- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ja sam kupio Android telefon jer imam mogucnost da sa svojim uredjajem radim sta pozelim - pocev od dobijanja i koriscenja root pristupa koji meni treba (i nevazno je sto nekome ne treba, jer meni treba) do mogucnosti da probam alternativne ROM-ove koji su specificni na ovaj ili onaj nacin. Da sam hteo zatvoren, nepromenljiv sistem kupio bih nesto sto ima iOS u sebi. Umesto toga, imao sam prilike da probam i AOKP i CM i MIUI i da, prosto, kroz diverzitet saznam nesto vise.
Ne volim TW. Odvratan je. Ruzan, nefunkcionalan, lose dizajniran. Natrpan glupostima koje ne zelim da imam, nikad ih necu koristiti. I telefon jeste spoj hardvera i softvera, a ja sam moj kupio samo zbog HARDVERA; i kao sto mogu da ubijem novokupljeni laptop marke XYZ koji dolazi sa bloatom UIOP i da stavim Linux, Mac OS ili neki drugi Windows, tako zelim i da koristim svoj telefon. Mene kao naprednog korisnika, KNOX limitira u tome, a ja ne volim da budem ogranicavan bez preterano pametnog razloga. Da radim u nekoj jako velikoj firmi - razumeo bih to, ali ovako kao krajnji korisnik - ne razumem.
Sreca je u tome sto postoji jos proizvodjaca koji su malo pametniji, ali se iskreno bojim da ni to nece dugo potrajati.
Ne volim TW. Odvratan je. Ruzan, nefunkcionalan, lose dizajniran. Natrpan glupostima koje ne zelim da imam, nikad ih necu koristiti. I telefon jeste spoj hardvera i softvera, a ja sam moj kupio samo zbog HARDVERA; i kao sto mogu da ubijem novokupljeni laptop marke XYZ koji dolazi sa bloatom UIOP i da stavim Linux, Mac OS ili neki drugi Windows, tako zelim i da koristim svoj telefon. Mene kao naprednog korisnika, KNOX limitira u tome, a ja ne volim da budem ogranicavan bez preterano pametnog razloga. Da radim u nekoj jako velikoj firmi - razumeo bih to, ali ovako kao krajnji korisnik - ne razumem.
Sreca je u tome sto postoji jos proizvodjaca koji su malo pametniji, ali se iskreno bojim da ni to nece dugo potrajati.