Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Da nisam na putu za CG oma bi probao :-D

Ih gusteru, pa to se prije puta sve pripremi i onda flesujes kad ti dosadi voznja :)

А онда се деси sod или нешто слично и не можеш да користиш телефон док се не вратиш кући. Непосредно пре пута никада не треба флешовати ромове, поготово не најтлије.

Tako je, ionako mi ovaj cataclysm radi odlično pa neću da kvarim, a kad se vratim biće flešovanja :p

Valjda neće :p

Moram da pohvalim moju mašinu, sad sam odgledao film Step Up 3, ima skoro 3GB pa kontam da je zahtevan za telefon i nije ništa secnulo na mx player-u:-D

А онда се деси sod или нешто слично и не можеш да користиш телефон док се не вратиш кући. Непосредно пре пута никада не треба флешовати ромове, поготово не најтлије.

pff... amater
ja flashovao telefon u sloveniji dok smo rucali na Marche... skidao rom preko njihovog wifi...

Sad me vec svrbi sto nema puritya novog, pa gledam tako u raznim pravcima :D PA, CM, Slim...

Ja se zeznuo i probaj nightly. Wifi nije hteo da radi i "izgubilo" se desetak aplikacija.
Vratio se na stable.
A tako mrzim da menjam rom, izgubim 3 sata dok se svuda ulogujem i podesim.

koje kernele furate i kako vam drži baterija?
i na koliko držite osvetljenje? i jel vam uključen CAB?

Koristim Fancy kernel, autobrightnes ne koristim, ne svidja mi se kako sam odredjuje jacinu a imam u ROM-u opciju slide across status bar for brightness. :)

Da, pretaman je auto, ja zato koristim lux...
A content adaptive brightness u tricksteru, on ili off? I koliko izvlačiš na bateriji?

Znači baterija kurton :)
Na off bela izgleda iznenađujuće dobro za amoled, ali jede bateriju mamu mu... :D

Ma ne vredi isključiti to, ionako mi se raspada baterija ;-)

Kako to na Amoleda toliko baterija traje :D Meni otkad je krenuo u deep sleep drma drzi. 82% ostalo a 19h on battery, screen on malo jace od sata :D

Poslednja izmena:
Nema to veze sa amoled - om, punim fon 2 puta dnevno, a nekad i 3 puta, naravno da će biti takva :p

Pa traje i ovde tako kad ne koristiš telefon - problem nastane kad poteraš ovih 4.7" na 1750mah bateriji. Meni ekran redovno bude 70+ procenata potrošnje

Valjda neće :p

Moram da pohvalim moju mašinu, sad sam odgledao film Step Up 3, ima skoro 3GB pa kontam da je zahtevan za telefon i nije ništa secnulo na mx player-u:-D

Lol. Pa neće ti film seckati na dc procesoru. :D

Koliko su active notifications veštački nabile screen time... Sa desetak sati bez punjenja ima 8 sati screen time... od toga naravno nema ni 2h realne upotrebe

stavio sam novi slim beta2... zasad valja... cekam purity, valjda se dario vratio sa odmora :)

Kakav je slim što se dodatih opcija tiče? Pre je imao gomilu, a vidim sad se hvale da je ime beta zbog ostalih uređaja, za gnex je praktično stable...
Da ne bude kao sa novim rbj, ja ga stavio a ono čist aosp sa 2-3 dodate opcije :)

Ljudi evo sta imam od bug-ova na stock-u 4.3. Cesto mi se desava da kad na home screen-u kliknem na folder nece da ga zatvori na back, moram na home. Takodje vec precesto mi se desava da volume dugme sa strane ne reaguje uopste. Ne mogu da pojacam ili smanjim ton, tek kad udjem u settings pa tamo promenim dugme proradi.

Ljudi evo sta imam od bug-ova na stock-u 4.3. Cesto mi se desava da kad na home screen-u kliknem na folder nece da ga zatvori na back, moram na home. Takodje vec precesto mi se desava da volume dugme sa strane ne reaguje uopste. Ne mogu da pojacam ili smanjim ton, tek kad udjem u settings pa tamo promenim dugme proradi.

To se i meni par puta desilo za back dugme, da ne reaguje, a jednom i to za volume. Ako ti je lakše :)

Ma ne potrisem se oko toga :) , reko cisto da podelim utiske. Ako nastavi da seza vraticemo 4.2.2 i problem resen.

Naravno da ne. Odbijam da koristim sve što nema stock android i soft keys. :D a i note 2 je veliki. Iščašim palac dok kliknem na menu ili back.

Soft keys pa da mi uzimaju deo ekrana ?? Nikad !!! Mislim da je to nesto najgluplje sto su mogli da implementiraju u android na mobilnim telefonima. Kao imas 1280x720 ali nemas posto imas samo 1240x720. Ako sam platio 1280x720 ocu da ih imam stalno a ne samo u video playeru.

Ih, za 40 pix cete da poginete.... Na kraju krajeva, tamo gdje treba da bude 720p rez (u video plejeru) tu i jeste.

Inače po defaultu je 96px :)
Prihvatljivo je da se smanji do nekih 50-60px, to je nekih 4-5mm u visinu, ispod toga se teško ubada, a kome smetaju tih par mm... Je*iga :)

Vrh Dno