Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Pa danasnji telefoni ponajmanje služe za telefoniranje. Koga briga od proizvodjaca kako se čuje zvuk prilikom razgovora. Bitnije su šerpe i lonci na ledjima, RAM memorija itd.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel kupio ko Note10lite?
Voleo bih čuti utiske

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li je neko probao da podešava jačinu zvuka dok razgovara telefonom?
Često mi se dešava da mi je telefon smanjen, na pola ili ispod pola, ali se nađem u bučnoj sredini pa mi je potrebno da u toku razgovora pojačam ali ne funkcioniše.
Radi samo kada je telefon odmaknut, tj. kada je upaljen ekran, jer kada se nalazi uz uvo proximity sensor gasi ekran i ne radi pojačavanje/smanjivanje zvuka.
Da li je ovo samo do mene ili je takav telefon?

Da li je neko probao da podešava jačinu zvuka dok razgovara telefonom?
Često mi se dešava da mi je telefon smanjen, na pola ili ispod pola, ali se nađem u bučnoj sredini pa mi je potrebno da u toku razgovora pojačam ali ne funkcioniše.
Radi samo kada je telefon odmaknut, tj. kada je upaljen ekran, jer kada se nalazi uz uvo proximity sensor gasi ekran i ne radi pojačavanje/smanjivanje zvuka.
Da li je ovo samo do mene ili je takav telefon?
Meni normalno radi. Pojačava i smanjuje zvuk

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jedna stvar je postala jako iritantna, kad sam u kolima, automatski je uparen na bluetooth u kolima, ali ja ne zelim da pricam na zvucnike, vec kad je poziv, dobijem opciju da iskljucim bluetooth za taj poziv, i onda normalno nastavim da pricam na slusalicu, i posle 20 sekundi on automatski ponovo prebaci na bluetooth bez moje akcije, da poludi covek, moram svaki put da totalno gasim bluetooth na telefonu da bih mogao da pricam normalno.

Jedna stvar je postala jako iritantna, kad sam u kolima, automatski je uparen na bluetooth u kolima, ali ja ne zelim da pricam na zvucnike, vec kad je poziv, dobijem opciju da iskljucim bluetooth za taj poziv, i onda normalno nastavim da pricam na slusalicu, i posle 20 sekundi on automatski ponovo prebaci na bluetooth bez moje akcije, da poludi covek, moram svaki put da totalno gasim bluetooth na telefonu da bih mogao da pricam normalno.
Tako je, dešava se i kod mene, na Note 9, I koliko vidim, nevezano od modela vozila u kome sam...A, malo je teze Guglu objasniti šta je problem [emoji1]

Nikad mi se ovo nije desilo ni na jednoj kombinaciji...note 10 trenutno na 3 auta vezan! Znači ako sam jednom tokom posziva prebacio na tel, ostaje tu dok ne završim razgovor.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nikad mi se ovo nije desilo ni na jednoj kombinaciji...note 10 trenutno na 3 auta vezan! Znači ako sam jednom tokom posziva prebacio na tel, ostaje tu dok ne završim razgovor.

Kod mene isto pravi problem, sa istim simptomima. Pravio je i S8, P30 Pro i sad N10+. Mislim da je tu i do kola, kod mene je bmw...

Meni se slično dešava u kombinaciji S7 i Honda.

Isto na više telefona.

Isto menja izlaz zvuka preko bluetootha na OnePlus 6T, od updetea na Android 10. Mislio sam da mi je do telefona, ali izgleda da je do Amdroida.
Doduše, kombinacija Lancie/Fiata i Windows Media na autu nije baš dobra.

OnePlus 6T via TT

Poslednja izmena:
ja imam aftermarket bluetooth uredjaj u kolima, nije fabricki, i tamo je iz neke 2014god, ne znam da li ima veze koja je verzija bluetooth-a.

Edit: znaci android u stvari baguje... 2020godina i oni upropaste nesto sto je realno uvek radilo prilicno pouzdano.

Poslednja izmena:
Isto menja izlaz zvuka preko bluetootha na OnePlus 6T, od updetea na Android 10. Mislio sam da mi je do telefona, ali izgleda da je do Amdroida.
Doduše, kombinacija Lancie/Fiata i Windows Media na autu nije baš dobra.

OnePlus 6T via TT
Moguće da je A10...ja do sada nisam isti koristio osim na P4 Xl, a njega nisam korostio u auru duze od 2 dana

Xiaomi, Samsung, Skoda, BMW, Honda...A9 I A10

Meni na 2 Mercedesa radi normalno, ako ga prebacim na slusalicu, ostaje na slusalici.

Takodje, kad prebacim na slusalicu ili na zvucnik telefona ostaje na tome.

Meni ovi zvuci kao da se nekome telefon diskonektuje sa BT kada prebaci na slusalicu, pa se automatski poveze posle nekog vremena.
Meni ostaje povezan, radio mutovan, auto svo vreme registruje aktivan poziv, i ako zvuk ne ide na bt.

Qashqai 2010. fabrički radio, najnormalnije su mi radili Xiaomiji, P30 Pro, Note, iPhone... ni najmanji problem, i Android 9 i 10.

Ma verovatno BT uređaj, nema šta drugo...

Moguće da je A10...ja do sada nisam isti koristio osim na P4 Xl, a njega nisam korostio u auru duze od 2 dana

Pre Androida 10, čini mi se da problem nije postojao. Pošto mi je i Galaxy Watch uvek povezan preko BTa, desi se da prešalta i na njega, umesto da ostane na slušalici/zvučniku.
Čistio keš Bluetootha na telefonu, obrisao uređaje pa ponovo upario sa novim pinom, isto se dešava.

BTW, isto mi se dešava u par komada novih Ford vozila sa BTom, tako da mislim da je do telefona/BT modula/Androida.

OnePlus 6T via TT

Poslednja izmena:
Obzirom da bluetooth koristim u kolima samo za slusanje muzike sa telefona, kad pozivi naidju, moram da radim gasenje bluetooth-a.
E sad, samim gasenjem bluetooth-a, automatski diskonektujem i galaxy watch, sto ne zelim, tako da moram da radim unpair handsfree bluetooth-a u kolima, ali je fora sto me on posle toga u roku od 5 sekundi pita da li hocu da uparim ponovo, kazem ne, on opet, i tako 5x. U sustini, ako vam ne radi bluetooth u kolima, ne treba da menjate telefon, promenite kola hahaha

Simptomi su slicni i kod mene. Ja preko ikonice iskljucim BT konekciju na telefonu i on se sam posle 10 - 20 sekundi opet poveze.
Naravno, na displeju mi stoji da je poziv aktivan, broji mi sekunde i muzika je na "mute"... Bas me iritira. Mada me najvise iritira ono kada prvobitno treba da se poveze dok startujem auto, a imam aktivan poziv, jer tu uvek imam neki prozor od 10ak sekundi kada ne cujem sagovornika a ni on mene...

Isto se i meni desava apsolutno, mislim da se zaglupi telefon kad ima 2 ili više povezana uređaja....

Moguce, vidis, to mi nije palo na pamet, bas cu da probam bez GW da li ce da radi normalno, samo sa jednim uredjajem

Jel moguce da ne moze picture in picture da se namesti tj nema te opcije u settingsu yt

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Kod mene je GW povezan i opet, radi normalno [emoji2369]

Pa ne moze, ne da YT, moras da platis premium mesecno ili da instaliras YT Vanced (krekovani yt) koji onda ima sve opcije kao premium i naravno sve radi kako treba.

Zar nema Samsung i dalje browser koji ima opciju picture in picture? Nekada je postojala ta opcija da se kao smanji.
Druga opcija Vanced i MicroG ako hoćeš da budeš prijavljen.

Nazad
Vrh Dno