Na običnom Note 10 nemaDa, ako je oficijelni ROM.
Ne znam jeste li znali ali ovo je poslednji model sa dual pixel sistemom.
Inače kolege sa foruma se žale da na S20/S21 ne mogu da snimaju duže videa.
Juče snimao 38 minuta u 4K rezoluciji. Telefon mlak ništa strašno 😎
Jel moze neko da mi kaze koliko ce jos updatova da dobije Note 10 plus i jel se isplati kupiti ga sad?
Novi ne znam, ali polovan za nekih 50-55k bar u mom gradu.
Pa ne znam, tako bar na slikama izgleda. Po ovome polovan note 10 + i S20 Fe je slicana cena nov je nekih 58k. Sad ne znam sta je bolje i koji se vise isplati.Pa to je dobra cena ako je dobro ocuvan.
Pa ne znam, tako bar na slikama izgleda. Po ovome polovan note 10 + i S20 Fe je slicana cena nov je nekih 58k. Sad ne znam sta je bolje i koji se vise isplati.
Ali svaki od njih ima razlika, svojih prednosti i mana. Prosto da ne mozes da se odlucis koji da uzmes.N10+ svakako,imao sam ga godinu dana odlican telefon nista mnogo losiji od note 20 ultra koji sada imam.
Ali svaki od njih ima razlika, svojih prednosti i mana. Prosto da ne mozes da se odlucis koji da uzmes.
Bas je tezak izbor. Note me ono vuce da kupim, s20 fe i ne bas zbog izgleda. Ali opet kad pogledas 3x zoom nije toliko za bacanje znaci u nekim situacijama. Ekran mi nije toliko bitan dal ima osvezanje ili ne. Tako da nisam vise ni siguran sta je pametan izbor. Baterija za jedan i drugi mogle je sigurno oko 7h SOC sa 50/50 wifi/mobile data.
Uf tesko mi je naci novi S20 FE sa Snapdragonom, samo Exy sam nalazio, bar u mom gradu. Uzeo bih neki telefon bar na dve godine da budem miran i da ne razmisljam.
N10+ koji sam nasao je star 6 meseci, ali sto ti kazes pitanje je kakva je baterija. Mozda je uredu mozda i njje. Ali ono to je pitanje sve.
Razmisljam o A72 ali ni to mi kad gleadam nije nesto bas ni dobra, a ni losa opcija, ali kad gledam rang 55k to je ono sto mogu da uzmem.
Drugo imam i opet opcija za polovni S10+ koji je jeftiniji od N10+ ali opet polovno i pitanje kako je ustvari.
Nema to veze sto je baterija celu noć na punjaču. Moj svaki telefon je u 90% slučajeva po celu noć na punjacu i ni na jednom baterija nije degradirala.
Isto važi i za suprugin Samsung J5 star 3 godine.
Sin njegov S20 puni i danju i noću i koristi ga dok je na punjaču, a baterija mu odlična evo već skoro 13 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari