Zelim da bude dobra kao N2A cekaj, Djilke, kao problem bi bio da bude "samo" toliko dobra kao na N2, koji ima a sad najbolju bateriju medju Androidima, ne racunajuci Maxx modele..?![]()
Da, to se i meni ne svidja, ali cekam Lazu da vidim sta ce mi reci...Ја јуче читао тест на Engadget, кажу да је батерија мало лошија него на N2. То ми се не свиђа
5 puta merim, jednom secemМи у трговини за персоне ала Djilkosh_Ns коментаришемо "какав(ва) ли је кад купује ауто ***....";-)
^ Upravo tako... Da imam para da menjam telefone na svakih 2-3 meseca, kako izlaze, ne bi brinuo ni za sta. Nekom je puno i 100-200 eura, a ovde pricamo o telefonu koji je 700e. Meni je jednostavno dovoljno na svake dve godine, kad istekne ugovor, znam da ce me taj top model sluziti dve godine na svim poljima.Za neke ljude su to velile pare plus hoce da ga koriste min 2 god
Zelim da bude dobra kao N2...
5 puta merim, jednom secem...
a ovde pricamo o telefonu koji je 700e. Meni je jednostavno dovoljno na svake dve godine, kad istekne ugovor
Djilkoshe ne nasedaj na provokacije...cekamo SGS V![]()
Они који су наручили од телесмора, телефоне ће добити за 2-3 дана.
Ја чекам тест са gsmarene, јер у последње време гледам само њихове сајтове, па ми то дође као неки репер.
hmmmmm da li je neki problem ili ne, ali ovo je ocajno...
![]()
Jel to proverena vest?
ahhhhh prevideo sam! vidim ja da cu da ugasim ceo taj servis i sve sto se tice google-aGoogle Services![]()
Bez brige, odmah da ti kazem nemas razloga za sekiraciju...
Trajanje baterije je ili bolje, ili u najgorem slucaju isto kao na N2... Za sada mi se cini da je nesto bolje.
Naime sada imam screen on time od 5 sati a baterija je na 33%... Osvetljenje mi je svo vreme negde na sredini.
Ovde dolazimo i do dosta znacajne stavke kod poredjenja i trajanja baterije, N2 mi je 7.5h screen on mogao da izgura samo sa dosta prigusenim osvetljenjem, a 50% na N3 nije ni najmanje priguseno!!! Tu je i trik i greska kod Engadget-ovog testa, kazu standardno testiraju na 50% osvetljnja, e pa 50% na N3 je maltene kao 100% na N2...
Da budem klasican ljubitelj svoje sprave i fanboy:
Ovaj N3 je najbolji telefon ikada
Sad objektivno, ko zeli da ustedi moze komotno da uzme LG G Pro, nudi 90% uzitka kao N3 ali po mnogo nizoj ceni. Ekrani su ebeno fantasticni na o a telefona, N3 ima jaci hardware al ko da je bitno posto i G Pro leti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari