Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

^To jeste, zato ja uvek koristim supersu :)
Samo skinem sa Play store-a, pošto imam pro verziju.

E i ja sam imao tu naviku... I onda sam ubo kombinaciju gde supersu baguje a superuser radi kako treba :D

Na koliko dpi držite SlimKat? Sviđa mi se ovaj default prikaz (nemam pojma koliko je ali definitivno je više od onih 320 koliko Gnex ima standardno) Jel to neće da pravi probleme u prikazu i radu nekih aplikacija?

Ja 245 na svakom romu već godinu dana, tako da mi sada onih default 320 izgleda ogromno :d
Nema problema osim što theamer aplikacija ne radi, mrzi ih da nameste za Custom dpi... :)

ne znam jeste videli, ovaj slimkat 8.0 je stabile za neke telefone, a za nas je postao weekly...
elem presao sam na njega i na fancy 57 i sad mi opet baterija kilavi :( a ko me lupao po usima...

inace definitivno je zdravo jednom u xx odraditi pravi factory - tj flash zvanicnog facty image-a...
gube se svi podaci, memorja telefona skroz isprazni, ali posle radi ko da je juce kupljen (uz novu bateriju doduse :))

Lepe vesti, mada mislim da treba jos par stvari da se uradi (citao sam na xda forumu pre par dana), uostalom, videcemo :)

Danas sam flešnuo najnoviji PA, nisam menjao kernel, mislim da ni neću...
Jedino ako neko ima da mi preporuči neki koji leži paranoidu onda ću menjati
Za sada sve radi super i ovako :D

Ostavio si slim:eek:

Probaj frankov kernel, kod mene u kombinaciji sa omni romom jako lepo radi.

Treba malo promena u životu :D
Ok, probaću ovigh dana franka da flešnem, treba prvo da nađem stock pa onda franko, tako bar piše tamo na xda :)

Ne postoji 4.4 stock za gnex.
Izašao slim 8.8 danas i evo lepo radi...

Pa ko je rekao da mi treba 4.4 stock?

Weekly izlazi mnogo češće, pogledaj u tom delu.

Isto kao i official.
Ja sa weeklyjem nikad nisam imao problema, dok je sa officialom bilo svašta :D

Valja i oficiall 7.0 i ovi noviji, nema problema a ni nekih razlika. Nadam se da ce uskoro da se stabilise kernel i novi driveri, pa cu na cm ponovo

:)
[YOUTUBE]CsFK5S7FIVM[/YOUTUBE]

Strava! :)

Ima nade. Biće, biće☺

Da li je neko probao FML rom sa tim novim GPU drajverima i da li je to jedini rom koji ih ima?

Poslednja izmena:
Dobar je skroz samo ne radi kamera...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417214115209.png
    uploadfromtaptalk1417214115209.png
    89.5 KB · Pregleda: 107
@Žare i ostali :D
Kakva je sad situacija sa 5.0?
Radi li sve i šta je bolje da se proba, CM ili LRX? :)
Možda bi se sutra poigrao sa telefonom, pa da znam šta da radim.

Kad smo već kod toga, pre eksperimenta sa LP, bolje da pitam... s obzirom da Gnex nema SD karticu, šta se dešava prilikom flešovanja, pogotovo kada se odradi brisanje keša, wipe dalvik ovo ono...? Da li ostaje backup napravljen pomoću CW, Titanium backup i sl? Pretpostavljam da se briše sve sa sistemske particije, a da se ostatak ponaša kao SD kartica i da je sve bezbedno što se tiče podataka, ali bolje da proverim.

Док не дираш internal memory све је у реду.

Koliko ja znam, jedini 5.0 rom za Galaxy Nexus je ovaj FML http://forum.xda-developers.com/gal...elop/rom-fml-fork-life-06-05-2014-v2-t2427087
Svakako je to jedini 5.0 koji sam ja našao i probao. Lepo radi, za nekih nedelju dana upotrebe nisam primetio nikakve probleme, malo je sporije sve kad uporedim sa N5 ali vrlo fluidno i upotrebljivo za svaki dan... jedini problem je kamera koja ne radi i zbog toga sam flešnuo OmniRom jer mi je ovo sekundarni telefon koji koristim između ostalog i kao audio / video nadzor za dete, a IPWebcam neće da radi bez kamere... Daj neki link ako imaš za te druge 5.0 romove

Nazad
Vrh Dno