Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Kako ne možeš vratiti stock?
Gde je zapelo?

Taj odgovor neces dobiti ovde. Zbog takvih ljudi mi posteni ne mozemo da ostvarimo garanciju.

Ma koji će mobilni vratiti na stock ako ne nexus, mora da nešto radi pogrešno...

Moze i cekic da uzme, pa da ga brikuje, ali tako bezobrazno reci, pomozite mi da pokvarim telefon, da bih ga odneo na garanciju je....

Ima nas raznih...

Djilkos a sto mislis da sam neposten.7 meseci garancije jos telefon kao nov od prvog dana u case u i sa folijom,nijedam pad oogrebotina a ovi na servisu kazu neogovarajuci softver.I sta sam ja sad tu neposten.pa valjda je gnex za rootovanje i probu raznih romova,zar ne

Naravno da nije. Zato sto ti root-ovanjem mozes da napravis cuda i spalis telefon i tako se kompanije ogradjuju oko toga da ne bi imale ogromne gubitke.

Sto onda telefoni ne dolaze root-ovani? Zasto svuda pise radite na svoju odgovornost na xda?

Naravno da su te odbili kada se zna od kad je sveta i veka root = cao garancija, custom rom = cao garancija

To gibo2pack sve sam probao i toolkit. I odin ne vredi vraca ga na cm1q

pročitaj prvi post u nexus 4 temi, tako se svaki nexus vraća na stock

Mada i toolkit vraća bez problema.
Brankoni probaj opet sve, ali prvo ovo što ti Vojkan reče :)

Prebacuje se na art :D
*** kad se upalio telefon i kad sam ušao u meni uplašio sam se kolike su ikonice :D

ti nisi do sad probao 4.4?
javi utiske o brzini :)

Ma kakvi furao sam neki 4.3.1 od pre 2 meseca, bili ispiti učilo se :D
Ajde javljam čim sve instaliram i namestim :)
Evo upravo se prebacio na art. Leti sve :D :D :D

otvori jedno 7-8 aplikacija pa probaj da otvoriš recents menu iz neke od njih... tu je najveće ubrzanje koliko sam ja primetio

Jeste, brže se kreće kroz recents menu :)

Koji kernel si stavio?

Stock, mrzelo me sinoć da još i kernel menjam :)
Staviću onaj dirty, popodne kad dođem sa faksa.

Dobar je i stock kernel, ima dosta opcija, više ram memorije (+50MB), lepo radi, prilično je živahan.
Dirty je isto dobar, non-stop nešto unapredjuje i mnogo postuju. Po 20-30str ispišu, ne može čovek da ih isprati :)

Poslednja izmena:
I vratio sam se na 4.3.1
Sutra detalji,u stvari danas...:d

Poslednja izmena:
E, da napišem šta se sinoć izdogađalo :D

Lepo je krenulo, art radi, sve u fulu, ali đavo ne da mira pa ja hoću da flešnem još neki mod...

Sve je počelo kad mi je Đilkoš da o neke zipove da flešujem. Ali rekao mi je da nije siguran radi li na gnex.
Naravno da nisam uradio backup, kontam ja kad radi na N4 radiće i na gnex bez problema.
Odma bootloop da me razuveri :D

Ajde šta ću ja probam sa vađenjem baterije - ništa
Obrišem cache i dalvick cache opet trt
Factory reset, proradi fon

Namestim ona čuda na početku, aj sad ću se prebaciti na art, "bam" opet bootloop. :lupko:

Sad full wipe pa ponovo instaliram ovaj rom, a sad ja prvo ubacim sve aplikacije pa reko onda ću na art... Bootloop :(
Ajde opet factory reset upali se, prebaci se na art, namestim sve, i pomislim mogao bi još malo da smanjim navi bar, cap ekran se zamrzne i ne vidi se ništa, samo wall i to sve mutno...

Probam reboot isto, probam dirty flash roma, opet isto, factori reset - ništa...

Neće ni komp da ga prepozna :(
Pomislio sam da razbijem krš, ali srećom nisam izbrisao zip od starog roma i 4.3 gapps, flešujem to i radi sve kao podmazano :D

I to se sve završilo u 4 : 15 jutros...
Naravno da se nisam probudio na vreme...
Zakasnio na faks, dobio dva minusa, odoše bodovi za džabe :(

jel si sjebao ti nekad fon a da posle nisi potrošio 5h da ga opraviš? :D

Mislim da je bilo situacija :p

Kakav je to flash roma kada posle ne potrošiš pola dana na podešavanje?

Hahaha, pa naravno :D

I to se sve završilo u 4 : 15 jutros...
Naravno da se nisam probudio na vreme...
Zakasnio na faks, dobio dva minusa, odoše bodovi za džabe :(

Kakav je to faks gde dobijas minuse kada kasnis ? To ovi novi gej bolonjci.. :)

Nista kao stari kumunjarski faksovi ! :)

Dif bre :d
Opasni su, a rekao bi tu najveće zezanje...

Imam dokaz da sam mu rekao da uradi backup, e sad sto se on nije setio kasnijeeee... :d

Sam je kriv :p

Nazad
Vrh Dno