Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Raspoloživo je mnogo više, 14% je prazno, dibidus, 0000000000.

Nema tu rasprave to je tako, isto kao što je ACM najtrofejniji klub na svetu, činjenice su činjenice :D

HAHAHAH... Koliko su strucni ovi iz Phone Arene, da ne znaju da je to USB 3.0 i onda jos kazu bilo koji standard microUSB ce odgovarati...

I onda me pitaju zasto ih ne citam ili nesto ne mirisem...

Kakva bre phone arena, testovi su im preview, kao kad bi bilo ko od nas dobio telefon na sat vremena max a i tada kapiram da bi svako bolje ''odradio''.. sramota za tako poznatu ''test'' ekipu.

Jel se neko seca kada je stigao note 2 i koliko je u pocetku bio po oglasima sa Telenor mreze? Jedan period ga nije bilo i to cini mi se proslo je dosta vremena izmedju dve ture.

Ja se secam kad je stigao- bila je subota, prvi decembar, tad su javili da je stigao note 2, ja sam uzeo 5 dana nakon toga. Znaci dugo se cekalo nakon sto je pusten u prodaju u svetu (krajem septembra). s4 jeste brzo stigao, ali note je katastrofalno mnogo kasnio. Djilkosh ti rece 550-600, ali su bili oko 510-20, a ja sam ugrabio jedini za 480e, dakle, 5 dana nakon pojavljivanja.

Dobro je da su se setili ali samo bacih pogled na prvu tabelu i videh da se rezultati o displejima dosta razlikuju u odnosu na gsm arena rezultate.

Ma postavio sam klip u temi za G2, vidi se da im je prošli rezultat na tom testu bio 27500 (stara verzija Antuntu, na novijoj su rezultati viši), ko zna šta su mu radili u međuvremenu. Posle su u svim tabelama gde se on poredi sa drugim telefonima koristili taj niži rezultat

Nema veze sto je pen-tile na toj dijagonali ta rezolucija... nema uocljive razlike.
Pa ovaj na S4 je fenomenalan. Verovatno je ista situacija i sa Note III to su najbolji ekrani.

Pa i s3 ima pen tile ekran, pa šta mu fali?

Pa sredili su matricu i nije više klasično za amoled poredjana nego u "diamond shape" a i preko 350 je ppi tako da mora biti odlično kao i na S4.

Ovi iz PA promenili pristup testiranju, citali izgleda da ih pljujemo :d

[YOUTUBE]6F_1_HKZefc[/YOUTUBE]

Kada stize u Srbiju? Da li postoji neki info?

Нема никаквог поузданог инфо. Само нагађања.

Trebalo bi sredinom/krajem Oktobra u svim okolnim zemljama.

Idem u Minhen za nekoliko dana, ozbiljno razmisljam da ga uzmem tamo, jedino sto me vuce da ga uzmem kod Telenora je mogucnost 6 rata.

Idem poslom na 2 -3 nedelje tako da sam svakako tamo kad bude bio dostupan, razmislicu dobro . .

mada s obzirom da kacim oktoberfest, tesko da ce biti para za tako nesto :D

Poslednja izmena:
Auuu i SAT? JBM ti Telenor, imaju najocajnije pakete, mada ovo se isplati :D

Pa da, dobro je da i kod nas prate trendove iz sveta, poklon za prve kupce, uz N3 se dobija ta pametna cuka, uz Z1 ili cuka ili ona jeftinija QX10 kamera e jedino ne znam da li i sta ide uz LG LG2, mozda neki manji smart frizider :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno