Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Isto i kod mene od kada sam na 4.2.2. Izgleda da nisu nesto bas najbolje ispeglali.

Мој добро ради, да куцнем у дрво :d

Ja nisam primetio neki problem na 4.2.2 lepo radi, jedino sto malo sporije pali kamru

I ja mislim da je do manjka rama. Nemam pojma bolje mi je radio pre, nego na 4.2.2. Ali videcemo kad dodje 4.3 kako ce da radi. Samo nemam pojma i kad dolazi, rekose pocetkom Juna. Mada mrka kapa od toga.

Ja sam mislio da prođem na nexus 4, ali ću da se strpim za neki sa lte. :D

Ima problema GNex sa memory managementom u 4.2.2, to je činjenica.

Da li neko zna gde mogu da dodam svoje brze sms odgovore (ono što može da se pošalje kada te neko zove)?

Ej, а како се то активира?
Тамо сам наместио шта да пише, али не видим где се то сад намести да пошаље то што сам написао :lupko:

U call screen kad primas poziv, levo je da odbiješ, desno da se javis, a gore quick response.

Аааааа хвала :)

Ja sam skroz zaboravio ovaj telefon.
Da li melodija mora da bude u ogg formatu da bih je postavio za zvono?

Presao sa Slim Bean ponovo na Purity. Radio je kako treba pa odjednom celi sistem laguje neko vreme pa opet radi OK. Ima slobodnog RAM-a, iste aplikacije non stop koristim, menjao sa stabile 6, na 6.2 i 6.5,... ista stvar. Dacu mu opet sansu kada stigne do stabile 7.
Edit: push za hangout, whatsapp i viber nije radio kako treba. Proradi tj. stigne notifikacija kada otvorim app, nikakve koristi od nje nemam tada.

Poslednja izmena:
Moras da restartujes :)

Ma ostavi kao i do sada Mitra Mirica i cepaj :p

Peva kao što izgleda :D

3G only (хе хе ових дана сам у Зрењанину), 2 сата на youtube-у, тако да сам задовољан... :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371496840828.jpg
    uploadfromtaptalk1371496840828.jpg
    56.6 KB · Pregleda: 101
  • uploadfromtaptalk1371496857388.jpg
    uploadfromtaptalk1371496857388.jpg
    41.8 KB · Pregleda: 96
  • uploadfromtaptalk1371496882367.jpg
    uploadfromtaptalk1371496882367.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 103
A gde je YouTube u detaljima? :p

Nazad