Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Bio danas, telefon je vrhunski. Nemam reči. Vrh vrhova, kakci crni iPhone i bilo sta drugo. Ekran su doveli do savršenstva. Evo dole i slika da vidite belu na n2 i n3 razliku, a n2 generalno ima solidnu belu. Inace, onaj prostepani back cover izgleda predobro, i daje opasan osećaj u ruci. Kome se ne sviđa, mora da ima vrlo specifičan 'ukus'. Iako ja inace vise volim crnu boju, ovaj put objektivno je crni bolji izbor jer se vise uklapa ta boja u dizajn. I da, olovcica ne radi na dvojci, vrh je drugačiji. Evo slike kako izgleda bela 'boja' (uzivo je je razlika jos veca, u korist trojke).

Pogledajte prilog 124325

Razlika je primetna i kada se stavi s4 pored.

Ovo izgleda odlicno!
I meni je ovako na S4 bilo sto se bele boje tice. Manje vise ali to je to.

Da vidis i koja je razlika generalno u slici, ne mislim na oštrinu jer se ne primećuje sem na sitnom tekstu, nego sam prebacio iz camera foldera i uporedio- vise ne važi da boje nisu prirodne. Svako ko uzme note 3 ce biti pre pre pre zadovoljan :)

Pa meni je S4 stalno bio na Movie mode. Boje fenomenalne i 100% realne.

Da vidis i koja je razlika generalno u slici, ne mislim na oštrinu jer se ne primećuje sem na sitnom tekstu, nego sam prebacio iz camera foldera i uporedio- vise ne važi da boje nisu prirodne. Svako ko uzme note 3 ce biti pre pre pre zadovoljan :)

A Black clipping???

:)

Kako bre ne radi olovka? Ja totalno zaboravio da probam na mom. Al zato sam probao sa toshibinog tableta i radi. Al mora malo jace da se pritisne :p

E extra ako rade dugmici, ovo me je jako izludjivalo, kao koristis olovcicu a malo malo moras prstom da pritiskas back dugme...

На N2 ради оловка са дугмићима, само не директно као на N3. Притисне се дугменце на оловци и повучеш преко екрана на доле у доњој хм, петини екрана.

E extra ako rade dugmici, ovo me je jako izludjivalo, kao koristis olovcicu a malo malo moras prstom da pritiskas back dugme...

Pa sto nisi koristio samo pokret olovkom za back? I za menu dugme? Stisnes dugmence i nalevo za back a za home strelica na gore pokretem udesno.

Meni ekran isto ko na sgs4. Nista wooow posle njega. Da je kvalitetan to jeste. A i prijatan za oci ;) Probao sam i kameru i uhd al nisam nesto bas impresioniran. Kao da hvale frejmovi. Rekao bih da je nesto ispod 24

Važno je da si pohvalio frejmove.:laugh:

haha :)

Meni ekran isto ko na sgs4. Nista wooow posle njega. Da je kvalitetan to jeste. A i prijatan za oci ;) Probao sam i kameru i uhd al nisam nesto bas impresioniran. Kao da hvale frejmovi. Rekao bih da je nesto ispod 24

Ne HVALE nego fale. A i na onom snimku sto sam ja gledao nisu ni falili.

Poslednja izmena:
A lepo je imati Vukovce na forumu. *** ja se malo frljam sa ovim narodskim recima. A i krecem se u takvom drustvu pa covek svasta poprimi :D

[YOUTUBE]pNUORH0kd2M[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]vslA5C6K2Io[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Za to ces morati da sacekas par dana :)
Za sada mi se cini da je manje vise isto na osnovu screen on time (al tek 3 sata je radio sinoc i jutro) a posto baterija jos nije kalibrisana prerano je za zakljucke...

Ma naravno, nisam ja ni mislio odmah, ali baterija mi je na prvom mestu ;)

A cekaj, Djilke, kao problem bi bio da bude "samo" toliko dobra kao na N2, koji ima a sad najbolju bateriju medju Androidima, ne racunajuci Maxx modele..? :)

Ја јуче читао тест на Engadget, кажу да је батерија мало лошија него на N2. То ми се не свиђа

Nazad
Vrh Dno