Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

to nije prevara....kako si to napisao, kao da je nešto epohalno.. :D ... I dalje debelo šije kilavi Iphone 5s po snazi tako da je irelevantno...
to jeste prevara, jer telefon daje 20% bolje rezultate od telefona (LG G2) sa istim procom na istoj frekvenciji na istom testu, a približno iste rezultate kad se test preimenuje
teško je porediti fon i phablet, to je kao da porediš telefon i tablet, ili mobilni uređaj i desktop računar... dimenzije phableta omogućuju npr bateriju većih dimenzija što dozvoljava veće frekvencije procesora itd. A opet, koliko sam video, A7 (iphone 5s) ima bolji rezultat na geekbenchu od nefriziranog rezultata note 3

Poslednja izmena:
koji download manager dozvoljava download u original kodu.
ja bih rekao ni jedan
ako ima neki jel ima neka preporuka
Označiš original tu gde biraš rezoluciju. Ali preporučio bih ti da skineš sa YT taj snimak nekim downloaderom i onda ga odgledaš.

koji download manager dozvoljava download u original kodu.
ja bih rekao ni jedan
ako ima neki jel ima neka preporuka

Ja koristim neki addon za chrome koji dozvoljava 2K download. Postaviću kad dodjem kući. Ali ja bi voleo da negde skinem original sample koji nije re-enkodiran od strane YouTube-a.

[Youtube]dDvk_Y414a8[/Youtube]

Ne znam koliko ovaj lik ima slika, ali je predugo.

to jeste prevara, jer telefon daje 20% bolje rezultate od telefona (LG G2) sa istim procom na istoj frekvenciji na istom testu, a približno iste rezultate kad se test preimenuje
teško je porediti fon i phablet, to je kao da porediš telefon i tablet, ili mobilni uređaj i desktop računar... dimenzije phableta omogućuju npr bateriju većih dimenzija što dozvoljava veće frekvencije procesora itd. A opet, koliko sam video, A7 (iphone 5s) ima bolji rezultat na geekbenchu od nefriziranog rezultata note 3
Gizmodo scored Note 3 over iphone 5s...Ali ajde neka bude da nameštaju...Opet je jači uređaj od 5s.,....Valjda će Apple jednog dana da shvati da tržište traži web surf na fonu i da trebaju malko da povećaju ekrane..
suma sumarum: note 3 je stvarno sa opcijama raspametio i po meni je najviše user friendly...Iphone ima svoje kupce i za amere je najbolji jer se oni razumeju i imaju svest o tehnici:
http://www.youtube.com/watch?v=oprUI6nupfc
Mi Srbi volimo da koristimo uređaj kako treba i u punom potencijalu... BArem sam takvog ja stava..možda grešim.---

Poslednja izmena:
Vaistinu, odlican je, sve mi se vise svidja :)

A kad je uhvatio 4G, polecemo, surf leti!
Takodje N3 je prvi tel koji ima neko cudo pa mu LTE trosi 30% manje nego ranije tako da vise ni 4g ne ubija bateriju kao na drugim telefonima.

Ogroman je problem to što (bar za sada), root momentalno poništava garanciju, jer ga ne možeš vratiti u prvobitno stanje. :lupko:

[Youtube]dDvk_Y414a8[/Youtube]

Ne znam koliko ovaj lik ima slika, ali je predugo.

Ovo mi se nikad nije desilo, na mom vec starom, jadnom i bednom S2, a imam oko 1600 (728 kamera + wallpaperi + razni icon pack-ovi).

Svi znaju sta znaci kada se instalira novi ROM (mislim ko zna), pa se obnavljaju thumbnail i sve fotke unutar galerije, pa cak ni tada mi se nije desilo.

Ja ne mogu da verujem koliko dobro ovaj snimak izgleda. Lice svake osobe je dosta ostro sa fizickih daljina od desetak metara. Ne mogu da opisem moje odusevljenje kvalitetom.
Znaci oko 300MB je minut snimka.

300MB je posle YT encodinga. Originalni snimak mora da je jos veci.

A link za video sample. Na koju foru gledate ovaj 4k sample?

Ja koristim neki addon za chrome koji dozvoljava 2K download. Postaviću kad dodjem kući. Ali ja bi voleo da negde skinem original sample koji nije re-enkodiran od strane YouTube-a.

http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

i napravio sam lapsus - trebao sam da napisem 4K a ne 2K :D Mislio sam na 2160p.

Poslednja izmena:
deluje bas jeftino, sa imitacijom kože i metala. Pravi "kinez".
Zašto "octa" nema 4k video snimanje... zar 8 core nije jače od 4 :d
Da li se zna da li 4k video ima 30fps ili 15fps-a? Optičku stabilizaciju nema sigurno.

Samo me tri stvari odvlace od ovog telefona - 1) potpuni gubitak garancije ako se rootuje; 2) ne znam kako bih se navikao na velicinu ( mada je to stvar koja me i privlaci) ; 3) neredovan update u odnosu na Nexus koji sad koristim.
Olovka i mogućnosti sa njom su neverovatne, baterija, ekran... Sve to je plus ovog telefona

Da li se zna da li 4k video ima 30fps ili 15fps-a? Optičku stabilizaciju nema sigurno.

U svakom testu koji sam ja procitao kazu da je ta koza pomak i da izgleda odlicno. Takodje da je osecaj u ruci mnogo bolji.
Prvo je plastika bila kinez. Sad je i ovo kinez? I sta znaci kinez? Prave iste telefone kao i svi drugi.

To nije pravi octa core vec 2x4. Toliko o informisanosti.

4k snima u 30fps prema zvanicnim informacijama. Mozda varira ali ne nesto drasticno. Mislim da ne ide ispod 24.

Igrao sam se pola sata sa N3 u prodavnici, uopste nije jeftina imitacija, telefon je mnogo stabilniji u ruci i skroz je korektno uradjeno, tako da to hejtovanje necega sto nije vidjeno uzivo je besmisleno kao da ste rekli za kolac na slici au koliko je bezukusan . .

to pozadi je plastika koja izgleda kao da je koža? Ono sa strane je plastika koja izgleda kao da je metal?! WTF, hteli bi da bude, ali nije :d Kao kineska kopija.
Galaxy S3 mi se raspao posle godinu dana i hardverski i softverski... :D
Fanovi bez nervoze!

to pozadi je plastika koja izgleda kao da je koža? Ono sa strane je plastika koja izgleda kao da je metal?! WTF, hteli bi da bude, ali nije :d Kao kineska kopija.
Fanovi bez nervoze!

sta ti se to raspalo na s3? ja ga imam 15meseci i sve je kao i kad je kupljen, bez tackice na njemu. a sto se tice softwera, hmm, samo je unapredjen :)

Fanovi bez nervoze!

Hajde ti lagano na log out pa cemo lako sve.
Bez nervoze.

Jeste na Note 3 je sve kao ali nije. Aj sad zdravo.

Il ovo istina? Moze li neko da potvrdi?
Kako moze da se zna dal Note 3 koji kupujem ima 4 ili 8 jezgara?

Ima 4, bez brige.
Ostalo ne moze niko da potvrdi jer nije istina.

Телефони су данас стигли у радње. Курири крећу од сутра. Сат стиже за 10-15 дана.

Да ли то значи да данас курири испоручују на адресе? Хвала за инфо

ja očekujem danas, u statusu narudžbe od juče piše da je u isporuci

edit: @Fat_Tony: velkam na forum! :wave:

Poslednja izmena:
Fanovi bez nervoze!

Sto najgore i ja nisam znao da je poklopac i ta zadnja strana skroz od plastike.. Realno prvi sam pljunuo po izgledu zadnjeg dela n3 to jest cim je predstavljen,izgleda ko neka tvorevina sa aliexpresa. Svidja mi se sto je crnja kritikovao zadnji poklopac. Da naglasim za finalni sud MORA pablet licno da se uzme u ruke.. Videcemo

Plastika za koju im skidam kapu kako su je napravili.
Jedino zameram sto okvir nije pravi metal.

Crnja je rekao i mora da je tako! Aaaahahahaha :d

Vrh Dno