Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ovaj novi super amoled deluje do jaja, mislim bar ovako sa YT. Bar 30% svetlije i bela je vise bela, znaci samo menjas modove sa prikaz i uzivas. Mada bih drzao uglavnom Adobe pro ili kako se vec zove :)

Uf nadam se da je ovo samo prvi utisak ili im nisu dobro platili da ga predstave u dobrom svetlu:D

Ovaj novi super amoled deluje do jaja, mislim bar ovako sa YT. Bar 30% svetlije i bela je vise bela, znaci samo menjas modove sa prikaz i uzivas. Mada bih drzao uglavnom Adobe pro ili kako se vec zove :)

Posle price sa supercuriom ili Fransoa Simondom :d kaze da je Movie mod najbolji, adobe vec nije.

Da, to se vidi i ovde kada se menjaju modovi http://www.anandtech.com/show/7376/samsung-galaxy-note-3-review/5
Ali opet Adobe deluje nekako najbolje kao opsti mod, znaci da ne menjas cesto (na S4 mi deluje tako).

Cudi me da se onda taj najbolji zove movie, na monitoru imam te modove i movie koristim samo za filmove, logicno, ali ocigledno su drugacije kalibrisani.

Zar stvarno neko za ozbiljno uzima nekog I njegov subjektivni sud?! Review gledam samo da vidim sta mogu ocekivati od uredjaja I koje su mu mogucnosti tj na sta da obratim paznju.

Veruj mi mnogi gledaju na njega kao na boga na ovom forumu.

Evo sta kazu iz gsmarene:

"Then we get to the back, which (and we're not exaggerating here) is a massive improvement over the Note II back. With the Galaxy Note 3, Samsung has stuck to using plastic again, but this time around it has a great-looking leather texture. Best of all it feels similar to actual leather rather than a tacky imitation, and the faux-stitching is a great touch, too.
Another thing we like about the leather texture is that unlike the glossy hyperglazed plastic, it doesn't become a smudgy, slippery mess as soon as you touch the device. We hope Samsung releases such covers for the Galaxy S4 as well."

Nije da mi je ovo nesto presudno, ali meni dovoljno. A od 15 procitanih reviewa, svi su pohvalili poklopac. U svakom slucaju je napredak u odnosu na N2.

ja ne znam šta bi trebalo da naprave pa da bude korak nazad od glossy poklopca

Sad sam bio na prezentaciji, jeste u pitanju plastika sa imitacijom kože. Crna verzija ima mekši taj zadnji deo i kad prođeš prstom više podseća na kožu, dok je kod belog zadnja strana nešto tvrđa. Bokovi imaju urezane linije tako da nije klizav kao Note 2.

Sad sam bio na prezentaciji, jeste u pitanju plastika sa imitacijom kože. Crna verzija ima mekši taj zadnji deo i kad prođeš prstom više podseća na kožu, dok je kod belog zadnja strana nešto tvrđa. Bokovi imaju urezane linije tako da nije klizav kao Note 2.

Gde je bila prezentacija?

Јел' био курир код некога данас :D

Slika govori hiljadu reči :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380805770748.jpg
    uploadfromtaptalk1380805770748.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 280
Nek je sa srecom : ) Ja moj primerak moram cekati do 17og jer cu tek tad doci iz nemacke na nekoliko dana, nisam uspeo da sredim da neko drugi preuzme umesto mene i posalje mi , tako da moram biti strpljiv jos 2 nedelje , valjda ce do tad i sat stici, pa odmah da ga uvaljam :D

osim oooogromne mane što ne smem da uradim root, sve drugo je daleko iznad očekivanja :)

Претпостављам да сат није стигао?

Slika govori hiljadu reči :)
Raspao se pozadi natpis - otpala slova.
Pukla maska dole kod punjača.
Baterija ne može da izdrži dan, traje sve manje i manje.
Lagovi, nedostatak prostora(bloatware), kao da mu je malo 1gb rama, restart jednom u par dana, dešava se da pukne poziv, a nekad ne čujem sagovornika.

Au, šta je problem da pitam, šta me interesuje? Fanboy kompleksi, molim za malo tolerancije.

Ako može gospodin kibicer da snimi 4k video i da uploaduje na neki file host servis.
Ako može da snimi low light video i neku fotografiju.
Hvala.

Стигао змај, бруталан је :-devil-:

Ajde kacite te famozne 4k snimke da vidimo o cemu je rec.

Тел је до јаја :)
Двадесет минута сам зајебавао укућане са даљинским, хахаха :)
Битиће снимак, само да видим шта и како.

Прва ствар која мени упада у очи је да боље лежи у руци од N2!

Poslednja izmena:
Postoji dosta kritika na račun zvučnika,,,Navodno je slabiji i od note 2..a zvuk mu je slabog kvaliteta..Kakava su vaša iskustva?

Z1 ga pokidao u talk time-u, a vazno da su *****li kako su stavili poseban cip koji 30% manje trosi u toku poziva :d

Samsung opet izdominirao i objasnio neke stvari.
Mogu slobodno da kazem telefon bez mane.

I ako mi na oko nije nesto zadji deo odlican. Mnogo bolji od svega do sad sto su odradili sa Note serijom.
Odlicna baterija.
Fenomenalan ekran kao i obicno.
Audio bukvalno bez mane.
Odlicna kamera. 4k video koji hvata vise detalja nego slika sa HTC One... impresivno.
S Pen poboljsanja.
Brz...

Svaka cast. Tako se to radi.

Poslednja izmena:
Завршна обрада - нисам одушевљен, све остало је ненадје*иво тренутно. Наћи ћу му неку футролу да сакрије све осим екрана :D

Vrh Dno