Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Da. Ja sam ga otključao neki programom koji je pisan za docomo verziju, ali je radila. Samo ti setuje IMEI na nule.

Smeš, što ne bi smeo ali ako ti radi telefon kako treba i ne moraš. Ne bi bilo loše da uradiš backup prvo, za svaki slučaj.
Ja sam poslednji update flešnuo krajem decembra, sve posle toga je automatski nightly (čisto sumnjam da ima nekih promena).

Poslednja izmena:
Koristi li neko lollipop?
Smorio me više ovaj xposed, moraću sledeće nedelje nešto flešnuti. :D

2 dana sam ga koristio. Baterija curi ko blesav

Ubacio juče poslednji Dirty Unicorns 4.4.4, za sad radi super. :)

Uzeh danas novu baKteriju za ovu mašinu. :)
Ova njegova je baš oslabila, još malo će napuniti 3 godine pa i ne čudi.
Nisam hteo da se cimam sa BG Elektronikom i nabavljam originalnu, a i skupo mi dati skoro 3k, zato uzeh nsonic.
Jeste da je 1500mAh, ali svakako će bolje držati nego ova stara. Za 1000 dinara će poslužiti.

Moj drug je uzimao triax bateriju, mislim da ima isti kapacitet kao i originalna, jedino nema nfc antenu.

Ja sam baš zbog NFC kupio originalnu bateriju, mislim da nijedna druga ne podržava...

NFC nisam ni jednom upalio, tako da mi uopšte ne smeta. :)

Isti slučaj. Samo što je kod našeg telefona problem što postoji nfc wakelock čak i kada je isključen.

Ima, ali to je zanemarljivo što se tiče potrošnje baterije.

Za šta najviše koristiš nfc?

Imam gomilu nfc tagova izlepljenih svuda, čak i na biciklu...

Super. Gde si uzimao tagove?

Uzeh danas novu baKteriju za ovu mašinu. :)
Ova njegova je baš oslabila, još malo će napuniti 3 godine pa i ne čudi.
Nisam hteo da se cimam sa BG Elektronikom i nabavljam originalnu, a i skupo mi dati skoro 3k, zato uzeh nsonic.
Jeste da je 1500mAh, ali svakako će bolje držati nego ova stara. Za 1000 dinara će poslužiti.
Ajd života ti, javi koliko ti drži, ima li boljitka i to...

Јављам за који дан. :)

Ma što da se cimam, ovu sam uzeo u NS-u.
Ima pravih 1500mAh i lagano. :banana:

Instalirao sa AOSP Dreams v5.3.7 ROM - Android 5.1.1 http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-dreams-version-5-1-t2510649

GAPPS sam instalirao ovaj http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps

Imate najnoviji Android 5.1.1. Telefon "leti", kao da ste ga tek kupili. "Curenje memorije" je reseno u ovoj and verziji. Bateriju mi trosi manje nego STOCK 4.3. Na kraju teme imate par komentara koji potvrdjuju napisano.

BUGS:
Pise u temu. Meni su skroz minorni. STOCK kamera, kao sto pise, prilikom snimanja videa ima zelenu liniju. Ali instaliranjem aplikacija (free) za kameru sa Gogle play, resava se ta greska.

PS:
Neverovatno

Лепо, лепо.
Ово би се могло испробати :)

Хаха, нисам ни мислио одмах, ради овај једнорог добро. Ових дана сам баш у гужви, али за сад батерија изгледа доста боље него она стара. Уместо 3 пута, пуним фон 2 пута дневно, што је за моје коришћење одлично :)

Drugari, ima li negde kod nas da se uzmu leđa za tel?

Meni su stara leđa naprsla na sredini u gornjem delu, onih 10-ak mm iznad rupe za kameru. Naručio sam nova u iz BG Elektronika i platio ih negde između 1000 i 2000 rsd. Ova nova mi deluju za nijansu deblje i kvalitetnije. Ako se ne snađeš, mogu da ti dam ova stara sa tom malom naprslinom...

Vrh Dno