Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ми у трговини за персоне ала Djilkosh_Ns коментаришемо "какав(ва) ли је кад купује ауто ***...." :);-)

Stvarno nista licno ali ne mogu da shvatim zasto se neki ljudi misle pola godine koji telefon da kupe?
Provere 100 stvari i predomisle se 5 puta?

Samo telefon je u pitanju.

Za neke ljude su to velile pare plus hoce da ga koriste min 2 god

A cekaj, Djilke, kao problem bi bio da bude "samo" toliko dobra kao na N2, koji ima a sad najbolju bateriju medju Androidima, ne racunajuci Maxx modele..? :)
Zelim da bude dobra kao N2 :) ali ne bih rekao da jeste... Veci ekran, a pojacana samo 100 mah baterija.
Ја јуче читао тест на Engadget, кажу да је батерија мало лошија него на N2. То ми се не свиђа
Da, to se i meni ne svidja, ali cekam Lazu da vidim sta ce mi reci...
Ми у трговини за персоне ала Djilkosh_Ns коментаришемо "какав(ва) ли је кад купује ауто ***...." :);-)
5 puta merim, jednom secem :)
Za neke ljude su to velile pare plus hoce da ga koriste min 2 god
^ Upravo tako... Da imam para da menjam telefone na svakih 2-3 meseca, kako izlaze, ne bi brinuo ni za sta. Nekom je puno i 100-200 eura, a ovde pricamo o telefonu koji je 700e. Meni je jednostavno dovoljno na svake dve godine, kad istekne ugovor, znam da ce me taj top model sluziti dve godine na svim poljima.

a ovde pricamo o telefonu koji je 700e. Meni je jednostavno dovoljno na svake dve godine, kad istekne ugovor

Pa neces ga platiti 700e prilikom produženja ugovora vec mnogo manje... Ne znam oko cega uopste razmisljas.

Ne mozes imati sve telefone cije pojedine stvari ti se dopadaju. Po toj logici nikad neces kupiti telefon.

Cekaj n5,cekaj s5, cekaj note 3,pa si htio iPhone jer ti je bilo dosta flesovanja pa ovo, pa ono.

Note 3 nece imati ne znam koliko losiju bateriju nego note 2. Ima bolji ekran, kameru, najnoviji sw i onu kreaturu od back covera nalik kozi. To je to. Imas pare - kupi ako ti se svidja. Nemas pare - čekaj drugu priliku.

I ovaj Note 3 ce za pola godine biti prevazidjen izlaskom neceg novijeg... I ne, vise nikada nijedan telefon nece imati top notch hw i mogućnosti 2 godine nakon pojavljivanja. Zaboravi na to.

Da budem klasican ljubitelj svoje sprave i fanboy:

Ovaj N3 je najbolji telefon ikada :)

Sad objektivno, ko zeli da ustedi moze komotno da uzme LG G Pro, nudi 90% uzitka kao N3 ali po mnogo nizoj ceni. Ekrani su ebeno fantasticni na o a telefona, N3 ima jaci hardware al ko da je bitno posto i G Pro leti...

Ja smatram da je sad previse dati 650,700€ za telefon ako ce on pasti na ispod 500€. Plus jos nisam siguran da cu uopste menjati svoj telefon, nego se raspitujem

Djilkoshe ne nasedaj na provokacije...cekamo SGS V :D

Ovo boli bukvalno.

[YOUTUBE]cvLTU0r2HR0[/YOUTUBE]

Ja sam samo potpisao produzenje ugovora uz mogucnost da kasnije uzmem telefon..ja cekam :d

Они који су наручили од телесмора, телефоне ће добити за 2-3 дана.

Ја чекам тест са gsmarene, јер у последње време гледам само њихове сајтове, па ми то дође као неки репер.

Poslednja izmena:
hmmmmm da li je neki problem ili ne, ali ovo je ocajno...

galaxy-note-3-battery.jpg

Они који су наручили од телесмора, телефоне ће добити за 2-3 дана.

Ја чекам тест са gsmarene, јер у последње време гледам само њихове сајтове, па ми то дође као неки репер.

Jel to proverena vest?

@ djilkos

Cudi me da G2 sa S800 ima ludacku autonomiju a da u nekim (ne svim) testovima Note 3/Z1 sa istim cipsetom kilave.. na stranu odnos velicina ekrana/kapacitet baterije, ipak je ovo cudno.

hmmmmm da li je neki problem ili ne, ali ovo je ocajno...

galaxy-note-3-battery.jpg

Bez brige, odmah da ti kazem nemas razloga za sekiraciju...
Trajanje baterije je ili bolje, ili u najgorem slucaju isto kao na N2... Za sada mi se cini da je nesto bolje.
Naime sada imam screen on time od 5 sati a baterija je na 33%... Osvetljenje mi je svo vreme negde na sredini.

Ovde dolazimo i do dosta znacajne stavke kod poredjenja i trajanja baterije, N2 mi je 7.5h screen on mogao da izgura samo sa dosta prigusenim osvetljenjem, a 50% na N3 nije ni najmanje priguseno!!! Tu je i trik i greska kod Engadget-ovog testa, kazu standardno testiraju na 50% osvetljnja, e pa 50% na N3 je maltene kao 100% na N2...

Jel to proverena vest?

Ако мене друг одатле лаже, онда лажем и ја тебе.
До сада ме није лагао ;)

Лазо, надам се да је твоје поређење животног века батерије на месту.
Опасно бих се сморио ако би ,,подбацили" са батеријом.

Poslednja izmena:
Google Services :)
ahhhhh prevideo sam! vidim ja da cu da ugasim ceo taj servis i sve sto se tice google-a :D
Bez brige, odmah da ti kazem nemas razloga za sekiraciju...
Trajanje baterije je ili bolje, ili u najgorem slucaju isto kao na N2... Za sada mi se cini da je nesto bolje.
Naime sada imam screen on time od 5 sati a baterija je na 33%... Osvetljenje mi je svo vreme negde na sredini.

Ovde dolazimo i do dosta znacajne stavke kod poredjenja i trajanja baterije, N2 mi je 7.5h screen on mogao da izgura samo sa dosta prigusenim osvetljenjem, a 50% na N3 nije ni najmanje priguseno!!! Tu je i trik i greska kod Engadget-ovog testa, kazu standardno testiraju na 50% osvetljnja, e pa 50% na N3 je maltene kao 100% na N2...

Uh hvala za ovo, jos kasnije kad prodje par dana cekam ostatak :)

Ja se razmisljam da kupim lg optimus g pro.Note III mi je bar za sada preskup.G pro moze da se nadje za 400-420 eura i mislim da je ok fon.

Da budem klasican ljubitelj svoje sprave i fanboy:

Ovaj N3 je najbolji telefon ikada :)

Sad objektivno, ko zeli da ustedi moze komotno da uzme LG G Pro, nudi 90% uzitka kao N3 ali po mnogo nizoj ceni. Ekrani su ebeno fantasticni na o a telefona, N3 ima jaci hardware al ko da je bitno posto i G Pro leti...

http://www.anandtech.com/show/7376/samsung-galaxy-note-3-review

http://www.displaymate.com/Galaxy_Note3_ShootOut_1.htm

Galaxy Note 3 Conclusions: An Impressive OLED Display…
The Galaxy Note 3 continues the rapid and impressive improvement in OLED displays and technology. The first notable OLED Smartphone, the Google Nexus One, came in decidedly last place in our 2010 Smartphone Display Shoot-Out. In a span of just a few years OLED display technology is now challenging and even exceeding the performance of the best LCDs across the board in brightness, contrast, color accuracy, color management, picture quality, screen uniformity, and viewing angles. OLEDs are also considerably thinner than LCDs but still cost considerably more to manufacture.

The Galaxy Note 3 has the newest generation of OLED display technology. The Lab tests show that it is better than the Note II in every measurement category, and also comparable or better than the display on the Galaxy S4. It has double the resolution of the Note II, which is a major improvement, but the most impressive advancement for the Note 3 is its significantly brighter screen, which hits an incredible 660 cd/m2 in high ambient light, the brightest mobile display we have ever tested in the Shoot-Out series. An impressive achievement for OLEDs!

OLEDs need to continue improving their power efficiency, which is critically important for mobile displays. We measured an impressive 26 percent improvement in power efficiency between the Galaxy Note 3 and Note II. While LCDs remain more power efficient for images with mostly white content (like text screens, for example), OLEDs are more efficient for darker content because they are emissive rather than transmissive like LCDs. In fact, Galaxy Note 3 is already 31 percent more power efficient than the Full HD LCD Smartphones we recently tested for mixed image content (that includes photos and videos, for example) with a 50 percent Average Picture Level, APL. If this keeps up then OLEDs may pull ahead of LCDs in total power efficiency in the near future…

Poslednja izmena:
Eto vidite da je baterija bolja nego na N2 kad merenjem podese identicno osvetljenje, ne bih vas ja lagao :)

Nazad
Vrh Dno