Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Hvala Vojkane :)

Kad god ubacujem novi kernel ja očistim dalvik i keš. Recimo, franko sam odradi.
Posle sam vido da se samo par njih žalilo, pa reko neće valjda i meni da se desi i eto...
:d

ma da ne prate situaciju pa zato...
a to za dalvik i keš je prilično beskorisno kod menjanja kernela :)

Ne znam stvarno, neki pisu treba, neki ne...

ma gubljenje vremena
kako radi vanir?
meni je prosto žao što će ovo telefonče kod mene uskoro u penziju :)

Ma kakvi, ja to nikad ne radim :p
Nego kako radi onaj vanir rom?

ja rekoh, toliko dobro da mi je prosto žao što se uskoro rastajemo (najverovatnije) :)

Fino radi, nisam imao nikakvih problema.

Prodajes telefon i uzimas neki nexus 4,5?

uzet 5, samo da za jedno mesec dana preleti atlantik :)

Opa bato :)
Čestitam. Neka te lepo služi.

hvala samo čekaj prvo da stigne da ne izbaksuziramo :D

Pu pu pu, daleko bilo...
:)

Vanir jako lepo radi u kombinaciji sa franco kernelom, ima pregrst opcija, sve bukvalno leti na njemu, kretanje po app drawer, animacije itd. Baterija dobro drzi, zavisno od upotrebe imam 1-2 dana stand by i 3-3h30m sot.
Dajte neki predlog za neku dobru temu (po mogucstvu da je tamna :))

Hvala lepo :)

Zahvaljujem :d

Ljepotani moji, izvinite sto ns stizem bas da pratim temu, pa imam ovako pitanje na o-ruk:

Moj nekadasnji Gnex ostade kod jednog od mojih najboljih drugova, i na njemu jos uvek RasBeanJelly 4.1.2 + odgovarajuci Trinity kernel, i i dan danas prze bez greske. :)

Ipak, frend je cuo da je na 4.3 baterija bolja. Pa, je li, i koji je to 4.3 ROM slican RBJ-u a da ima dobru bateriju (ili custom kernel)..?

'Fala vi! :*

Može ova kombinacija o kojoj se priča u poslednjih par postova. Vanir + fancy kernel koji sam okačio (ne radi 1080p snimanje ali ima 65MB više rama dostupno)

Ili vanir i franko kernel 50MB više, sve radi ;-)

Hvala lepo, bice nesto od toga. ;)

Šta mi se ovo izdešavalo sa baterijom? Zašto nemam šta i koliko je koristilo bateriju?
Inače, ubacio sam novi Vanir nightly 2011 i fancy bigmem kernel. Malo sam se zezao pa sam "ispravio" fancy r43 da radi sa cm i pac romovima. Samo ne smem da ga probam :d

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385033150996.jpg
    uploadfromtaptalk1385033150996.jpg
    33.9 KB · Pregleda: 93
da nisi "ispravljao" i taj battery monitor nešto...? :D verovatno će reboot rešiti...

inače sad videh da na vaniru i iz notifikacija radi floating mode (longpress na notifikaciju), cool fora :)

Intereasantna fora :)

Ma jok, nece ovo, 2x ga restartujem i nista. Sta li se desilo, pojma nemam...
Pa nista, pasce jedan clean install.

možda je bug i do tog nightlyja... javi ako otkriješ šta je

Kako sam skinuo telefon sa punjaca,tako se popravilo samo od sebe.

Gremlini. :)

Vrh Dno