Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Koliko je bolja kamera na N10+ u odnosu na N10?

Ovako procentualno...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Koliko je bolja kamera na N10+ u odnosu na N10?

Ovako procentualno...

Identicne su kamere i zadnja i prednja, razlika je sto N10+ ima 0.3mp TOF 3D kameru za snimanje objekata u 3D sa aplikacijom "3D Scanner".

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Znači u realnom radu nema ni 5%?
Vidim da n10+ imam dodatnu kameru za dubinu. Mislio sam da ona daje određeni dodatni kvalitet fotografiji/video zapisu.

Onda sam ja sa mojim SD dual sim ubio pravu stvar [emoji3]

@Ludak mrzim te [emoji57][emoji48] Čestitam na super kupovini!!

Edit: ps oš kupiš samsung rugged cover [emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima razlike izmedu SD i Exynos verzije u kamerama.

^ kamere na SD su od sony, dok exy od samsunga

Jedan clan prodaje snap verziju n10+, zanima me da li u slucaju nekog kvara pro mobi popravlja tel ili ne?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Ne popravlja.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Javite taman, i mene zanima sta mogu da odrade a šta ne.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kako da popravlja kada nisu isti delovi? Ploča se razlikuje, neko spominje i da kamere nisu iste... Odakle im delovi?

Mislim da je neko spominjao vec u temi da je zvao promobi i da mogu promeniti tipa mikrofon ili zvucnik dok ostalo ne rade nista. Telefoni jesu isti sa spolja dok cipset je drugaciji, kamere takodje i ko zna sta jos.

Pazario sam N10+ krajem godine. Posle S7e lepo osvezenje. Ovo mi je drugi note posle note3. Sve je skroz ok, i za neke moje potrebe vise nego full.

Kamera vrh, odziv full.. sve kako valja. Ono sto jos nisam resio je snimanje poziva (A10 posle update). Tj jos nisam nasao krstenu aplikaciju koja ce to da odradi kako valja. S7e je bio na A9 i sve je sljakalo ok.

Imao sam jednu cudnu situaciju posle jednog sec.update-a. Telefon sam krenuo da otkljucam otiskom prsta kao i do sada.. nije prihvatio..

Probao sam i sa pin-om koji sam postavio.. nije proslo..

Pokusao sam gasenje telefona.. trazio mi je pin [emoji38] Kombinacijom tastera lock i vol- uradio sam restart, ali i posle restarta nisam mogao da otkljucam ni sa pinom ni sa otiskom. Logovao sam se na samsung acc sa PC.. isao na opciju find my phone.. sve pronalazi.. pozovi mob.. zvoni sve uredno.. i ima opcija unlock my phone, i nije moga da ga otkljuca. Opet sam odradio restart kombinacijom tastera.. i posle restarta sve je proradilo.. i pin i otisak.. tako da neki bag postoji svakako.

U pitanju je exy varijanta N10+

Mislim da je neko spominjao vec u temi da je zvao promobi i da mogu promeniti tipa mikrofon ili zvucnik dok ostalo ne rade nista. Telefoni jesu isti sa spolja dok cipset je drugaciji, kamere takodje i ko zna sta jos.

Znači kao garancija na Kupujem-Prodajem (ono tipa, garancija ne uključuje ploču već samo potrošne delove :D )

^ upravo to, jedino neki jako pouzdan prodavac koji moze da ti zameni ceo uredjaj. Iz tog razloga se ne usudjujem da uzmem SD a rado bih presao sa exy.

Poslednja izmena:
marantz ... sa takvom garancijom možeš samo da .... podložiš vatru (mada ima i časnih izuzetaka gde će ti "majstor Žika" srediti fon u kućno/poslovnoj radinosti - da liči ) .

Nema tu garancije

^ slazem se ali uvek postoji sansa iako je minimalna, ipak rizikovati sa uradjajem od 700€ nije bas malo.

Ma nista mu ne fali ni bez garancije,meni je ovo ukljucujuci i n9 cetvrti sa sd-om i da ga ne ureknem radi kao sat,uvek bih ga uzeo pre nego ex sa garancijom

Poslednja izmena:
Pre ce ga istopiti Exy

Nije toliko stvar u samoj garanciji, koliko u tome da, ako crkne ploča možeš da ga baciš, jer nema ko da ti zameni to u Beogradu... Čak i da hoćeš da platiš. Prčkaju po servisima matične ploče, ali uglavnom za iPhone i starije modele.

^ upravo to, kad nemas garanciju i da ga popravljas za svoje pare problem je sto nema ko to da uradi iz razloga sto nema delova.

Nazad
Vrh Dno