Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Kako misliš da baguje?
Ne prikazuje ono što pišeš/crtaš?
Ne pojavljuje menije kada je izvučeš?
Nena notifikacije kada je približiš ekranu

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Dajte linkove gde mogu naci wallpaper-e za note 10 plus....

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Koju aplikaciju koristite za ubijanje bloatware, čini mi se da je nekada bio Package Disabler Pro, ali sad ga nema na PS?
Pitam za non root telefon.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Upravo tu. Ima je na playstore-u ali zna ponekad da je nema, kao da je povuku pa vrate. 350 kinti je full verzija.

Vidim samo ovu verziju za LG
59c0ef934626b389ccf3ae89e96606a5.jpg

Probaj kasnije ili sutra. Jedno vreme je nije bilo na store-u. Ja sam je kupio pre mesec dana.

Nema na cemu ;).

Ja je kupio 11.10 i sada već ne radi poslao sam im mail i dobio automatski odgovor da je skinura sa stora i da mogu da je kupim ponovo uz promo kod ili da im posaljem inovice ako je proslo manje od 2 nedelje[emoji35]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne razumijem šta ne radi?
Sve je ugašeno meni šta sam stavio.

Inače nema je ni meni na PS, ko zna što su je makli...

Ne razumijem šta ne radi?
Sve je ugašeno meni šta sam stavio.

Inače nema je ni meni na PS, ko zna što su je makli...

Ne radi mi app kada je startujem trazi ključ

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Hahaha pa naravno da traži ključ, plaća se apk [emoji2960][emoji56]

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk

Pa platio sam je u tome je stvar

Ja je kupio 11.10 i sada već ne radi poslao sam im mail i dobio automatski odgovor da je skinura sa stora i da mogu da je kupim ponovo uz promo kod ili da im posaljem inovice ako je proslo manje od 2 nedelje[emoji35]

Ja je vec 2 puta kupujem i nemam nameru opet da im placam,i meni danas trebalo da odblokiram nesto i ne mogu,kakav bezobrazluk
Neko je na xda pisao da ima alternativa ali ja nisam gledao rekoh imam ovo placeno kad ono mosa

Poslednja izmena:
Ja sam je kupio bar 10x...za svaki samsung iznova, ali mi se nikad nije desilo da unesem kod i da ne radi na prvu. I da se razumemo, ono što piše da link važi 5x da se skine apk ne znači da će da radi na 5 različitih telefona sa istim kodom [emoji6]

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad se dopisujem s njima bas me zanima sta ce reci,pitali su me gde sam kupio na ps ili direktno,napisao sam na ps i sad cekam odgovor,ne mogu da ukljucim ponovo neke aplikacije koje mi trebaju

Ja sam kupio pre dve godine, koristio na prethodna dva telefona, podsetili ste me da probam i na trećem da li će da radi ;)

Ja sam sada kupio i ja sam im pisao ali sem tog generičkog pitanja gde sam kupio nisam dobio nikakav odgovor

Kupio direktno sa sajta. Može li neko da pomogne i pošalje mi .xml file šta da disejblujem?

Kada se kupi sa playstore onda se veže za nalog pa se može koristiti nekoliko puta na istom nalogu.

Ma bezobrazluk ,ja sam dobio odgovor sa pitanjem gde sam.kupio,direktno ili na gps i to je sve ,ni traga ni glasa vise. Na kraju sam kupio na sajtu,nadam se da ce neko napraviti alternativu

Ne radi ni meni na Note 9, od pre neki dan, mislim, sve što je onemogućeno je tako i ostalo, ne smeta ništa, samo što ne mogu da startujem, traži ključ (inače sam je regularno kupio na play store pre nekoliko meseci).
Što je najgore, blokirao sam i update :D jer sve radi kako treba i ne želim ništa da čačkam.
Na PS se milion ljudi žali zbog ovog problema, a taj njihov bezobrazluk da moraš ponovo da kupiš ne bih da komentarišem.

Poslao upit i dobio generički odgovor u roku od par sekundi (vjerovatno je upaljen auto reply).
Loša poslovna politika.
9b9c7ec2dcfba88bf26162db4c9dc9af.jpg

Ja sam doticnog oterao na cirilici znate vec gde. Od tada jos cekam odgovor.

Najbolji način da onemogućite aplikacije , imate tutorijal na XDA.

"How to disable / uninstall system app or any app without having rooted"

Послато са Самсунга помоћу Тапатока

Najbolji način za app je staviti ih u deep sleep app.
Fabričko rješenje koje top radi...

Servise već ne možete na taj način.

Da se pozdravimo. Za par dana se javljam sa S20+ :)

Kolega, je li ovo iz razloga jer si bio nezadovoljan uređajem ili je neka kombinacija u pitanju?

Izvinjavam se ekipi što upadam kao sa krova, ali se sve više razmišljam (ovih dana) da se i ja rastanem od Note 10+-a. Pre njega sam imao Note 8. Razlika u startu je bila očigledna, u korist novijeg telefona, ali vremenom svatih da mi 10+ ne leži najpre zbog ekrana, pa onda kamere, itd.

Da li je loš trip, loši update-i ili loš(iji) telefon? Nisam ništa prčkao po njemu, tipa root, neke alternativne apps i sl. Na stock svemu je od prvog momenta..

Tnx!

Nazad
Vrh Dno