Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Cekamo onda sefove sa godisnjeg [emoji23]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ili ovi naši što otvore firme u hrvatskoj, uzmu gomilu telefona na ugovor pa zatvore firmu!!!

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk

Danas sam koristio note 10+ u telenoru, obican note 10 nisu imali..
Na rupicu u ekranu sam zaboravio u roku od 2min, ne bode oci, ni nista drugo..
Kamera izgleda dosta dobro, uporedjivao sam sa mojim tel, i prednja i zadnja kidaju, samo nisam mogao nigde da nadjem da namestim rezoluciju, samo format slike ima da se menja, mozda je to izbaceno..
Za brzinu nema sta da se kaze, radi perfektno.
Ekran na oko lepo izgleda, ali bela nije cista bela.
Po meni se cini da je previse lagan.
Koristim alcantara futrolu i kad se uporedi sa note 10+ izgledaju iste velicine, ali da se koristi jednom rukom veoma je tesko.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Pa da, logicno..

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Užasno me nervira na s10e što svaki put kad palim/gasim kameru moram da slušam zvuk blende koja se zatvara/otvara! Može li neko da mi kaže jel i na N10(+) tako?
Ironično ali to malo "klik" kao da mi klikće u mozak [emoji849]

Moras naravno, pogledaj kod jerryrig kad rastavi note/s10 kakav je mehanizam.

Moras naravno, pogledaj kod jerryrig kad rastavi note/s10 kakav je mehanizam.

Isti je mehanizam i na s9+ i na n9 bio pa se nije čuo! Kako god, upravo mi je čovek potvrdio da se na s10 čuje a na n10 ne, što je odlično!

Znaci ne cuje na n10, a na s10 se cuje. I ovi iz Samsunga pra'o zaj..avaju. Na n10 su omogucili da se port za punjenje zamijeni, a na s10 mora kompletna maticna ploca [emoji23]

^ iskreno kakve veze ima da li se menja port ili maticna ploca. Telefon je u garanciji i neka promobi menja sta mora, 90% korisnika ovakvih telefona nece docekati istek garancije a vec ce uzeti noviju seriju.

Kako nema veze? A slike pa kompletna instalacija svega i podesavanje? Podaci? Ako se menja maticna ode sve

Sent from my phone using Tapatalk

Imas samsung cloud koji se svako vece bekapuje, imas google photos.... tako da to sto si naveo je nebitno. Samsung cloud bekapuje i podesavanja telefona, podatke, aplikacije, poruke... sve sto otkacis.

To kao da ti ode dihtung na motoru koji kosta 40 eura, a ti moras mijenjati kompletan motor. Kako nema veze?! Ne uzimaju svi telefon sa 2 god prave garancije. Neko uzme ispod ruke i eto belaj. To je poenta.

Ok,sigurno bekapuje i data podatke svake aplikacije i stelovanja samih aplikacija?

Bekapuje bukvalno sve, podesavanje celog telefona. Jedino podesavanje aplikacija moras uraditi rucno. Znaci prijava na facebook, viber... mozes i uraditi smart switch jednom nedeljno na PC radi preventive ako imas bitnih podataka.

To kao da ti ode dihtung na motoru koji kosta 40 eura, a ti moras mijenjati kompletan motor. Kako nema veze?! Ne uzimaju svi telefon sa 2 god prave garancije. Neko uzme ispod ruke i eto belaj. To je poenta.

Izvinjavam se administratorima sto ce mi biti dva posta jedan za drugim. Uzimanje telefona bez garancije nosi prednost i manu. Prednost je da se kupi jeftinije a mana ako se nesto desi troskove ce sam snositi.

Znaci tebi je ok mijenjati maticnu zbog porta od 10 eura?! Apple skola :D. Svaka cast

Druze uzmi sa garancijom za 50€ vise i ne razmisljaj. Po meni nepotrebno je dalje diskutovati o ovome.

Uzeo davnih dana, poenta je da su na note 10 vratili kako i treba, moze se promijeniti. To sto je tebi ok mijenjati maticnu zbog porta govori dovoljno.

Te price ide na cloud ne gubis nista, ostavi drugome. Postoje aplikacije koje moras rucno da podesavas(nekad ni tada ne bude 100%) i nema boga da sve lagano prebacis. Neke aplikacije za placanje moras cak i opet da aktiviras u banci.
Neki cloudovi ne drze fotografije u istoj rezoluciji, a opet neko ne zeli da mu sve bude na nekom cloudu zbog hakera.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

^ izgleda da ti ne citas, napisao sam da aplikacije moras rucno podesiti posebno od banaka zbog novaca. Sto se tice slika imas google photos koji upload radi u punoj reoluciji samo moras namestiti kako hoces.

@voja77 a ti brate zapeo na menjanje ploce kao da svaki samsung koji si koristio si menjao po jednu.

Poslednja izmena:
Nelogicno mi je da je nekome ok da mijenjas cijelu maticnu zbog gluposti. To samo apple radi, a i oni su zeznuli sa s10. Nece to vise raditi ako imaju iole mozga. Nije otisla hvala Bogu, pu, pu. :D

^ onda nemoj kupovati samsung posto je najgori telefon na trzistu po tebi.

To si zakljucio iz toga sto sam rekao da treba port biti odvojen od maticne? Valjda znas da se vremenom moze nakupiti prasine, pa neko pokusa ocistiti i pokida pinove npr ? Banalna stvar, ali se moze desiti. Zar se ne smije reci nista lose u vezi Samsunga, ne razumijem? Koristim ga i ima mane i prednosti kao i svaki drugi, daleko od toga da je los!

Nisam rekao rucno podesavanje za banke, vec moras ponovo da aktiviras, negde moras u filijalu, a negde mozes preko sajta da aktiviras opet.
Ne vidim samo razlog za dizanje u nebesa, sve su to ista... i svi kopiraju jedni druge i svi bi da budu apple koji imaju armiju ov.. kupaca koji kupuju svaki dodatni gadget za brdo novaca.
https://youtu.be/WzqXzYGN-gs
Idi na prvi minut reklame.
Hint, rugali se za slusalice i fast charger

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Samo da javim da dongla za sluske koja je radila na p30 pro meni ne radi sa n10 plus,verovatno su promenili raspored pinova da bi prodavali svoju donglu,sta reci

Ja sam sam hteo da kazem ako strada nesto na telefonu fizicki kao ploca opet ostanu podaci sacuvani, to je poenta price. Naravno da aplikacije moras rucno podesavati iz tvoje bezbednosti. Zamisli da samsung cloud ima od bankovne aplikacije tvoje podatke i koristi tvoje pare za svoju licnu korist. Zato postoje cloudi da sacuvaju podatke i podesavanje telefona a ne licne podatke iz aplikacija. Znam da je smorno ici u banku radi aktiviranje aplikacije ali ne radimo to svaki dan. Iz tog razloga sam naveo da ako strada ploca ili port nije toliko problematicno kada je telefon u garanciji. Sto si naveo da sve ide prema sistemu apple ali mi tu ne mozemo nista. Sto si @voja77 naveo oko fizicke popravke telefona jeste glupo ali ne moze se nista uraditi pa zato bolje uzeti malo skuplji telefon sa garancijom nego bez nje, niko od nas nece iskoristiti garanciju do kraja a precemo na N10 ili S11. Mislim da je ova tema otisla predaleko[emoji16].

Izvinjavam se administratorima sto ce mi biti dva posta jedan za drugim. Uzimanje telefona bez garancije nosi prednost i manu. Prednost je da se kupi jeftinije a mana ako se nesto desi troskove ce sam snositi.

Druze uzmi sa garancijom za 50€ vise i ne razmisljaj. Po meni nepotrebno je dalje diskutovati o ovome.
Haha, 50e :D

Slusajte bre coveka... taj telefon lepo onda izgubi na vrednosti mnogo brze nego drugi modeli, i milina za nas koji smo odlucili da ne damo preko 300e i tacka :)

Vrh Dno