Ako ti se ne zuri bolje sacekaj S11, dobice novu kameru, procesor, rama kao i N10+...Čovek ima Note 9 u imenu, šta očekuješ :d
Elem, ne znam šta bih rekao, definitivno Note 10+ jedino ima smisla, nema teorije da bih pristao na specifikacije ovog manjeg obogaljenog. Ovo je najduže kako nisam promenio telefon, S7 edge mi i dalje radi brzo, ali vreme je da se menja. Samo nisam siguran da li da se zarobim na ugovor ili čekati da padne cena, ili šta me još više kopka, da li sačekati da izađe S11, najviše zbog novog senzora kamere...
Pogledajte ceo snimak, vredi
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Cenu nisam gledao, došao da raskinem ugovor. xDI koja mu je cena kod njih?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bice on i posle preordera 137 000,to mu je zvanicna cena 1100e,nego nas ovde zavrcu.Btw, jeste videli cene kod nas u prodavnicama?![]()
137k sa 15k popusta za preorder, dakle regularno 152k [emoji23]
Ali dobro, ima besplatna dostava
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bice on i posle preordera 137 000,to mu je zvanicna cena 1100e,nego nas ovde zavrcu.
Btw, jeste videli cene kod nas u prodavnicama?![]()
137k sa 15k popusta za preorder, dakle regularno 152k [emoji23]
Ali dobro, ima besplatna dostava
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koliko u Nemackoj racunaju s9 plus,note 9 i s10 plus,kad kod nas daju ovako smesne cene u zameni staro za novo.Vrh stvar kod Note10+ je 45W PD super-fast charging.
U pakovanju je 25W adapter, a 45W se kupuje dodatno. Samo da se još negde pojavi prava specifikacija tog punjača...
To je super-zgodna stvar, jer bih mogao da punim i Surface Laptop i telefon preko istog adaptera, ako ovaj Samsung-ov podržava 15V/3A punjenje. Ne bih morao da nosim sa sobom Surface punjač...
U Nemačkoj je 1100 eur standardna cena. Nema "popusta" za pre-order, samo mogućnost trade-in koji je koliko vidim uglavnom globalni.
Kod nas izlazi 1180 eura bez popusta... Tih 137 000 je zapravo 1180 eura, ne 1100...
Mislim da je 137 000, pa na to ide 12 000 popusta? U svakom slučaju 137k je prenaduvana cena - praktično sa popustom dobiješ ono što je u Mediamarkt-u standardna cena. Verovatno u Nemačkoj zakon ne toleriše te "promocije", kao kod nas.
Sada kada videh ovde slike ovog sarenog, moram otici negde da pogledam telefon pre narucivanja.
Bio sam siguran da cu tu gej boju duzmem, ali mi na vasim slikama deluje jeftino, pa mozda prelomim za crnu, koju ne podnosim.
I s7e sam imao u liquid silver, kao ogledalo, meni licno prelepo, a crnu izbegavam maksimalno![]()
Koliko u Nemackoj racunaju s9 plus,note 9 i s10 plus,kad kod nas daju ovako smesne cene u zameni staro za novo.
600 eura za n10+.. Svaka im cast. U USA, na bestbuy s10+ 600$ + 400$ doplate. Eh...
ent from my SM-G975F using Tapatalk
Ne bih menjao notaru za sada ni za jedan, mozda ako s11 bude bas nesto sto ce me privuci.Pošto sam istog mišljenja i takođe sam uživao u s7 i n9 (i najduže ih nosio od svih), savet da uzmeš tj probaš s10e ako već nisi
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Prijatelju,ako do sad nisi skapirao gde zivimo....Znači kod nas ispada da staro za novo placaju puno manje plus je u startu telefon skuplji za iznos popusta koji se daje u pretprodaji? :d
Jel to moguće uopšte?
Sta to huavej nudi vise sem kamere?Ima u delti izložen i jedan i drugi note. Moram priznati da je mali mnogo zanimljiviji , ali sve u svemu sve je ovo već viđeno odavno ..
Sreća njihova što USA samara Huawei
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari