Ima li negde da se kupe one flip wallet futrole kod nas ili da ih jurim ovde po germaniji?
Ima li negde da se kupe one flip wallet futrole kod nas ili da ih jurim ovde po germaniji?
Ladno mi ovi seljaci iz telenora salju mejl da ce mi otkazati porudzebnicu jer necu biti prisutan kad kurir bude ispostavljao, hteo sam da ovlastim nekoga ali to moze samo uz ponomocje, morao bih ovde da se cimam do ambasade itd . .
Uspeli su jos da unaprede kameru sto se slabijeg osvetljenja tice, ne mogu da verujem koliko su ove slike ispale bolje na Note 3:
E stvarno moram i ja da kazem koju povodom ovog KNOXa...dakle vi hocete da menjate kernele, ROMove, i da vam Samsung i pored toga odobri garanciju ako nesto podje lose.. Pa ja ne vidim tu logiku, iskreno...koliko puta se desavalo da neko flesuje nesto i pokvari ga...i sad on treba da se pozove na garanciju..a na koju to garanciju ja vas pitam, ako ste vi sami flesovali taj telefon? Na osnovu cega neka kompanija treba da vam garantuje besprekoran rad nekog uredjaja, ako ga vi menjate i ubacujete razne stvari u njega? Logicno, zar ne? Uostalom budimo srecni sto Samsung nije potpuno zatvorio bootloader, pa da isece sve custom kernele i ROMove, a pogotovo AOSP... Dakle, ja tu ne vidim nikakav problem..kao sto su Sony i HTC uradili...hoces da cackas sistem sam, onda se oprosti od garancije..
Razumem ja da se ljudi plase da ce to biti jedan od vidova ponistavanja garancije u fazonu da ce servis uvek da napise da je efuse diran, instaliran custom kerenel i nema garancije..ali sa druge strane to, bar kod nas, vec rade sa onim indikatorima za vodu, tako da nista novo.. Nema potrebe da se bilo ko ljuti...
pa crkne mi dugme i hoću da ga reklamiram, a oni kažu ne može jer je waranty void 1 (jer sam ga rutovao). i tebi je to pošteno?
pričaš besmislenu proizvođačevu priču
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari