DusanMilosevic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.08.2018
- Poena
- 100
Ahhh da zaboravio sam hvala puno
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Nema nista bez Clear view najbolja,pogotovu ova sad nova za note 10.[emoji3]I ja sam siguran da jeste, obozavam spigen ali jednostavno nema kod nas. Ja sam vise iz fazona odem u radnju i kupim. Da sam nasao kod nas uzeo bih ga a i pritom bas volim ovaj rugged case samsungov, daje telefonu drugaciji smek i cvrstinu nekako, verujem da je i spigen isto tako dobar pa i bolji... ali da se ne lazemo lepe su samsung maskice, ona alcantara za note8 mi je bila omiljena maska svih vremena
Ovaj plastični deo se izgrebao kao da je mačka grebala posle mnogo je mesec danaRazocarao sam se koliko sam je brzo izgrebao, slazem se da je lepa i funkcionalna ali ipak ne za mene previse sam picajzla da bi nosio tolike ogrebotine
Evo ja ti garantujem da je spigen tough armor dosta bolji za 2.5x manje para [emoji6] Al naravno svako ima svoje preferencije!
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Gde si uzeo ovaj Baseus Wing Case, može neki link? [emoji56]
Silikon, lepo se uklopila, samo me nervira sto je otvoren donji deo.. Jos da nadjem povoljno braon koznu i spigen tough armor i liquid crystal(ili baseus airbag ako naprave) i to je to sto se mene tice. Bilo bi dobro da ima kod nas Speck presidio grip, ona ispunjava sve kriterijume. [emoji2]![]()
![]()
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Koristio sam ovu na Note 9 i taj donji deo(koji nedostaje na originalu) je nekako bas bio labav, to me je nerviralo, jel tako i na n10?Imam ja tu Samsung-ovu, ali bolji je Nillkin Rubber Wrapped za Note10+. Ista je kao original, ali štiti i donji deo telefona.
https://nillkin.org/smartphones-acc...y-note-10-plus-5g-note-10-rubber-wrapped-case
Opet isti problem kao sa svim ostalim iole većim futrolama za N10+ - super štite telefon, ali postane pretežak.
Koristio sam ovu na Note 9 i taj donji deo(koji nedostaje na originalu) je nekako bas bio labav, to me je nerviralo, jel tako i na n10?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Nisu samo coskovi, celom duzinom.. Moguce da sam koristio Flex Pure, mislio sam da je to ista stvar kao i Rubber Wrapped..Malo "dišu" donji ćoškovi na originalu, ako na to misliš.
Bolje uzmi ovu Nillkin Wrap - imaš je po Beogradu oko 1000 din. Totalno je utegnuta na telefonu, čak se i malo teže stavlja, ali je obložena kao i original onim mikrofiberom iznutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari