Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Kako se manifestuje to "neće", daj detaljnije?

Evo prebacio sam se na takju i opet nece.
Detaljno, odem u recovery i odradim wipe svega I onda na install i odmah napise failed...

Mozda ti treba noviji cwm, noviji recovery... Koji error ti ispise?

TWRP najnoviji.
Nikakav error, samo failed.
Gore normalno pise installation zip completed.

ma nema veze to takju jakju... jel si proverio MD5?
Evo ti za cataclysm rom

anu8ahuq.jpg

Poslednja izmena:
Ne, nikad nisam petljao sa tim.
Kako da proverim?

na telefonu možeš da skineš ovaj program koji sam okačio ako ti je tel funkcionalan (imaš backup nadam se :) )
učitaš mu zip fajl koji si skinuo i on mu iskalkuliše MD5... ako nije ovaj koji sam ti okačio gore znači da je loš fajl

na kompu sigurno ima more programa... isti princip

Poslednja izmena:
Isti je.

Moja pretpostavka je da ti TWRP pravi problem. Od kada je taj najnoviji? Ja sam na CWM-u.

Pa danas sam ubacio...
Ne znam kad je izasao, ali nema noviji.
Ajde probacu kad dodjem kuci I to.
Ali sigurno od danas skupljam pare za N4!

Ja imam 2.6.0.0 i nikad problem, nisam ni sa starijom verzijom... Ali svakako probaj cwm

U zivotu vise ne stavljam CWM!
Ubacio I probao preko njega i dobio bootloop.
Definitivno nesto nije u redu sa telefonom...
A opet normalno instaliram supersu preko TWRP-a.
Ako nekome nesto padne na pamet neka pise...

jel si probao da prvo staviš factory image 4.3? možda i ceo userdata da flešuješ, da telefon bude kao da je tek kupljen samo sa 4.3, pa onda dalje unlock bootloadera, recovery, rom, supersu

3 puta ubacivao 4.3 yakju i 2 puta takju...
Nisam probao sad bas sve da brisem I zakljucavam bootloader.
A I onako sam dosao kuci...

Evo prvih rezultata. :D
Ja sam vrlo zadovoljan.
Slika je crvena zbog twilighta.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375854825565.jpg
    uploadfromtaptalk1375854825565.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Tapatalk neće da stavi 2 slike u isti post, pa moram ovako.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375856738746.jpg
    uploadfromtaptalk1375856738746.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 125
Nista me ne pitajte, namucio sam se k'o konj ;)
by4amabu.jpg

Ajde da napišem :)
Krivac-GREMLINI :p

Sve je počelo juče uveče, ja po*izdim i odem bajsom u Krajišnik (tamo ima 3G) i skinem slim bean i CM 10.2 i njihove gapps i ajde reko probaću to možda stvarno ne valja onaj rom...
I probam CM i opet failed, onda wipe pa probam slimbean i uspe,ali neće gapps, skinem još neke dve vrste gapps-a i opet ništa, ali sad neće sa tog slimbeana da pređe na stock, a ja lepo obrišem sistem i tako ga ostavim da se kiseli do ujutru :d
Jutros preko toolkita ubacim stock i onda krenem ručno da brišem memoriju telefona...
I tako ti ja obrišem sve samo ostane onaj folder titaniuma i probam da flešujem cataclysm i opet neće, onda i to obrišem i opet neće :lupko:

Onda skontam da imam slobodno 12.6 od 13.3GB-a sve obrisano...
I onda zaključam bootloader pa otključam i posle toga slobodno 13.1GB znači neko čudo je bilo u memoriji, ali šta-ko će ga znati...

Znači kada se kompletno formatira fon nema šanse da ne uspe flešovanje.
Samo me i dalje muči šta je to bilo u telefonu (možda neki virus :-devil-: ), ali eto sad sve radi.

Vojkane dok mi nisi preporučio Cataclysm nisam ni čuo za njega, ali ja sam oduševljen! Ni jedan bag, FC, lag, ama baš nikakav problem :D
Samo kada bi se mogli menjati dugmići i kada bih imao transparent status bar bio bih skroz zadovoljan, ali i ovako je super.

Eto, ipak je full format morao da upali :)

Super što si zadovoljan romom. Lik koji ga pravi ima neki stav da hoće da rom što više liči na stock pa zato nema tih opcija koje si pomenuo, ali što se rada tiče - video si i sam :)

Jeste full format pomogao, ali zato sad a imam samo TT4, Power Toggles i Trickster Mod, ne smem više da uplaćujem onaj surfuj brže, ćale će me likvidirati ako opet napravim ogroman račun :D

@Tetsuo, ajde ako nije problem uslikaj fon da vidimo koliko je debeo sa tim :)

Mnogo. :D

Aj posle ću, sada me nešto mrzi da vadim aparat.

Nazad
Vrh Dno