Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kad god ubacujem novi kernel ja očistim dalvik i keš. Recimo, franko sam odradi.
Posle sam vido da se samo par njih žalilo, pa reko neće valjda i meni da se desi i eto...
:d
Vanir jako lepo radi u kombinaciji sa franco kernelom, ima pregrst opcija, sve bukvalno leti na njemu, kretanje po app drawer, animacije itd. Baterija dobro drzi, zavisno od upotrebe imam 1-2 dana stand by i 3-3h30m sot.
Dajte neki predlog za neku dobru temu (po mogucstvu da je tamna )
Ljepotani moji, izvinite sto ns stizem bas da pratim temu, pa imam ovako pitanje na o-ruk:
Moj nekadasnji Gnex ostade kod jednog od mojih najboljih drugova, i na njemu jos uvek RasBeanJelly 4.1.2 + odgovarajuci Trinity kernel, i i dan danas prze bez greske.
Ipak, frend je cuo da je na 4.3 baterija bolja. Pa, je li, i koji je to 4.3 ROM slican RBJ-u a da ima dobru bateriju (ili custom kernel)..?
Može ova kombinacija o kojoj se priča u poslednjih par postova. Vanir + fancy kernel koji sam okačio (ne radi 1080p snimanje ali ima 65MB više rama dostupno)
Šta mi se ovo izdešavalo sa baterijom? Zašto nemam šta i koliko je koristilo bateriju?
Inače, ubacio sam novi Vanir nightly 2011 i fancy bigmem kernel. Malo sam se zezao pa sam "ispravio" fancy r43 da radi sa cm i pac romovima. Samo ne smem da ga probam :d