Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Jel preklop odvojen od ekrana ili lezi na njemu? Ja sve nesto izbegavam ove maske jer se bojim da ne izgrebu ekran trenjem ili da nesto zapadne izmedju pa izguli...
Burazer je tako izgrebao S8, upao mu pesak..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ova je vrhunski odradjena bas u vezi preklapanja na ekran,ima lufta i ne dodiruje ekran uopste.

A jeste prva liga, ja je koristim od prvog dana kad sam kupio telefon i nije se mrdnula

@Proday Jeste da je Spotify radio u pozadini, ali ovo je baš očaj.

Užas!

@Dule2303 Ne znam na koga i koji misliš [emoji56][emoji23][emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Na @sarulja91 sam mislio,od mene je uzeo plus dual sim sd i to sa garancijom a i ja sam bio *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sto sam ga prodao ,uzeo posle op7tpro pa opet n10 lkus ali bez kutije pa opet op7t pro pa nadjem nov n10 plus sd sa kutijom i ful opremom pa uzmem opet njega,sad necu da diram nista do op8 pro mada sam hteo mclarena da uzmem ali cepaju sa cenama

Poslednja izmena:
Aha... onaj što bi ja kupio da sam bio u Srbiji u pravo vreme [emoji6][emoji17]

Na @sarulja91 sam mislio,od mene je uzeo plus dual sim sd i to sa garancijom a i ja sam bio *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sto sam ga prodao ,uzeo posle op7tpro pa opet n10 lkus ali bez kutije pa opet op7t pro pa nadjem nov n10 plus sd sa kutijom i ful opremom pa uzmem opet njega,sad necu da diram nista do op8 pro mada sam hteo mclarena da uzmem ali cepaju sa cenama
Al si se ti izmenjao za kratko vreme.[emoji3]

Bu....la ,razmisljao sam o s20 plus ali mi ne.pada na pamet da uzimam ex a ni sd se nije proslavio u odnosu na note ,o ultri ni ne razmisljam jer nijedan tel ne vredi te novce i da ima takav moralo bi sve da bude savrseno sto na ultri nije. Da doplacujem 300e samo za 120hz je cista glupost a gubim olovcicu

Bu....la ,razmisljao sam o s20 plus ali mi ne.pada na pamet da uzimam ex a ni sd se nije proslavio u odnosu na note ,o ultri ni ne razmisljam jer nijedan tel ne vredi te novce i da ima takav moralo bi sve da bude savrseno sto na ultri nije. Da doplacujem 300e samo za 120hz je cista glupost a gubim olovcicu
Realno n10+ ce i u 2020 biti najbolji uredjaj za ulozeno-dobijeno.Kolko vidim i nove kamere nisu nista specijalno kolko su mnogi ocekivali.

Duletov sažetak, potpisujem. [emoji16]

I meni je krivo u tri lepe. Sada svaki dan pratim da se pojavi neki pristojni SD.

Ljudi, objasnite samo kako je SD imao garanciju, ostvarivu gde?

@coke Kolega, pa kad će to utisci više, ostarismo [emoji1]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Covek od koga sam kupio u Novom Sadu je dao pisanu garanciju godinu dana. Posle su mi ovde na forumu rekli da ga znaju i da je garancija ostvariva preko njeg. Sta on radi posle ne znam ,da li on cesto ide u HK ili neko drugi to ne znam

^ ja mogu garantovati za njega iz NS, poznajem ga licno plus sto sam uzeo ko zna koliko telefona i nikad nisam imao problema a i mnoge sam poslao kod njega po preporuci. U slucaju reklamacije uradice je 100%.

Stigao lite iz mts-a,izgleda kao privezak za kljuceve pored mi max 3 i u pakovanju nema zastitne maske,toliko za sada

Ene, al si ga (pr)ocenio [emoji1]
Srećom, nisam te čekao, pa uzeo ženi početkom nedelje, ali ne lezi vraže, ne mogu mu ni prići, em ga ne ispušta, em je odmah stavila otisak... Tako da, simpatičan telefon, nije čak ni preveliki, i nisu stavili makar silikon hohštapleri...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da, sjajno. Včrs eksperimentisao, od 23h do 7 ujutro nisam pipao tel...oko 25% bat otišlo (sve vreme na mobile data)! Tačno mi žao što ne mogu android 4.2.2. da stavim na ovaj tel pa makar izgubio sve benefite!
44d6553f370503c4e03256ade94894a2.jpg

Bolje nego o maskama i zaštitnim staklima ;) ...mada evo neću više ništa, obećavam [emoji56][emoji847]

25% ?
Nesto ti cucla bat. Meni na S10 preko noci pojede 2-4%
Nikada nista ne gasim...

A zašto ti je Tapatalk pojeo 3% baterije kada nijesi palio ekran?
Da ti nije telefon na High Perfomance?

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

25% ?
Nesto ti cucla bat. Meni na S10 preko noci pojede 2-4%
Nikada nista ne gasim...
Ja sam davno zaboravio te dane (odnosno noći) kada mi je samo par procenata baterije nestajalo u toku istih.
A zašto ti je Tapatalk pojeo 3% baterije kada nijesi palio ekran?
Da ti nije telefon na High Perfomance?

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Nemam pojma. Stoji redovno na optimized. Inače nisam radio factory nakon svih ovih silnih nadogradnji pre par dana (niti imam nameru)...skočio sam sa prvog tj fabričkog fw na ovaj poslednji (jedno 11 komada)!

Ja sam davno zaboravio te dane (odnosno noći) kada mi je samo par procenata baterije nestajalo u toku istih.Nemam pojma. Stoji redovno na optimized. Inače nisam radio factory nakon svih ovih silnih nadogradnji pre par dana (niti imam nameru)...skočio sam sa prvog tj fabričkog fw na ovaj poslednji (jedno 11 komada)!

Mislim da tvoj telefon vapi za jednim dobrim factory resetom (ne rece kada si poslednji put radio, i da li si uopste radio)... Ovo debelo nesto nije u redu.

Nikad nisam radio niti ću da radim. Imao sam preko 1000+ sati upaljen sad pre nego sam odradio nadogradnje. Sa google sync je sve u redu. Opet kažem, ovo se dešava kada sam na mobile data only, kada sam na wifi skroz je drugačija (i bolja) priča. Kako god sa exy sam završio...dok dođem u srb ide note u zamenu za isti ili plus sa sd i duos!...osim ako ne izbudalim u međuvremenu pa pazarim rog phone 2 512gb, ako već nosim ciglu, nek bude sa razlogom!

Nazad
Vrh Dno