Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Losa je prema huaveju i to dosta u mnogim stvarima,jos u mate 30 pro najavljuju dva velika senzora jedan verovatno za ultra wide a drugi jos veci nego na p30 pro kao glavna pritom mozda i jos zoom pojacaju,daleko su ispred po pitanju kamera prema samsungu samo realno pricam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja ne znam za vas, ali sam posle Note 4, kada sam video kakvo *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* je Note 5, presao na modele kao što su A9000/9100, MiMax 1/2, i tek kada su sredili Note seriju sa devetkom se vratio Notarama samo zbog jedne stvari...olovke...
Kamera mi nikada nije bila presudan faktor, ali zato dobar ekran i pre svega dobra baterija da, i naravno Spen...
I dalje u klasi tableta ima boljih telefona po odnosu dobijeno/uloženo ali nijedan nema olovku. Tako da ću samo zbog te činjenice kupiti i N10+, naravno, tek kada mu cena bude oko 500-600 nikako ranije...

N960F

Pa ja ne znam sta bi ti druze,telefon izgleda brutalno sta to treba da naprave da bi ti rekao wow?

Kad mi bude Samsung telefon "lego" kao S7 i Note 9 e tada cu reci "wow". Ta dva su meni "wow".

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Čujemo se u Februaru negde [emoji28]
P.s Misleći na Djurkasha
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Sta fali senzoru, kada je kamera na testu ispala najbolja od svih telefona?

Cak i da negde ne ispadne najbolji, u samom vrhu je.

Bolje nego da izbace kameru sa 150 neoptimizovanih i neispeglanih megapixela.

Koja selfi kamera je losa, koja zadnja kamera je losa, koje lose trajanje baterije, o cemu pricas ti, jel mi gledamo iste testove, pricamo o istom telefonu?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Uzmi npr xiaomi 9t i uporedi prednju kameru pa ces vidjeti o cemu covjek prica. Da ne pricam o p20, p30 i ostalima. Prednja je ocaj. Zadnja najbolja u klasi osim zuma koji je nepotreban.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Kad mi bude Samsung telefon "lego" kao S7 i Note 9 e tada cu reci "wow". Ta dva su meni "wow".

Sta ti je tacno bilo WOW kod Note 9 posle Note 8, s obzirom da su telefoni maltene identicni?
Isto kao i S7 posle S6, takodje maltene identicni?
Ili su WOW zato sto su to telefoni koje si ti kupio?

Ja imao S7e i nisam video nista specijalno u odnosu na S6e, osim sto je bio bolji, noviji telefon.
Tek neku vecu promenu sam video u 8 seriji, pa je 9 isto kao i 7, bila maltene identicna prethodnoj seriji i onda 10 opet solidno promenjena.

vojo77
Kako da vidim i uporedim P30 pro i Note 10+?
Jedini primer koji imam je dxomark, gde je Note 10+ dosta bolji, a p30pro nije ni blizu najboljih seflie kamera.
https://www.dxomark.com/

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-note-10-5g-front-camera-review/
https://www.dxomark.com/huawei-p30-pro-front-camera-review/

Mene zanima odakle vadite vi te zakljucke, na osnovu kojih informacija ste zakljucili da je losa?

Ti jos spominjes Mi 9t kameru...mislim stvarno.

Da si barem spomenuo flafship Mi 9 i zadnju kameru, pa i da ima neke logike, ali ocajnu selfie...pa daj.

Poslednja izmena:
Fali i kršten SD procesor za EU, za ovaj novac ne sme da bude razmišljanja o bateriji. Huawei ih je uništio u foto modu zadnje kamere. Prednja kamera očaj već godinama. I oni i dalje istu maglu ponovo, ok izgled, ali ti džabe kada nema funkcionalnost. Mislite da poslovnim korisnicima ne treba video poziv? Ne treba dobra baterija i telefon koji se ne greje? Apsolutno za ovaj novac mira biti sve savršeno, a ne da me oduva neko sa tri puta jeftinijim telefonom kada stavi GCam.
Baterija je odlicna ako si gledao testove,i mislim da je ovaj unapredjeni exynos dobar.

Xeroj87 jesi li drzao navedene telefone i slikao uporedo pa da mi kazes da izmisljam? Ja jesam i znam o cemu pricam. Imam s10+ i prednja je losa jednostavno u poredjenju sa p20 pro, p30 pro pa i xiaomi 9t ga sije. Nisam ni ja vjerovao, drug uzeo preko mtela za 280 eura i iznenadili se prijatno za obe kamere, bez zezancije... zadnja je naravno bolja. Ali ne treba misliti ako telefon nije flagship da mu kamera ne valja.

Poslednja izmena:

Pošto sam istog mišljenja i takođe sam uživao u s7 i n9 (i najduže ih nosio od svih), savet da uzmeš tj probaš s10e ako već nisi ;)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Xeroj87 jesi li drzao navedene telefone i slikao uporedo pa da mi kazes da izmisljam? Ja jesam i znam o cemu pricam. Imam s10+ i prednja je losa jednostavno.

Ja se nebih slozio da je ocajna prednja,nije ful fulova al je dobra.

Ode ovo u nedogled, uzmi s10 i navedene telefone uslikaj navece pa ces vidjeti.

Xeroj87 jesi li drzao navedene telefone i slikao uporedo pa da mi kazes da izmisljam? Ja jesam i znam o cemu pricam. Imam s10+ i prednja je losa jednostavno u poredjenju sa p20 pro, p30 pro pa i xiaomi 9t ga sije. Nisam ni ja vjerovao, drug uzeo preko mtela za 280 eura i iznenadili se prijatno za obe kamere, bez zezancije...

Prvo, omasio si temu, tema je o Note 10, cija pogotovo selfie kamera nema veze sa 2 kamere na S10+.
A cak i da pricamo o S10+, daj te slike sa front camera oba telefona, pa da vidimo i mi ono sto se izgleda vidi samo kod ljudi sa foruma.

Ja se ubih trazeci gde je to Xiaomi selfie bolja, pa cak i gde je Mi9(izuzetno dobra) rear camera bolja od S10+, ali nikako ne nadjoh.

Ok, na n10+ je skroz druga prednja kamera i poboljsana je za 40% od s10. Sta se ja tebi imam pravdati, ja ti kazem koje sam tel uporedo drzao u rukama i testirao i nisam mogao vjerovati. Pricam o prednjoj kameri, ne o zadnjoj. Eto taman posla da cu se slikati i staviti na forum. Drzi se ti dxo marka i to je to. Sreca pa u drustvu svi koristimo razlicite telefone pa se moze vidjeti realna situacija. Ko jos vjeruje placenicima sa yt?

Poslednja izmena:
Pošto sam istog mišljenja i takođe sam uživao u s7 i n9 (i najduže ih nosio od svih), savet da uzmeš tj probaš s10e ako već nisi ;)

Ja iskreno nikad nebi menjao note 9 za s10e,dolazi u obzir samo note 10 plus.:)

Ok, na n10+ je skroz druga prednja kamera i poboljsana je za 40% od s10. Sta se ja tebi imam pravdati, ja ti kazem koje sam tel uporedo drzao u rukama i testirao i nisam mogao vjerovati. Pricam o prednjoj kameri, ne o zadnjoj. Eto taman posla da cu se slikati i staviti na forum. Drzi se ti dxo marka i to je to. Sreca pa u drustvu svi koristimo razlicite telefone pa se moze vidjeti realna situacija. Ko jos vjeruje placenicima sa yt?

Dxomark je ovde samo zato sto jos uvek nema drugih izvora.
A za S10+ sam na snimcima video i vise nego dobru kameru nocu, ja zaista ne vidim u cemu je problem kod te kamere?
To sto mozda postoji neka malo bolja? To ne znaci da je na S10+ losa...

Poslednja izmena:
Asus ima 240g, dosta je visi, siri i deblji, sa manjim ekranom...jer je fokusiran ka igrama.

Sa ovom baterijom, Note je trenutno medju najboljim telefonima po autonomiji telefona, stvarno samo izmisljate mane.

I ne znam sta revolucionarno ocekujete od telefona koji izlaze jednom godisnje...logicno je da ce svaki biti upgrade u nekoj meri, doneti ponesto i to je to.

Ne razumem odgovor :).
Pitao je covek sta treba da naprave da bi bio wow, i ovakva baterija bi, meni, donela super mega giga wow efekat. Takoreci feature koji je very nice to have.
Niko ti ne dira telefon, stvarno je dobar.

Odgovor je prosto sta bi moralo da se desi telefonu da bi imao toliku bateriju, pa bi cak zbog olovke morao biti jos veci, a samim tim i tezi od vec preogromnog i preteskog Asusa...

Trajanje baterije je bas dosta poboljsano u odnosu na Note 9 i u samom vrhu je, dok telefon ostaje normalnih dimenzija za velicinu ekrana koju ima.

I nema potrebe da razgovaras kao da imas 12 godina, moze to i bez tinejdzerskog brecanja.

Poslednja izmena:
Kako znaš da mu je trajanje baterije dosta poboljšano ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Imas test iznad.

Svi ćemo mi kupiti manji ili veći, pre ili kasnije! [emoji23][emoji56]

Zna li iko jel se pojavio u BIG-u u Ns?

Ima u centru. :)
cf8efe3266d6411fc74fe47fbbfdd7d4.jpg

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Imas Note 9 poredjenje sa drugim telefonima na testu od ranije, pa vidi i uporedi sa ovim snimkom.

@MegaSkot koja radnja i jel ima oba (manji i veći)?

Ugao Zmaj Jovine i Modene.
Ima samo + model.

Mislio sam da je u ruci veći ali verovatno navikao zbog ovog 5T.

Nisam odavno vidio da neko ovoliko brani Samsung kao ti...

Čovek ima Note 9 u imenu, šta očekuješ :d

Elem, ne znam šta bih rekao, definitivno Note 10+ jedino ima smisla, nema teorije da bih pristao na specifikacije ovog manjeg obogaljenog. Ovo je najduže kako nisam promenio telefon, S7 edge mi i dalje radi brzo, ali vreme je da se menja. Samo nisam siguran da li da se zarobim na ugovor ili čekati da padne cena, ili šta me još više kopka, da li sačekati da izađe S11, najviše zbog novog senzora kamere...

Nazad
Vrh Dno