Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Danas imao više vremena da se igram. 3G on, veći deo dana na Wi-Fi, Screen na auto, Sync.
Baterijom sasvim zadovoljan!
u6eje2y3.jpg
ju5y8ety.jpg

Baš i nije nešto. Šta više sam razočaran. Na 14:39h uptime-a samo 7:57h screen-on. Jedino ako si celo vreme bio outdoor u šta sumnjam pošto si bio na wireless-u.
I fali ti još jedan screenshot da se zna koje aplikacije si koristio.

Inače ima bug u awake stanju - ne može biti manji od screen on.

Poslednja izmena:
Valjda će ispraviti na 4.4, počelo je baš da smara...

Baš i nije nešto. Šta više sam razočaran. Na 14:39h uptime-a samo 7:57h screen-on. Jedino ako si celo vreme bio outdoor u šta sumnjam pošto si bio na wireless-u.
I fali ti još jedan screenshot da se zna koje aplikacije si koristio.

Inače ima bug u awake stanju - ne može biti manji od screen on.

Pa to je telefon pravljen da izdrži ceo dan, a očiglodno je da to i može. Ko još arči telefon 8 sati?

^
Ja.

Heh, imam nešto na čemu mogu da gledam 4k2k snimak u punoj rezoluciji kada budem dobio Note 3 na test :D

img2658.jpg

Loša slika, nemam fotoaparat koji bi uhvatio detalje...

Koji uredjaj je u pitanju sa gornje slike, izgleda bash odlicno sa tom rezolucijom?

Treba se navići na olovku .:D Malo teže se Izvlači , ali nekako uspevam
:D:thumbup:

Ja trazim bilo sta, moze i to sto si ti okacio, odlicno izgleda. Ali nema nicega, samo sam foliju nasao u O2 radnji.

Imap četvoricu na Kupujem prodajem sajtu, koji prodaju baš futrole te firme..Pogledao sam ti..za sada nema za note ali znam da je ovaj tip iz KŠ rekao da mu uskoro stižu za note 3

Jako sam se obradovao :banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Doduse sad se nalazu jos neka pitanja, ali o tom po tom :)

Uh, daj bože...
Pa gotovo sredjeno je, radi root :)
A koja brate mili?? :) Sta te sad muci?
Custom recovery, custom rom i custom kernel :)
Bravo Chainfire! :)
Pa najvise bravo CEO AT&T koji je leak :) i onaj designgears koji je sredjivao i odradjivao, hexovao system image koja zove skriptu. Chainfire je tu onako, na poslednjem mestu, jer je bio odustao i rekao da nece da se cima vise, mada je on kao pokrenuo inicijativu, pa eto hvala mu za to.

Taj root je jedina mana koju sam našao ovom telefonu.
Okačiću kasnije dump file BBS-a, dok sam još na stocku :)

Целих десет дана сам издржао без ROOT-a. Сад је и то готово :)
Биће времена за куване ромове и кернеле, само кад је ово сређено.

Da li Note 3 ima u Beogradu negde u poslovnicama MTS-a?Jos uvek nije zvanicno pusten u prodaju a sa rezervacijama na MTS web shopu je zavrseno,cak ni ne stoji vise na sajtu kod njih?
Zna li neko neke detalje oko toga?

Stiže mi danas Note3 + Gear na test, yipee :)

Pazi samo da neka pivska flasa ne udje u kadar neke od slika sa testa.. :)

Poslednja izmena:
Hahah, da da, onaj komentar da sam alkos :beer:

Ti si jedan od rijetkih ljudi koji radi svoj posao iz ljubavi.Sta bi dao da se i ja pridruzim bar volonterski.Ako ima neki konkurs javi :p

Nazad
Vrh Dno