Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Sad mi čovek sa xda potvrdi vezano za 45w punjač...možda će nekom značiti da ne baca pare

In fact, there is a slight time difference. It is approximately 15 minutes ).

On the one hand, it makes up 25-30% (!!!) of the total charging time. But on the other hand, it's only about 15 minutes [emoji4]

And for me personally this is not so important. And for this reason I have not bought a 45W charger yet [emoji41]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Postavio sam razliku i da se ne kupuje 45W pre fazon 2 nedelje :)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Iskreno da je ostalo vreme punjenja kao kod ranijih modela (s10, n9 itd) pa čovek da kupi od 45w ali ovako kad ga za 15 min napuni onda sta dalje da se prica....

Kojih 15 min kad mi treba sat ipo na brzom punjenju?!

Jel ima neko ideju kako na N10 da isključim da mi automatski prebacuje na mobile data kada je wifi signal lošiji ili nema izlaz na net? Ranije na n9 i ostalim telefonima mi je izbacivao znak ! pored ikone za wifi (u pomemutim situacijama) sada automatski prelazi na data a pošto je wifi signal u stanu očaj i često menja, bojim sale da mi ne pojede sav net dok gledam yt npr.

Imam opciju switch to mobile data ali ne mogu da je menjam u romingu!!?!
d47107987d4318a566130ba9568b4210.jpg

Probaj kako će da se ponaša sa uključenim : Developer options/Wi-fi safe mode

Gledao sam tu opciju ali nisam palio. Sad ću da je štikliram pa ću da vidim šta se dešava.

Radije bih opciju koju sam imao na s10e, note9, s9+ i gomili drugih telefona

@Proday
Kaže od 0 - 100% za 1h i 24 min. (bez frižidera)

Mislio sam na to da u brzini kad mi treba za 15 min napuni sasvim dovoljno da premostim dan.

I evo posle 3 nedelje koriscenja n10 plus mogu da kazem da nam samsung opet prodaje istu stvar ali drugacije upakovanu. Da me ne razumete pogresno telefin je vrhunski ali apsolutno nista novo ne donosi od s10 plus osim olovcice. Ima malo bolju bateriju , malo je poboljsan nocni foto mod i ex se ne greje toliko i to je to,apsolutno vise nista novo nema osim softverskih igrarija za klince. Po meni apsolutno ne vredi koliko kosta

Sent from my phone using Tapatalk

@Proday
Kaže od 0 - 100% za 1h i 24 min. (bez frižidera)
Da, znači skoro pola sata više od n10+ za 800mAh manju bateriju...sramota!
I evo posle 3 nedelje koriscenja n10 plus mogu da kazem da nam samsung opet prodaje istu stvar ali drugacije upakovanu. Da me ne razumete pogresno telefin je vrhunski ali apsolutno nista novo ne donosi od s10 plus osim olovcice. Ima malo bolju bateriju , malo je poboljsan nocni foto mod i ex se ne greje toliko i to je to,apsolutno vise nista novo nema osim softverskih igrarija za klince. Po meni apsolutno ne vredi koliko kosta

Ajde bre Dule, kao da to nismo znali u startu ;) Neke stvari još i odnosi [emoji2957][emoji56]
S11 bi navodno trebao biti pomak...videćemo
P.s. i dalje mi se automatski prebacuje sa wifi na mobile data [emoji24]

Poslednja izmena:

Bar ne recikliraju istu kutiju tri godine za redom kao jabuka, nov model treća generacija i promene raspored kamera, prečaga preko ekrana ostane. Tačno se iP menja na tri godine. Tako da ovo drugačije upakovano ovde može da se tumači i plus, bar se ima osećaj da je promenjen telefon.
Problemi isti prisutni i dalje, meni se greje čim ugreje napolju, baterija 3 dana top bila i zatim ista priča kao sa S10+, kanal posle par dana. Meni lično S10+ lepši uređaj i bolje leži u ruci (baš me nervira kamera na sredini, pogotovo na nekom YT klipu, na S10+ mi je bio kao RTS logo pa isto kao da gledam nešto preko TV), ali jednostavno baterija za ove mAh i cenu jako loša ponovo, Peca sa Benča je to baš naveo u YT klipu za Note 10+ koliko procenata izgubi za iste radnje u odnosu na drugi telefon koji koristi. Imam utisak da S10+/Note10+ podjednako troše bateriju koristio ne koristio telefon. U kući/kancelariji kada se ne pomera telefon tj. ne menja bazne stanice operatera (jer se ne krećete naravno) baterija čak vrlo dobra. Prednja kamera tuga i dalje. 4K/FullHD u slabijim uslovima osvetljenja se muči i nije to to, tu je jabuka dosta bolja. Zvuk je još bolji od S10+. Sve u svemu, očekivao sam više za ovaj novac.

[QUOTE=Ivan KP Vratite se na note 9 hehehe.:)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Moj ode juce,cekamo kineze sta ce reci za koji dan

Pa ne znam ja nebi menjao note 10 plus nizasta,kad ga uzmem to je to do note 11.

Ajd opet da pitam, moze li neko probati PUBG na extreme/hdr podesavanjima i preneti utiske nakon 15 20 min igre? Neki makar 'ex' gamer? Hvala

Ivan KP Vratite se na note 9 hehehe.:) Sent from my SM-N960F using Tapatalk[/QUOTE je napisao(la):
Odličan je Note 9 i ne bih menjao još taj telefon da već davno nije zamenjen, sada nema nazad. OnePlus 7 Pro je dosta bolji utisak ostavio, brzina telefona je nekoliko puta na strani OP, a tek onaj ekran, vala jedva i čekam da se vratim na OP. Trenutno se više oduševim nekim telefonom za 150-200e šta sve dobijem + trajanje baterije od ovih po 5 puta skupljih, ok da vredi 5 puta bolje srazmerno ceni, ali druga kutija i sve isto ponovo neće kod mene proći. Nije Note 10+ loš, naprotiv, ali realno više očekujem za taj novac, podigli su cene i podigli smo očekivanja.

@Proday, treba li nešto da se proveri oko punjenja dok je + model kod mene? Ili te samo manji zanima?

Poslednja izmena:
One plus 7 je dobar nema sta,al mi je mnogo "dosadan" njegov softver jeste da je malo responsivniji od One Ui,al mi je nekako jednostavno dosadan,i sa kamerom su kuburili pa je peglali apdejtima,sve u svemu ja sam od note 10 plus da bi maksimalno zadovoljio moje kriterijume ocekivao novi senzor kao ovaj sto dolazi u Mi Mix 4 ili sto je u Vivo Nex 3 predstavljen,al dzaba opet nam dadose ovaj "ispod nokta" heheh.

Uvek ponavljam ovo ali jeste tako, tajna marketinga je da nas ubedi da je više uvek bolje. I tako u krug. Svaka prezentacija je ista. 30% jaci procesor, 4x jaca grafika, ekran duplo bolji, zvučnici kao 5.1 sistem i slicno. Sto se tice kamere tu necu da raspravljam, po mraku se ne slikam, a za dnevne potrebe svaki telefon od 300 eura je dovoljan. Za bilo sta profi samo DSLR, jer ako se vratite nazad nekoliko godina na promo video za Samsung s3 recimo, videcete da su slike kao na DSLR-u sto nema veze sa mozgom za bilo koga ko se u fotografisanje razume. Sve do Samsunga s4 , iPhone 5s i slicno je bilo prihvatljivo sa cenom, a onda odosmo u katastrofu. Da vam je neko pricao pre 10ak godina da ce mobilni telefon kostati 2000 eura sta biste rekli :) ja i dalje ne mogu da shvatim kako sam svih ovih godina dao tolike pare na mobilne telefone :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Ivan KP manje više sam već saznao sve što me zanimalo. Hvala u sv slučaju

^Vidim ja da će Note desetka na oglase za mesec, najviše dva... [emoji6]

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

^Vidim ja da će Note desetka na oglase za mesec, najviše dva... [emoji6]

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока
Iskreno sumnjam pre aprila...nema šta da ga ugrozi (eventualno pixel 4) do pojave novih aždaja [emoji6]

Meni je n10 doneo dve vrlo bitne stvari u odnosu na n9 a gotovo ništa nisam izgubio (ništa što bi meni koristilo).

Poslednja izmena:
[QUOTE=Proday Sta ti je bolje na note 10 i odnosu na note 9,zanima me misljenje,ti imas manji model jel?

Da, manji! Dobio sam ono što sam i tražio na prvom mestu, manje dimenzije i 256gb memorije. Pritom i bolje kamere pozadi, jači stereo zvuk, fluidniji sistem itd.

Ko prati moje postove, zna da na note9 u životu nisam upalio prednju kameru ili iris skener, utakao slušalice u 3.5mm i sl. Znači sve ono što su izbacili ja ne vidim kao nedostatak obzirom da ništa od toga koristio nisam (čast lošijoj rezoluciji i slabijoj bateriji tj autonomiji).

Overio staklo u subotu, trajalo je 9 dana :D
Delova u servisu nema...

494cfea6f7f4b2f3af89c314ee1d7dac.jpg

Ovo je pozadi? Nije strasno, ne vidi se dok radis.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno