Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Čovek ima Note 9 u imenu, šta očekuješ :d

Elem, ne znam šta bih rekao, definitivno Note 10+ jedino ima smisla, nema teorije da bih pristao na specifikacije ovog manjeg obogaljenog. Ovo je najduže kako nisam promenio telefon, S7 edge mi i dalje radi brzo, ali vreme je da se menja. Samo nisam siguran da li da se zarobim na ugovor ili čekati da padne cena, ili šta me još više kopka, da li sačekati da izađe S11, najviše zbog novog senzora kamere...
Ako ti se ne zuri bolje sacekaj S11, dobice novu kameru, procesor, rama kao i N10+...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

@Gizmo poslednjih par N serija vredi i ima logike uzeti samo ako trebaš olovku (tj posle Nota 4 je krenulo u "propast" po N seriju). Čekaj S11

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Btw, jeste videli cene kod nas u prodavnicama? :D
137k sa 15k popusta za preorder, dakle regularno 152k [emoji23]
Ali dobro, ima besplatna dostava :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bice on i posle preordera 137 000,to mu je zvanicna cena 1100e,nego nas ovde zavrcu.:)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vrh stvar kod Note10+ je 45W PD super-fast charging.

U pakovanju je 25W adapter, a 45W se kupuje dodatno. Samo da se još negde pojavi prava specifikacija tog punjača...

To je super-zgodna stvar, jer bih mogao da punim i Surface Laptop i telefon preko istog adaptera, ako ovaj Samsung-ov podržava 15V/3A punjenje. Ne bih morao da nosim sa sobom Surface punjač...

Bice on i posle preordera 137 000,to mu je zvanicna cena 1100e,nego nas ovde zavrcu.:)

U Nemačkoj je 1100 eur standardna cena. Nema "popusta" za pre-order, samo mogućnost trade-in koji je koliko vidim uglavnom globalni.

Kod nas izlazi 1180 eura bez popusta... Tih 137 000 je zapravo 1180 eura, ne 1100...

Poslednja izmena:

Mislim da je 137 000, pa na to ide 12 000 popusta? U svakom slučaju 137k je prenaduvana cena - praktično sa popustom dobiješ ono što je u Mediamarkt-u standardna cena. Verovatno u Nemačkoj zakon ne toleriše te "promocije", kao kod nas.

Vrh stvar kod Note10+ je 45W PD super-fast charging.

U pakovanju je 25W adapter, a 45W se kupuje dodatno. Samo da se još negde pojavi prava specifikacija tog punjača...

To je super-zgodna stvar, jer bih mogao da punim i Surface Laptop i telefon preko istog adaptera, ako ovaj Samsung-ov podržava 15V/3A punjenje. Ne bih morao da nosim sa sobom Surface punjač...

U Nemačkoj je 1100 eur standardna cena. Nema "popusta" za pre-order, samo mogućnost trade-in koji je koliko vidim uglavnom globalni.

Kod nas izlazi 1180 eura bez popusta... Tih 137 000 je zapravo 1180 eura, ne 1100...
Koliko u Nemackoj racunaju s9 plus,note 9 i s10 plus,kad kod nas daju ovako smesne cene u zameni staro za novo.

Imas samsung trade za svaku drzavu, pa i za usa. U Americi s10+ oko 580$.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Posle s11 ide note 11 :) . Mi mozda malo pogresno koncipiramo stvari. Evo recimo koj kolega, nosio je note 4 do pre neki dan, i sad juri note 10. Kaze covek lepo da nije morao ni sad note 4 menjati , ali ajde kao dugo ga nosi, menjao bat 2x itd. Mi smo ljudi koji traze dlaku u jajetu. Ja konkretno, a vidim i velika vecina ovde cim se pojavi novi telefon mi apsolutno i samo trazimo mane. Uzmes u ruku i gledas sta ne valja. I tako mozda radi samo 5% kupaca, a ostalih 95% ga kupi, i nosice ga lagano do Note 15 modela. Ponekad pomislim da u fabrici nemaju takve cepidlake kakvi smo mi. Bilo bi lepo nekad organizovati neko druzenje pa poredjenja i testove u krugu bencha. Cesto znaju jeftini telefoni da iznenade skupe, a cesto znaju i skupi da pomere neke granice...

^Prilicno si u pravu sto se tice trazenja mana. Znam osobu koja nije htela da ceka novi iP dva meseca i kupila stari za iste pare. Ni posle 2 meseca se nije pokajala, njoj je "sve to isto", a ja svakom telefonu nadjem x mana :d i trudim se da sacekam novi model ili pad cene, pa gledam vesti o telefonima vise nego sto prosecan penzioner slusa vaginalnu manipulaciju. :d

Igrah se sad sa njim u Telenoru, stvarno izgleda dobro.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Mislim da je 137 000, pa na to ide 12 000 popusta? U svakom slučaju 137k je prenaduvana cena - praktično sa popustom dobiješ ono što je u Mediamarkt-u standardna cena. Verovatno u Nemačkoj zakon ne toleriše te "promocije", kao kod nas.

Pazi, s obzirom da je kod nas uvek oko 20ak posto skuplje, ja verujem u originalnu cenu :)

Annotation 2019-08-15 213757.png Annotation 2019-08-15 213813.png

Sada kada videh ovde slike ovog sarenog, moram otici negde da pogledam telefon pre narucivanja.
Bio sam siguran da cu tu gej boju duzmem, ali mi na vasim slikama deluje jeftino, pa mozda prelomim za crnu, koju ne podnosim.
I s7e sam imao u liquid silver, kao ogledalo, meni licno prelepo, a crnu izbegavam maksimalno :)

Poslednja izmena:
Sada kada videh ovde slike ovog sarenog, moram otici negde da pogledam telefon pre narucivanja.
Bio sam siguran da cu tu gej boju duzmem, ali mi na vasim slikama deluje jeftino, pa mozda prelomim za crnu, koju ne podnosim.
I s7e sam imao u liquid silver, kao ogledalo, meni licno prelepo, a crnu izbegavam maksimalno :)

Imao S7e silver ....ova boja sad na N nije ni nalik toj ...
Bio do Ušća danas, video isto manje više što i svi
Dizajn ... lep je nema šta.Mislim da su mogli ćoškove da urade malo "mekše" bilo je mesta.Jako dobro uklopljeno staklo sa ramom, kako napred tako i pozadi, najbolje do sada.
Osećaj u ruci je sjajan verovatno zato što je prilično tanak .... čak ni + nije toliko veliki na osećaj koliko sam mislio da će biti.
Ekran je za nijansu belji/jasniji nego na S10.Proximity hvata niže nego S10 ali je drugačije hardverski rešen pa se nadam da će biti bolji nego na S seriji.
Rezolucija o kojoj svi pričaju po meni nema nikakve vidljive razlike S10 WQHD+ vs. N10 FHD+ ili sam ja slep ... (doktor kaže da nisam)
AOD ne gasi ni u džepu a trebalo bi ...
Lično za mene N10 je savršenih dimenzija (kako kažu zli jezici "osakaćen" šta god da im to znači) Telefon savršeno leži u ruci, ekran perfektan, kamera skroz ok, baterija kako
izmeriše isto dobra i eto nama konačno vanila Note sa olovčicom koji košta sad kao što je koštao S10 kad sam ga kupio u martu.
Moje subjektivno mišljenje i zapažanje!

Poslednja izmena:
@Xepoj87 To za Note 10+ je cena za 512GB. 256GB je 1150 evra kod nas.

Jesi li uopste otisao na sajt i pogledao to pre nego sto si krenuo da iznosis svoje pretpostavke kao cinjenice? :)
Ne, u pitanju je 256GB, 512 ne postoji u pretprodaji.

Staro za novo u Mediamarktu.
77d7823606066a4fa53b0f07f47f9d69.jpg

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk

Sjajno ... kod nas N9 128Gb računaju oko 250€ :d:d:d duplo manje

600 eura za n10+.. Svaka im cast. U USA, na bestbuy s10+ 600$ + 400$ doplate. Eh...

ent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
600 eura za n10+.. Svaka im cast. U USA, na bestbuy s10+ 600$ + 400$ doplate. Eh...

ent from my SM-G975F using Tapatalk

Znači kod nas ispada da staro za novo placaju puno manje plus je u startu telefon skuplji za iznos popusta koji se daje u pretprodaji? :d

Jel to moguće uopšte?

Pošto sam istog mišljenja i takođe sam uživao u s7 i n9 (i najduže ih nosio od svih), savet da uzmeš tj probaš s10e ako već nisi ;)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Ne bih menjao notaru za sada ni za jedan, mozda ako s11 bude bas nesto sto ce me privuci.
Ali vecina nas ovde prvo palammudi pa na kraju promeni tako da nije iskljuceno da cu i ja uzeti N10+ ....sto bi rekao Andrija, nisam porocan, ne pijem, ne pusim, zene ne jurim, dosta mi je ova jedna, na nesto pare moram da bacim :)

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Znači kod nas ispada da staro za novo placaju puno manje plus je u startu telefon skuplji za iznos popusta koji se daje u pretprodaji? :d

Jel to moguće uopšte?
Prijatelju,ako do sad nisi skapirao gde zivimo....

Sent from my S9

Ima u delti izložen i jedan i drugi note. Moram priznati da je mali mnogo zanimljiviji , ali sve u svemu sve je ovo već viđeno odavno ..

Sreća njihova što USA samara Huawei

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ima u delti izložen i jedan i drugi note. Moram priznati da je mali mnogo zanimljiviji , ali sve u svemu sve je ovo već viđeno odavno ..

Sreća njihova što USA samara Huawei

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sta to huavej nudi vise sem kamere?

Da se vratimo na temu...

...über rimini 7

Izasla je mapa kao sto rekoh na sajtu gde se ima sve probati note.:)

Danas sam probao note 10 i plus model, ne znam sta da kazem, nista preterano zanimljivo, osim sto sija kao lud..
Mozda ce biti preterano za ovo sto cu reci, ali i posle ovoliko vremena nemam potrebu da menjam s8 plus :/

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno