- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poena
- 785
Čim sam uzeo telefon preko odina sam stavio DBT Nemački, posle toga ne moraš više dirati ništa pošto redovno stiže update. Tako mi je stigao i A12.Koji FW?
Čim sam uzeo telefon preko odina sam stavio DBT Nemački, posle toga ne moraš više dirati ništa pošto redovno stiže update. Tako mi je stigao i A12.Koji FW?
Evo šta sam ja na brzinu primetio, ima šminke a ima i dobrih dodataka. Moguće je ograničiti punjenje baterije na 85% i kad se dostigne taj nivo automatski se prekida punjenje. Nisam ranije primetio ovu opciju ako je bilo. Međutim ima i jedna stvar koja me užasno nervira. Startujem neku aplikaciju, recimo mobibanking i još par drugih i iz taska ugasim sve. Proverim task je prazan. Zaključam telefon i kad ga otključavam ponovo mi sve aplikacije otvorene. Ponovim sve, i kod sledećeg otključavanja ponovo mi otvara mobibank aplikaciju (ili neku drugu koja je zadnja otvorena). Zbog toga sam morao da deinstaliram i ponovo instaliram aplikaciju, ako neko bude imao isti problem.^ što se tiče A12 po meni malo šminke, imam osećaj da je telefon ima lepšu fluidnost. Kamere iste, baterija za sada kao i na S21 ali što kažeš videćemo za jedno 7 dana bolju sliku.
Ja i dalje imam popriličan lag konkretno u My Files aplikaciji. Prvi put vidim da telefon štuca da otvori nešto, nadam se da je kratkotrajno. :/ A lepo su ga sredili, konačno nema one ogavne žute boje za foldere.I kod mene stigao. Nikakva neka preterana razlika, dopadaju mi se ovi "killer buttons" za mikrofon i kameru. Bio mali lag u početku, malo mi se zagrejao telefon, ali sada je sve okej.
Tako se i meni čini, sve ostalo ništa posebno. Što rekoše kolege najmanje kozmetike do sada od prethodnih androida.I kod mene danas stigao A12. Prvi utisak je da radi malko fluidnije.
Jesi probao da uradiš fabrički reset? Ako nisi probaj pošto tako veliki update uvek napravi gluposti.stigao i meni a12...nijedan bluetooth shutter mi više ne radi za okidanje fotografija...probao sam i da ih rasparim i ponovo uparim i ništa...do sada radili bez problema...
Što ne probaš da koristiš S Pen kao okidač za slike? Meni radi.stigao i meni a12...nijedan bluetooth shutter mi više ne radi za okidanje fotografija...probao sam i da ih rasparim i ponovo uparim i ništa...do sada radili bez problema...
to radi, ali olovka mi nekako krhka za to, baš kad moram nju koristim...a i pored toga trebalo bi svejedno da radi bt za te selfie stick shuttere i slično...očito su tu nešto zabrljali...Što ne probaš da koristiš S Pen kao okidač za slike? Meni radi.
Uparen na ko zna kom telefonu pre Not-a i radi bez problema.stigao i meni a12...nijedan bluetooth shutter mi više ne radi za okidanje fotografija...probao sam i da ih rasparim i ponovo uparim i ništa...do sada radili bez problema...
Kakve su te baterije,neke kopije?Vredi li menjati za originalnu koja mi pokazuje health da je na 83% preko aplikacije AccuBattery.Stigle, sad idu na testiranje. Mada mi je originalna još uvek u top stanju neka ih u rezervi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari