Jel imas neku predstavu kakav ce biti SOT na ZF3? Ima manju bateriju od Note-a dosta vise ekrana. Jedino ako ima manji PPI.Nakon 2 godine, moj Note 10 ide dalje.
Uzima se Z Fold 3...
Jel moguće da onaj Samsung Free, nije moguće zameniti Google-ovom alternativom ili makar ugasiti ?
... ili nešto propustam ?
Nakon 2 godine, moj Note 10 ide dalje.
Uzima se Z Fold 3...
Trenutno imam između 4 ipo i 5 sati.Jel imas neku predstavu kakav ce biti SOT na ZF3? Ima manju bateriju od Note-a dosta vise ekrana. Jedino ako ima manji PPI.
I ja isti problem imam sa mojim Note 10, na par mesta kad sam pokusala da se nakacim na neki wifi, kod mene ga ne nalazi, a osoba koja je sa mnom i ima neki drugi telefon (Huawei, Xiaomi) se opusteno konektuje. U stanu nemam problem, jer je jak signal, na poslu mi stalno puca. Znaci problem je samo kad je signal slabiji, kad je udaljen ruter.Ok hvala.
Danas sam sjeo u centar grada i uključio WiFi na telefonu.Ni jednu ali ni jednu mrežu nije pronašao,dok je moj telefon od 200 eur našao 5 mreža a laptop od 100 eur njih 100.
Resetovao sam telefon više puta i tek možda tam peti put nađe samo jednu mrežu i jedva se konektuje na nju.
Pa kakvo je ovo smeće od telefona,jer ne vjerujem da je samo problem u mom telefonu,Samsung odavno ima probleme sa Wifi isto sam imao i na S7 edge te na njegovom starijem tabletu...ali na telefonu koji kad je izašao imao je cijenu 1000 eur a danas 600 je neoprostivo.
Kako da riješim ovaj problem?Android je 11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari