Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne gubiš root jer je rom rootovan po defaultu i ostaje ti taj slimkat

b67d0d2aac4f1500a92bb9f18423933d.jpg

2h ekran
Sve uključeno, jedino što nisam fotkao(samo jedna) i nisam se igrao.
Od bitnijih potrošača
Fb messenger
Tapatalk
...
Oduševljen sam

Pa to moze mnogo bolje. Iskljuci u google settins > location reporting i location history. Vidis da ti google servisi pojeli bateriju. Tek ces da budes odusevljen.

Meni je 13-14h up time i 3h sot maksimum bez igranja igrica :)

Ja sam na CM, snapshotima uglavnom.
Oko m8 i pogotovo na m9 (u ovom poslednjem slucaju sam radio dirty flash - tj update iz updatera), telefon je postao neupotrebljiv.
Probao sam normalan wipe (factory reset) i ni to ga nije osvestilo. Na kraju sam uradio povratak na fabricki 4.3 (komplet format, flashall iz fastboot).
Naravno posle par dana sam se vratio na m9, fancy kernel 56, opet factory reset pre toga i sad sljaka super. Mislim da mu necu stavljati facebook messanger, viber, swype i slicne zezalice. Ne znam koja me je usporila, al malo je 1gb za sve te dzidzabidze...

Kupio sam i novu bateriju sa ebay, lici na originalnu, nfc pise da radi, ali ne konta ni jednu karticu, tako da mi slim da ipak nije originalna.

Ja sam kupio neku od 2700 i definitivno duže drži od originalne.. 2 dana bez problema, sa originalnom teško skoro nemoguće... Kako uopšte proveriti pravi kapacitet?

Izmeris je vagom. Ne znam kako se racuna negde sam video. Npr 500mah 30 grama lupam, ali treba naci koliko je.

meni se nešto vrti po glavi da je 50mah po 1g

Baš tako. Original BP-6MT (Nokia), 1050 mAh okruglo 20 gr.

telefon koristi žena i mrzi je da skida masku i poklopac a baš me zanima:) ali tvrdi da je ta od 2700mah sigurno bolja...gde mi ne pade na pamet da je izmerim...

Pa i tu kao i svuda, imaš malo rastur.
A da, pod okruglo sam mislio na težinu baterije, a ne na računicu.

Poslednja izmena:
Super. Javi kako se ponasa kernel posle 2-3 dana, prethodne verzije nisu imale dobar LMK, nije radio uopste takoreci.
Evo posle tačno tri dana, ja sam oduševljen kako radi fon :d
Ovako je radio kad je bio nov!
Ni jedan bag, lag, problem, restart, apsolutno ništa :)
A evo i baterije
uploadfromtaptalk1409957075027.jpg
uploadfromtaptalk1409957094288.jpg
uploadfromtaptalk1409957111407.jpg
Ima jedno pola sata YouTube-a (iz nekog razloga mi YouTube nikada nije bio tamo na listi, ni kada potroši mnoooogo baterije) i skoro pola sata razgovora, me happy :)

ali bitno da on guglu nije bio dovoljno dobar za kitkat :butt:

Zna neko nekog dobrog za zamenu stakla na Nexusu? Touch radi ali je slomljeno staklo. I koja je cena otprilike?

Zna neko nekog dobrog za zamenu stakla na Nexusu? Touch radi ali je slomljeno staklo. I koja je cena otprilike?

Dok sam imao gnexus, gledao sam čisto iz interesovanja koliko košta i bilo je preskupo, tipa 150€ (tu su i ekran i digitizer).
Onda sam negde naleteo da se menjaju oba u kompletu, da ne može samo jedan.

ima specifičan čip a proizvođač je napustio mobilni biznis tako da nema više podrške za njega, drajvera itd...

Ma daj pusti te priče, pogledaj šta rade random entuzijasti i kakve romove prave, zato sam to i napisao

stavio sam i ja slim + fancy 56, ovo odlicno radi i baterija super drzi (ova nova:))

Radi kao doksa :D
uploadfromtaptalk1410547560567.jpguploadfromtaptalk1410547569312.jpg

Bolje nego dok je bila zvanična podrška :)

Sreća pa je ovako, ne znam šta bi radio da baguje kao pre nego šta sam ga sad sredio :D
Pogotovo što se nabavka n5 odlaže...

Piše ti nekoliko postova iznad, slim + fancy kernel ;)

Vrh Dno