Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Mislim da grešiš gibo... Na tvom screenshotu je zauzeto 80mb više rama nego kod promastera, a njemu se još vrti i Facebook app koja je 40-50mb min...

Ajoj vide ovo, posle 65 sati...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381670205652.jpg
    uploadfromtaptalk1381670205652.jpg
    51.6 KB · Pregleda: 103
Moraće sad reboot :p
Najgore je što me mrzi da menjam rom tako da ću se mučiti sa ovim PA do izlaska 4.4...

Ispade da ti imas manje app koje ti rade i koje jedu ram od mene, a ja imam skoro duplo vise rama od tebe.. :) i + kod mog ss lista nije konacna ima dole jos gmaps, keyboard, i jos nesto.. :)

E još i mape da imam, pa raspao bi mi se telefon :-D

Screenshot_2013-10-13-15-30-03.pngRazlika je 30mb kad sam slikao, ali evo bas od kad pokrenusmo pricu pratim i ne silazi mi ispod 90, 92 je bilo free sa upaljenim chrome-om

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381671116115.jpg
    uploadfromtaptalk1381671116115.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
ne računa chrome, u to used tu računa samo sistem i servise koji se vrte nonstop, čim se prebaciš iz chroma u taj settings da gledaš potrošnju on postaje pozadinska aplikacija i ne ulazi u potrošnu nego u free

al ovo 150-180 je ok sa običnim kernelom i toliko servisa koje vrtiš

i koja ti je to praistorijska verzija mapa koja radi kao servis? :)

ne računa chrome, u to used tu računa samo sistem i servise koji se vrte nonstop, čim se prebaciš iz chroma u taj settings da gledaš potrošnju on postaje pozadinska aplikacija i ne ulazi u potrošnu nego u free

al ovo 150-180 je ok sa običnim kernelom i toliko servisa koje vrtiš

i koja ti je to praistorijska verzija mapa koja radi kao servis? :)

Nisam ih update, to su ove koje su dosle sa ovim romom.. Inace, Chrome mi je pokazivao medju ove app i primetio sam da ga je posle ugasio, ali tad dok je bio tu bilo je ~90 free...

Koliko sam se smorio kada sam bootovao cataclysm...
I koliko su default boje na gnexusu užasne.

Ako naprave rom za 4.4 - probaću ;)

Jedno pitanje, ubacio sam sinoć PA, sad kad me zove neko ekran je skroz crn i ne vidim gde da se javim. U čemu je fora?

Nije fora, nego nešto nije dobro.
Koju verziju sinking?
Jesi li radio wipe svega?

Jesam. Šta je to sinking?

Hahaha predikcija
Koju verziju si skinuo :-D

3.99 rc2

Pa ne znam, probaj dirty flash.
Ili najbolje sve ispočetka da budeš siguran.

Ili restore natrag na kataklizmu :)

Pa može i tako :p

Našao sam u čemu je bio problem. Trebalo je u halo da se stavi dialer u blacklist.

To je meni bilo uključeno po difoltu...

Je l ima neko problem sa dostupnoscu na mts mrezi? Vec par dana unazad mi se desava da sam nedostupan i stigne mi sms o propustenom pozivu. Ne znam da li je do telefona ili do mts?

Takodje i meni, ali pre 3,4 dana u jutarnjim casovima.. i da takodje mts..

Isto ponekad stigne poruka a inače sam primetio da telefon ima očajan signal :D

Ok, hvala svima, znaci do mts je.
Meni je uglavnom 3,4 crte signal. KOristim 2G, posto je ovde kod mene 3G signal ocajan. Inace, moja stara nokia e51 je za ovaj telefon, sto tice jacine signala (kako gsm, tako i wifi), jednom recju - izmisljen :D

Meni je signal ok, skoro da nikad nije slab, ali wi fi je mogao da bude bolji..

Nazad
Vrh Dno