Da nisam na putu za CG oma bi probao :-D
Da nisam na putu za CG oma bi probao :-D
Ih gusteru, pa to se prije puta sve pripremi i onda flesujes kad ti dosadi voznja![]()
А онда се деси sod или нешто слично и не можеш да користиш телефон док се не вратиш кући. Непосредно пре пута никада не треба флешовати ромове, поготово не најтлије.
pff... amater
ja flashovao telefon u sloveniji dok smo rucali na Marche... skidao rom preko njihovog wifi...
Sad me vec svrbi sto nema puritya novog, pa gledam tako u raznim pravcimaPA, CM, Slim...
Valjda neće![]()
Moram da pohvalim moju mašinu, sad sam odgledao film Step Up 3, ima skoro 3GB pa kontam da je zahtevan za telefon i nije ništa secnulo na mx player-u:-D
Ljudi evo sta imam od bug-ova na stock-u 4.3. Cesto mi se desava da kad na home screen-u kliknem na folder nece da ga zatvori na back, moram na home. Takodje vec precesto mi se desava da volume dugme sa strane ne reaguje uopste. Ne mogu da pojacam ili smanjim ton, tek kad udjem u settings pa tamo promenim dugme proradi.
Naravno da ne. Odbijam da koristim sve što nema stock android i soft keys.a i note 2 je veliki. Iščašim palac dok kliknem na menu ili back.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari