Pa gde ti se izgrebala clear view jedino ovaj providan deo napred to mora imati sitne ogrebotinice.[emoji3]Razocarao sam se koliko sam je brzo izgrebao, slazem se da je lepa i funkcionalna ali ipak ne za mene previse sam picajzla da bi nosio tolike ogrebotine
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Imao sam za note8 ne za n10+...Pa gde ti se izgrebala clear view jedino ovaj providan deo napred to mora imati sitne ogrebotinice.[emoji3]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Grebala se dosta jel je cela prednja povrsina bila u providnom sjajnom delu,sad od note 10 je samo po ivici,i brutalno telefon izgleda u njoj.[emoji3]Imao sam za note8 ne za n10+...
Cestitke
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Vi za martovski apdejt pricate jel?Bas sam.to hteo da napisem, fino su je unazadili sa tim zadnjim azuriranjem...
Znači baš na vreme sam uradio update [emoji2957][emoji2957][emoji849]Bas sam.to hteo da napisem, fino su je unazadili sa tim zadnjim azuriranjem...
Ja sam na plus modelu generelno zadovoljan baterijom mozda malo i bolja u odnosu na note 9.Jedino sto mi smeta slusalica za razgovor je dosta tiha pogotovu prema s10 plus.Ja 2h sot ne mogu da sastavim...16h kad dodem sa posla prvo tel mora na punjač [emoji849][emoji2957]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Jel preklop odvojen od ekrana ili lezi na njemu? Ja sve nesto izbegavam ove maske jer se bojim da ne izgrebu ekran trenjem ili da nesto zapadne izmedju pa izguli...Stoglo odelo za gospodina,bas elegantna i kvalitetna fotrola.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari