samo nisam mogao nigde da nadjem da namestim rezoluciju, samo format slike ima da se menja, mozda je to izbaceno..
Isti je mehanizam i na s9+ i na n9 bio pa se nije čuo! Kako god, upravo mi je čovek potvrdio da se na s10 čuje a na n10 ne, što je odlično!Moras naravno, pogledaj kod jerryrig kad rastavi note/s10 kakav je mehanizam.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Izvinjavam se administratorima sto ce mi biti dva posta jedan za drugim. Uzimanje telefona bez garancije nosi prednost i manu. Prednost je da se kupi jeftinije a mana ako se nesto desi troskove ce sam snositi.To kao da ti ode dihtung na motoru koji kosta 40 eura, a ti moras mijenjati kompletan motor. Kako nema veze?! Ne uzimaju svi telefon sa 2 god prave garancije. Neko uzme ispod ruke i eto belaj. To je poenta.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Kako nema veze? A slike pa kompletna instalacija svega i podesavanje? Podaci? Ako se menja maticna ode sve
Sent from my phone using Tapatalk
Izvinjavam se administratorima sto ce mi biti dva posta jedan za drugim. Uzimanje telefona bez garancije nosi prednost i manu. Prednost je da se kupi jeftinije a mana ako se nesto desi troskove ce sam snositi.
Haha, 50eDruze uzmi sa garancijom za 50€ vise i ne razmisljaj. Po meni nepotrebno je dalje diskutovati o ovome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari