Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Za vas sa BT problemom
Testirano na
Dacia Sandero - fabrika
Opel Insignia - fabrika
Mercede w202 - Panasonic BT sistem

Uđete u uparen sistem i maknete check sa Calls.
Tako ćete dobiti da slušate muziku
54454c8fe9090b5e7129a812b337f7d4.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Sad sam bio u telenoru da pazarim onaj rugged case tj sad standing case, on mi je ubedljivo najbolja samsung maska ovaj put su dodali jos jedan stand pozadi za drugaciji ugao sto je bas dobro, cena je sada nesto malo vise od 30e dok je za note 9 prosle godine istu u telenoru bila 10e vise, ja se odusevio tako da za ispod 4000 dinara sigurno nema bolja maska

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Evo ja ti garantujem da je spigen tough armor dosta bolji za 2.5x manje para [emoji6] Al naravno svako ima svoje preferencije!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

I ja sam siguran da jeste, obozavam spigen ali jednostavno nema kod nas. Ja sam vise iz fazona odem u radnju i kupim. Da sam nasao kod nas uzeo bih ga a i pritom bas volim ovaj rugged case samsungov, daje telefonu drugaciji smek i cvrstinu nekako, verujem da je i spigen isto tako dobar pa i bolji... ali da se ne lazemo lepe su samsung maskice, ona alcantara za note8 mi je bila omiljena maska svih vremena

I ja sam siguran da jeste, obozavam spigen ali jednostavno nema kod nas. Ja sam vise iz fazona odem u radnju i kupim. Da sam nasao kod nas uzeo bih ga a i pritom bas volim ovaj rugged case samsungov, daje telefonu drugaciji smek i cvrstinu nekako, verujem da je i spigen isto tako dobar pa i bolji... ali da se ne lazemo lepe su samsung maskice, ona alcantara za note8 mi je bila omiljena maska svih vremena

Nema nista bez Clear view najbolja,pogotovu ova sad nova za note 10.[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Razocarao sam se koliko sam je brzo izgrebao, slazem se da je lepa i funkcionalna ali ipak ne za mene previse sam picajzla da bi nosio tolike ogrebotine :)

Za ove sto su pitali o note 10 lite utiscima bice ih od mene sledece nedelje,u'vatilo me neko ludilo da menjam fon posle godinu i po dana,trenutno imam mi max 3 i on je ubedljivo najduze kod mene i imao sam isti problem kao Bogi na sta preci posle tolike dijagonale i baterije pa rekoh ajde malo samsung koji nisam imao jos od s4-ke,nadam se da se nisam zahebao ali videcemo :)

Razocarao sam se koliko sam je brzo izgrebao, slazem se da je lepa i funkcionalna ali ipak ne za mene previse sam picajzla da bi nosio tolike ogrebotine :)

Ovaj plastični deo se izgrebao kao da je mačka grebala posle mnogo je mesec dana

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Upravo tako, sjajna maska ali kvalitet te plastike 0

Evo ja ti garantujem da je spigen tough armor dosta bolji za 2.5x manje para [emoji6] Al naravno svako ima svoje preferencije!

Onako, Samsung ima bolji dizajn, kompaktniji je i ima dva kickstanda. Sa druge strane možda je Spigen izdržljiviji, ali onaj kickstand mu je loše odrađen za razliku od Samsung-a: slaba je plastika i loša pozicija u kojoj nisu dostupni tasteri sa strane.

Meni se više sviđa Samsung, ali onaj u black/silver boji...

Direktno poređenje oba case-a baš na primeru Note10+

https://www.youtube.com/watch?v=TZgefAAm98A

Pošto imam oba i koristim oba...

Samsung dizajn je vizuelno lepši ali dosta lošije leži u ruci. One izbočine pozadi su katastrofalne i otežavaju poprilično korišćenje jednom rukom i ovako ogromnog telefona. Kickstand je isti đavo, sa spigenom takođe dobiješ taj drugi ugao kada okreneš telefon na drugu stranu, a samim tim i dostupne dugmiće! Takođe na samsungu je taj gornji kickstand van linije (tj nešto višlji) i odma se izgrebe i ružno izgleda. Znači i da su isto para, pre bih uzeo spigen. Jedino što je daleko (ali daleko) bolje na tom samsungovom kejsu je taktilnost dugmića (već sam pisao), odnosno lakoća kojom se isti pritiskaju, ali i to nekad ume biti mana.

Eto, ukratko

Evo i moj setup što se tiče maski.

1) Spigen Rugged Armor.
Prednost
Najbolji odnos tanke maske i zaštite. Pokriva čitav telefon.
Svakodnevno se koristi i "nije čula" za 6 mjeseci.

Mane
Dugmići nisu ni blizu Samsungu, dok nisam probao Samsung bio sam zadovoljan.
Klizava dosta.

2) Spigen La Manon
Prednost
Dosta dobar odnos debljine maske i zaštite, pokriva čitav telefon.
Veoma dobro leži u ruci, bolje nego prethodni Spigen.

Mane
Nema nekih mana, ne koristi se svaki dan ali čini mi se izdržljiva.

3) Samsung Rugged Case
Prednost
Klikabilni dugmići, dobar kickstand, odlična zaštita.

Mane
Telefon je deblji, i nakon manje od mjesec dana manji kickstand se izlizao i dobio frčke što me strašno nervira.
499b8b507388c1eb643ded813426e39e.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Kod mene suprotno. Imam original Samung Silicone Case i Samsung Clear Case, ali najvise nosim ovaj Baseus Wing Case, jer je veoma tanka

c7264a41c00f9740e6cf810952773dc6.jpg

f8a41ef73a496279e2d87dc9cf7e8e23.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gde si uzeo ovaj Baseus Wing Case, može neki link? [emoji56]

Aliexpress, gde bi drugo uzeo Baseus :)

Tražim, ali slaba vajda, ne pronalazim [emoji848]

Poslednja izmena:
Javi kada ti stigne ta kožna, keva se zainteresovala za nju, taman dok joj stigne i telefon :)

Gde si uzeo ovaj Baseus Wing Case, može neki link? [emoji56]

Ma u Beogradu - malo je skuplje nego AliExpress, ali stiglo za 1 dan :)

Google - Note10+ Wing futrola - ne znam da li sme link da se kači ovde. Likovi su super-korektni - u petak sam pokupio kod njih i neke futrolice za S20 i iPhone XS. Ne poručujem futrole više sa AliExpress-a, ne isplati mi se da čekam 2 meseca, a u međuvremenu ogrebem telefon...

Imaš Wing Case i u tržnim centrima, ali je 3000 din lol

Poslednja izmena:
Silikon, lepo se uklopila, samo me nervira sto je otvoren donji deo.. Jos da nadjem povoljno braon koznu i spigen tough armor i liquid crystal(ili baseus airbag ako naprave) i to je to sto se mene tice. Bilo bi dobro da ima kod nas Speck presidio grip, ona ispunjava sve kriterijume. [emoji2]
7112c21eac63aa92fbfb09eb35e8c5f1.jpg
7966d5faacce1a4329fe5f90c05f951e.jpg

Silikon, lepo se uklopila, samo me nervira sto je otvoren donji deo.. Jos da nadjem povoljno braon koznu i spigen tough armor i liquid crystal(ili baseus airbag ako naprave) i to je to sto se mene tice. Bilo bi dobro da ima kod nas Speck presidio grip, ona ispunjava sve kriterijume. [emoji2]
7112c21eac63aa92fbfb09eb35e8c5f1.jpg
7966d5faacce1a4329fe5f90c05f951e.jpg

Imam ja tu Samsung-ovu, ali bolji je Nillkin Rubber Wrapped za Note10+. Ista je kao original, ali štiti i donji deo telefona.

https://nillkin.org/smartphones-acc...y-note-10-plus-5g-note-10-rubber-wrapped-case

Opet isti problem kao sa svim ostalim iole većim futrolama za N10+ - super štite telefon, ali postane pretežak.

Ja imam očajno iskustvo sa zadnjim silikonom, za N9, Telefon nikada ispao, pažen, a pun malih tačkica od prašine po obodu...Zato sledeći obavezno u full body

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Imam ja tu Samsung-ovu, ali bolji je Nillkin Rubber Wrapped za Note10+. Ista je kao original, ali štiti i donji deo telefona.

https://nillkin.org/smartphones-acc...y-note-10-plus-5g-note-10-rubber-wrapped-case

Opet isti problem kao sa svim ostalim iole većim futrolama za N10+ - super štite telefon, ali postane pretežak.
Koristio sam ovu na Note 9 i taj donji deo(koji nedostaje na originalu) je nekako bas bio labav, to me je nerviralo, jel tako i na n10?

Koristio sam ovu na Note 9 i taj donji deo(koji nedostaje na originalu) je nekako bas bio labav, to me je nerviralo, jel tako i na n10?

Malo "dišu" donji ćoškovi na originalu, ako na to misliš.

Bolje uzmi ovu Nillkin Wrap - imaš je po Beogradu oko 1000 din. Totalno je utegnuta na telefonu, čak se i malo teže stavlja, ali je obložena kao i original onim mikrofiberom iznutra.

Poslednja izmena:
Po dizajnu nije bas najlepsa zastita za telefon ali uzivo deluje bolje nego na slikama.
Odlican kvalitet (u odnosu na cenu), od materijala i preciznosti izrade do cinjenice da ni posle duzeg koriscenja ne menja boju, ne krti, nema lufta ni milimetar a odlicno stiti telefon. Materijal je malo deblji, ima tih par mm ''klirensa'' koji mogu da zastite staklo displeja pri padu (mada pisem na osnovu Onyx za XZ2, te ivice su drugacije resene za modele sa zakrivljenim displejima). Ali i na osnovu iskustva sa Ringke proizvodima za druge telefone mogu da kazem da su bolji od Nillkin i slicnih, po istoj ili samo malo visoj ceni.

Poslednja izmena:
Malo "dišu" donji ćoškovi na originalu, ako na to misliš.

Bolje uzmi ovu Nillkin Wrap - imaš je po Beogradu oko 1000 din. Totalno je utegnuta na telefonu, čak se i malo teže stavlja, ali je obložena kao i original onim mikrofiberom iznutra.
Nisu samo coskovi, celom duzinom.. Moguce da sam koristio Flex Pure, mislio sam da je to ista stvar kao i Rubber Wrapped..

Ja koristim ringke air, po meni perfektna futrola za 9$. Ima malo povisene ivice na gornjem i donjem delu ekrana. Nema ni malo lufta. Realno jako zadovoljan kvalitetom naspred cene.

@Lemaja Po meni su te ivice previse povisene na air-u ,cak i sa uv staklom strce pa neki put geasture ne odradi dobro ali da su im maske vrhunske to stoji. Ja koristim spigen slim koja mi je vrhunska jer je ultra tanka a ima i dobru zastitu kamere i ringke fusion koja i izgleda i stiti tel vrhunski

Nazad
Vrh Dno