Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Kakva je baterija na ovom telefonu, izdrži li dan sa nekim prosečnim korišćenjem ili moze i preko jednog dana?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

To ti ne može niko reći, nekom drži 2 dana, nekom do 2 popodne.

Na Note 10 sm-n970f jedan dan ako ne preteruješ.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kakva je baterija na ovom telefonu, izdrži li dan sa nekim prosečnim korišćenjem ili moze i preko jednog dana?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Meni na N10+ drzi ceo dan, punim ga preko noći. Sa prosečnim korišćenjem, mogao bih da izguram dan ipo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Meni na N10+ drzi ceo dan, punim ga preko noći. Sa prosečnim korišćenjem, mogao bih da izguram dan ipo.

I ja tako negde, sa tim što bi on preko noći sam skinuo 10% garant tako da bi sutradan praktično bio neupotrebljiv

Verovatno, mada možeš preko biksbi rutine da postavis aktiviranje medium power saving moda npr. od 1 do 8h. Možda bi se tako smanjila potrošnja..

Koliki screentime prosecno izvlacis na dnevnom nivou? I kako si zadovoljan screen/face unlockom?

Trenutno sam na N9 i nakon (ociglednog) fijaska s20 serije s baterijama N10+ deluje kao jedina logicna sledeca stanica.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Stiglo i na SD verziju.
c8875a23d5ed2ec992786dd6545a7b3b.jpg

Послато са SM-N9750 помоћу Тапатока

Nije 2.1, nego skoro 3 meseca nisam dobijao azuriranje.

Послато са SM-N9750 помоћу Тапатока

Ja sam na februarskom, a exy..
Evo i kožne maske, odličan grip.
77b9c7f9c0b0ac743c597bc2cde8b5fe.jpg

Ko o čemu, novi korisnici o maskama :d

Kevi treba da stigne danas/sutra N10 iz Telenora, nadam se pre totalnog karantina - hoće da uzme Clear View, međutim ako joj se eventualno ne svidi (u smislu da do sada nije koristila futrole na preklop pa ne zna kako će da se snađe, a telefon koristi zbog posla baš baš dosta, tj. po ceo dan), našao sam joj na KP Nillkinove Synthetic Fiber (Plaid?) i Textured, ima li neko nešto od ove dve, koliko su tanke/debele, kakav je grip? Imala je na N9 Nillkinovu Rubber, ali kaže "da promeni malo".

Odustala je od ove kožne, iako lepo izgleda, zbog toga što ne štiti donju ivicu.

N10 dolazi sa fabričkom folijom preko ekrana? Biće dovoljno za početak...

Meni je samsung clear view extra jedina zamerka je kod fotografisanja ostalo je odlicno.
Materijal je bas super i posle 3 meseca futrola je kao nova.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ko o čemu, novi korisnici o maskama :d

Kevi treba da stigne danas/sutra N10 iz Telenora, nadam se pre totalnog karantina - hoće da uzme Clear View, međutim ako joj se eventualno ne svidi (u smislu da do sada nije koristila futrole na preklop pa ne zna kako će da se snađe, a telefon koristi zbog posla baš baš dosta, tj. po ceo dan), našao sam joj na KP Nillkinove Synthetic Fiber (Plaid?) i Textured, ima li neko nešto od ove dve, koliko su tanke/debele, kakav je grip? Imala je na N9 Nillkinovu Rubber, ali kaže "da promeni malo".

Odustala je od ove kožne, iako lepo izgleda, zbog toga što ne štiti donju ivicu.

N10 dolazi sa fabričkom folijom preko ekrana? Biće dovoljno za početak...
Stiti donju ivicu dovoljno, imas sliku u mom postu iznad.

Na coskovima je poprilicno debelo ispod telefona, a tu telefon pada.
Takodje i zadnja ivica malo strci ispod donje ivice telefona.
bd80efedc5ec026a553d9eda1bf89614.jpg

Poslednja izmena:
Da, prevideo sam ovu fotku, hvala :)

@marinac, misliš problem u smislu što mora da bude otvoren preklop da bi se fotografisalo?

Pa realno mora ali iskreno brzo se navikne čovek na to

Ubacio sam danas iz karantinske dosade novi sa UI 2.1, koliko vidim male estetske promene. Kod kamere pri nocnom slikanju nije kao kod S20 da odbrojava dok radi sliku, kad se stisne za normalno slikanje i drzi upali snimanje a kad se povuce na dole ide burst slikanje sto je kao kod S20 serije. Probacu i nocnu da vidim ima li razlike u kvalitetu slike a baterija videcu za koji dan.

Ubacio sam danas iz karantinske dosade novi sa UI 2.1, koliko vidim male estetske promene. Kod kamere pri nocnom slikanju nije kao kod S20 da odbrojava dok radi sliku, kad se stisne za normalno slikanje i drzi upali snimanje a kad se povuce na dole ide burst slikanje sto je kao kod S20 serije. Probacu i nocnu da vidim ima li razlike u kvalitetu slike a baterija videcu za koji dan.

Imas tu svasta nesto sto se dobija pro video,single take,4k60fps prednja kamera,i jos neke sitnice oko poruka i pozadina.

Da se upišem, od pre par dana sam vlasnik N10+ ( prodao S10+) i ovo mi je prvi Note u životu. Jel dobio neko martovski update a da je na VIP rom-u.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Da se upišem, od pre par dana sam vlasnik N10+ ( prodao S10+) i ovo mi je prvi Note u životu. Jel dobio neko martovski update a da je na VIP rom-u.

Cestitam,kakvi su utisci?[emoji3]Moj je sa vipa ni ja nemam jos martovski.

Telefon je I liga. Polako vežbam da koristim olovku [emoji3] Do sada sam telefone menjao na 9 meseci, sad ne planiram menjažu naredne 2 godine, minimum.

Poslednja izmena:
Ja sam menjao na 6 meseci,blesav covek.Sad sam pre n10+ note 9 nosio godinu ipo,toliko planiram i ovaj nositi [emoji3]

Cestitam,kakvi su utisci?[emoji3]Moj je sa vipa ni ja nemam jos martovski.

Ima i toga ali nisam detaljno pogledao sve posto posle ubacivanja i instaliranja aplikacija uzeo li je 3h. Ubaci ga preko odina sam.

Hocu verovatno,posto ovi sa Vipa kasne sa apdejtom.

Na S10 sam sam ubacivao preko odina nemački rom i dobijao redovno updatove. Omatorio sam valjda, na ovim neću ništa da čačkam, kad dođe dobrodošao. Skapirao sam da od svih tih updatova nisam dobio nikakvo "uau" unapređenje sistema, samo sitnice...

Drago mi je da čujem da je noćni mod poboljšan sa aprilskim update. Ne mogu da se žalim ni ovako jer su fotografije stvarno odlične ali sam video da je na s20 bolji a kamera je skoro pa ista. Takođe baš da vidim night hyperlapse kako radi.

Evo posle šest dana na aprilskom mogu da kažem da je 2.1 stvarno super.

Ističem bateriju kao iskorak u odnosu na martovsko ažuriranje u kom je bila osakaćena, ali ništa posebno. Standby je bolji, to jeste iskorak.

Kamera je s novim modovima dobila lepe funkcionalnosti. Single take je stvarno dobra igračka, ali dok iskombinuje sve, malo se čeka.

Noćni mod je napredovao, na višem je nivou, smanjili su šum.

Od količine posla prethodnih dana ne stižem da se baš posvetim "kompletnom testiranju".
c1ed6694e8da7cc29000c89249a87d26.jpg

Nazad
Vrh Dno