diviner_golden
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.10.2005
- Poena
- 365
Nije ništa teško. Apk imaš da nađeš na sammobile.
Meni na N10+ drzi ceo dan, punim ga preko noći. Sa prosečnim korišćenjem, mogao bih da izguram dan ipo.Kakva je baterija na ovom telefonu, izdrži li dan sa nekim prosečnim korišćenjem ili moze i preko jednog dana?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
I ja tako negde, sa tim što bi on preko noći sam skinuo 10% garant tako da bi sutradan praktično bio neupotrebljivMeni na N10+ drzi ceo dan, punim ga preko noći. Sa prosečnim korišćenjem, mogao bih da izguram dan ipo.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Koliki screentime prosecno izvlacis na dnevnom nivou? I kako si zadovoljan screen/face unlockom?Meni na N10+ drzi ceo dan, punim ga preko noći. Sa prosečnim korišćenjem, mogao bih da izguram dan ipo.
Stiti donju ivicu dovoljno, imas sliku u mom postu iznad.Ko o čemu, novi korisnici o maskama :d
Kevi treba da stigne danas/sutra N10 iz Telenora, nadam se pre totalnog karantina - hoće da uzme Clear View, međutim ako joj se eventualno ne svidi (u smislu da do sada nije koristila futrole na preklop pa ne zna kako će da se snađe, a telefon koristi zbog posla baš baš dosta, tj. po ceo dan), našao sam joj na KP Nillkinove Synthetic Fiber (Plaid?) i Textured, ima li neko nešto od ove dve, koliko su tanke/debele, kakav je grip? Imala je na N9 Nillkinovu Rubber, ali kaže "da promeni malo".
Odustala je od ove kožne, iako lepo izgleda, zbog toga što ne štiti donju ivicu.
N10 dolazi sa fabričkom folijom preko ekrana? Biće dovoljno za početak...
Imas tu svasta nesto sto se dobija pro video,single take,4k60fps prednja kamera,i jos neke sitnice oko poruka i pozadina.Ubacio sam danas iz karantinske dosade novi sa UI 2.1, koliko vidim male estetske promene. Kod kamere pri nocnom slikanju nije kao kod S20 da odbrojava dok radi sliku, kad se stisne za normalno slikanje i drzi upali snimanje a kad se povuce na dole ide burst slikanje sto je kao kod S20 serije. Probacu i nocnu da vidim ima li razlike u kvalitetu slike a baterija videcu za koji dan.
Cestitam,kakvi su utisci?[emoji3]Moj je sa vipa ni ja nemam jos martovski.Da se upišem, od pre par dana sam vlasnik N10+ ( prodao S10+) i ovo mi je prvi Note u životu. Jel dobio neko martovski update a da je na VIP rom-u.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ima i toga ali nisam detaljno pogledao sve posto posle ubacivanja i instaliranja aplikacija uzeo li je 3h. Ubaci ga preko odina sam.Cestitam,kakvi su utisci?[emoji3]Moj je sa vipa ni ja nemam jos martovski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari