Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Hvala sad cu probam. Koj taj boost za zvuk treba da skinem. Probao sam: NexusLouderV8B1-Final i zakucao je :( .

Ja trenutno ne koristim ništa od toga, ali sam pre koristio onaj viper (imaš link kod đilkoša u potpisu) :)

Puca mi antutu na 76% unfortu... antut has stoped. Na koliko si podesio cpu da radi?

Poslednja izmena:
Ne zanima me antutu, procesor je naravno na 1.2GHz, a min takt je 200MHz
edit, a i ti ne obraćaj pažnju na to (antutu i ostali testovi) ako sve radi kako treba :)

Poslednja izmena:
Lockovao sam telefon za telenor, a nece vise da se otkljuca preko: GalaxyUnlocker i galaxysim unlock .

Da izvines kako si to uspeo?

Probao sam da ga rootujem preko NexusRootToolkit.. zabo na nekih pola i restartovao se... i sad nece da prihvati moju vip karticu.

Preko Toolkita mu ubaci stock yakju firmware i mislim da će tada biti i otključan, ali nisam siguran...

Probao bi ja, ali nemam "na čega" da probam (ni tag ni drugi fon) :D
Mada nisam ga nikad ni uključio :)

Okle mi to :D

Ma idi na xda i proveri, slaba vajda od nas ovde :p

Izašao fancy r57,ali meni žao da gasim fon, ne bih da prekidam 445h up time-a. :d

Koji rom je najstabilniji i najbolji za ovaj fon? Sestra je uzela nexus 5 pa sada treba da joj sredim ovaj, jer se posle dve i po godine bez i jednog reseta poceo raspadati.

4.3 vanir, 4.4 slim :)
Fancy kernel na oba :d

Vanir, Carbon, PA, neka bude i slim ;-) liquidsmooth bi trebao da bude dobar.
Od kernela, fancy, dirty ili franko.

Inače, već dva dana koristim novi fancy i za sada je dobar.

Normalno da radi :)

Hvala, videcu jedan dan da to odradim. Ima tonu stvari da bekapujem, i sacuvam.

Trenutno sam na CM11, hoću da probam SlimKat i Fancy kernel. Kakva je procedura? Prvo flešnem SlimKat pa Gapps pa onda kernel ili nekako drugačije?

bitno je samo da rom ide prvi, posle svejedno

Ja prvo rom pa gapps, pa onda upalim fon da vidim radi li to sve i onda se vrnem u recovery pa flešnem kernel :D
A pre svega toga full wipe :)

Ja oduvek sve iz cuga flešujem, ROM, kernel, gapps, supersu...

Mislio sam da možda mora SlimKat da startuje sa svojim kernelom... Sad vidim da ne mora. Hvala svima na svemu ;)

Ne znam koji nije ali ugrađeni superuser nekad zeza sa custom kernelima

Vrh Dno