bi prelazio sa S3. Nove tehnologije su odmah iza ugla, a i čeka me još 6 meseci do isteka ugovora, ovako sam mislio da potpisujem novi. Mene je zapravo više zainteresovao Gear u celoj ovoj priči, ali neću da dajem tolike pare pa ću najverovatnije kupiti Sony Smartwatch 2, on ima daleko prihvatljiviju cenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno