Ajde da napišem

Krivac-GREMLINI
Sve je počelo juče uveče, ja po*izdim i odem bajsom u Krajišnik (tamo ima 3G) i skinem slim bean i CM 10.2 i njihove gapps i ajde reko probaću to možda stvarno ne valja onaj rom...
I probam CM i opet failed, onda wipe pa probam slimbean i uspe,ali neće gapps, skinem još neke dve vrste gapps-a i opet ništa, ali sad neće sa tog slimbeana da pređe na stock, a ja lepo obrišem sistem i tako ga ostavim da se kiseli do ujutru :d
Jutros preko toolkita ubacim stock i onda krenem ručno da brišem memoriju telefona...
I tako ti ja obrišem sve samo ostane onaj folder titaniuma i probam da flešujem cataclysm i opet neće, onda i to obrišem i opet neće :lupko:
Onda skontam da imam slobodno 12.6 od 13.3GB-a sve obrisano...
I onda zaključam bootloader pa otključam i posle toga slobodno 13.1GB znači neko čudo je bilo u memoriji, ali šta-ko će ga znati...
Znači kada se kompletno formatira fon nema šanse da ne uspe flešovanje.
Samo me i dalje muči šta je to bilo u telefonu (možda neki virus :-devil-: ), ali eto sad sve radi.
Vojkane dok mi nisi preporučio Cataclysm nisam ni čuo za njega, ali ja sam oduševljen! Ni jedan bag, FC, lag, ama baš nikakav problem

Samo kada bi se mogli menjati dugmići i kada bih imao transparent status bar bio bih skroz zadovoljan, ali i ovako je super.