Nemoj pitati mene,pitaj Samsung...Covece, jel ima nesto da valja na tom tvom telefonu?
AhahahahahhahaCovece, jel ima nesto da valja na tom tvom telefonu?
Šta je smiješno????Ahahahahahhaha
Ako ti kažeš da je feleričan a serviser jučer kaže da nije,onda moram tebi da vjerujem.Kupio si feleričan telefon, definitivno. Nije baš smešno ali je sada već očigledno.
Vrati telefon, nemoj trolovati temu sa problemima koje ovaj telefon ne-ma. Tačka. Kakav crni žuti ton o čemu pričaš...
A šta na mom telefonu ne radi,pojasni??Joj, mnogo ti hvala. Ja ipak kupim telefon sa garancijom pa ne guglam i ne brinem, ekran mi je na Samsungu još od modela Spica iz 2009. godine pa kroz S i Note serije oduvek beo i WiFi mi radi odlično. Kada nešto ne valja ne odem kod gospodina servisera nego u ovlašćeni servis i opet ne mislim ja jer je plaćeno da misli neko drugi sertifikovan da se bavi mojim telefonom. I ne kažem ja da tebi nešto ne radi nego ti.
Poyyy pa javi ako nešto još ne radi na Note 10 da naučimo i mi.
A šta na mom telefonu ne radi,pojasni??
Danas sam sjeo u centar grada i uključio WiFi na telefonu.Ni jednu ali ni jednu mrežu nije pronašao,dok je moj telefon od 200 eur našao 5 mreža a laptop od 100 eur njih 100.
...ali na telefonu koji kad je izašao imao je cijenu 1000 eur a danas 600 je neoprostivo.
Kako da riješim ovaj problem?Android je 11.
Pa evo na mom nije,i šta da radim sada?
Ti si možda kupio nov telefon.
Sad sam otišao u drugu sobu koja je udaljena možda 10 m od rutera:
Test S7 edge,S5e,Galaxy Note 3 te Galaxy Note 10 +.
Svi prikazuju istu jačinu signala jedna crta do punog,ali:
S7 edge fata (🤣) najbolje
Tačno ne treba kupiovati ništa novije,svi stariji telefoni tableti i laptopi su kvalitetniji i bolji.
Sad bi ja razbio N10+!!
Da li je kod vas prisutan žučkasti ton preko ekrana,pokušao sam sve,vratio na Vivid režim rada,podesio individualno RGB kanale,ali on je i dalje tu.
Tačno se vidi žučkasta nijansa preko ekrana,sad ne znam jel to tako treba,jel problem neki softverske prirode ili je ekran feleričan tj dobio sam fon sa možda zamjenjenim ekranom.
Sad karikiram možda ga je Sunce oštetilo.
Šta da radim?
Da li ima neki softver da testiram boje ili tako nešto,jer kažem žuta nijansa je preko cijelog ekrana..nije tolikim intenzitetom ali je primjetna pogotovo ako poredite sa bilo kojim drugim telefonom isti sadržaj ekrana...pop..o sam evo!!
Da li je kod vas prisutan žučkasti ton preko ekrana,pokušao sam sve,vratio na Vivid režim rada,podesio individualno RGB kanale,ali on je i dalje tu.
Tačno se vidi žučkasta nijansa preko ekrana,sad ne znam jel to tako treba,jel problem neki softverske prirode ili je ekran feleričan tj dobio sam fon sa možda zamjenjenim ekranom.
Sad karikiram možda ga je Sunce oštetilo.
Pokušat ću da vam dočaram videom koji trenutno postavljam,ali ovo me toliko nervira i smeta da bih najradije vratio telefon.
Googlajući vidio sam mnogi se žale na isti problem.
Kao da mi je uključen night filter ali nije to žuta boja tako jakim intenzitetom.
Šta da radim?
Da li ima neki softver da testiram boje ili tako nešto,jer kažem žuta nijansa je preko cijelog ekrana..nije tolikim intenzitetom ali je primjetna pogotovo ako poredite sa bilo kojim drugim telefonom isti sadržaj ekrana...pop..o sam evo!!
Čekaj, jesi li zadovoljan ekranom ili ne?Ako ti kažeš da je feleričan a serviser jučer kaže da nije,onda moram tebi da vjerujem.
Čak gospodin kaže da telefon nije ni otvaran.
Za tvoju informaciju Samsung je u prvu generaciju telefona (koji je moj) ugradio super AMOLED ekran koji podešava svjetlinu odnosno kontrast baziran na "ambient light" tehnologiji.
To je izraženo u power saving režimu rada naročito.
Na tvoju žalost telefon nije feleričan,nego moraš da učiš mnogo kako u stvari to sve funkcioniše...googlaj za početak.
Ima dobar link o super amoled ekranima i night režimu rada bazirano na "ambient light" tehnologiji...
Slažem se, strašan je telefon. OK hvala, imacu to u vidu 👍Realno p30 pro je ubica od telefona.
Mislim da osim olovke nećeš osjetiti prelazak na Note 10/Note 10+.
Pravi prelazak bi ti bio na s20u.
Da, ali čim traži N10+ budžet mu je na oko 500e.Pravi prelazak bi bio na n20u. SD naravno
Pa jeste.... S obzirom da me služi extra, a mislio samo radi promjene da prodam I dam još max 100€ i to je to jer mi je glupost da dajem više na telefon kad mi to završava sve potrebe. Mada nisam probao Ultru još, samo sam onako odokativno vidio da je dosta debeo telefon... Vidjecu... Ali definitivno bih išao na Samsung jer ga nisam koristio još od Note 4Da, ali čim traži N10+ budžet mu je na oko 500e.
Za te pare nema. N20U, ali se može naći s20u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari