Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nisam zadovoljan paranoid - om, plus Franco.
Usporenja su česta.
Doduše, fali mi rama, ali šta da se radi. :rolleyes:

U novom Purity 5.3.1 je po defaultu Superuser, hocu SuperSU da ubacim.
Pitanje je, koliko se ja secam SuperSU kad se flesuje .zip sam obrise Superuser app.. Jel moze neko da potvrdi??

MINCO v7 is out. Doduse dobio sam prerelease vidim da ga jos nije okacio. Trenutno se igram sa Purity 5.3.1.

У последњих недељу дана ми се спорадично појављује ово.
uploadfromtaptalk1366649077810.jpg
Да ли неко зна о чему се ради. Ја сам на вип-у. Када се појави та нотификација ја сам и даље на мрежи, тј доступан сам и могу да зовем нормално. Када стиснем то, он отвори хром и оде на неку ИП адресу, али је она скроз празна.

Kako mi čitate misli :D

Nisam obraćao pažnju na to, ali kao ajde da vidim, jel na benchu neko zna kad otvorim prvu temu ovu i vidim priča se o tome :D

Inače to se izgleda dešava samo na 4.2.x ali čudi me kako se to pre nije dešavalo :confused:

Ja imam problem sa odlazenjem u sleep. Ugasim ekran i prosto nekad ne mogu da ga vratim medju zive cak i nakon par pritisaka na Power dugme. U pitanju je Purity i AK, poslednja verzija.

jel ima jos neko problem da skida nove aplikacije i update stare ?sa google play-a

Mislim da sam i ja na VIP-u u subotu video to obaveštenje o mreži i ne od tada, a ni pre nikada.

@kUdtiHaEX Meni je na Paranoidu normalna pojava da mi se pali ekran tek iz druge, a znalo se dešavati i da moram vaditi bateriju, jer se ušlogirao, doduše vrlo retko.

@nightmare Zavisi o kojim aplikacijama pričaš. Da li su plaćene, da li imaju tzv. "in-app purchase" ili su one baš baš free? Reci konkretno o kojima se radi.

Ja vraćam 4.1.2 upravo, 4.2.x je definitivno za N4, a ne za GNex.

Ja imam problem sa odlazenjem u sleep. Ugasim ekran i prosto nekad ne mogu da ga vratim medju zive cak i nakon par pritisaka na Power dugme. U pitanju je Purity i AK, poslednja verzija.

Ja vraćam 4.1.2 upravo, 4.2.x je definitivno za N4, a ne za GNex.

Ne znam odakle vam toliki problemi.Ja koristim Purity ROM v5.3.1 i AK SKL kernel v207...Sve sljaka extra i svaka nova verzija je sve bolja i bolja.Sa ovim developerima stvarno nema greske...

@trenje Ne slazem se sa tobom u vezi 4.2.2. Kod mene sve radi perfektno i iskreno nikada bolje kao sad sa poslednjim AK kernelom. Ne znam koji ROM koristis i koji kernel ali mozda da odradis full wipe pa sve iz pocetka?

Kutija ne odlazi u deep sleep ili je malo "teži" pa mu treba par sekindi ili sleep of death?

@nightmare Zavisi o kojim aplikacijama pričaš. Da li su plaćene, da li imaju tzv. "in-app purchase" ili su one baš baš free? Reci konkretno o kojima se radi.[/QUOTE]

i placene i bas free freee.ne mogu da update nijednu besplatnu app niti placeni niti da skinem novu

jel radi google play svima normalno?

Radi radi...Zasto ne obrises za pocetak cache i data od Google Play aplikacije pa pokusaj ponovo. A mozes da probas i iz recovery-a wipe cache i wipe dalvik i mozda cak i fix permissions pa onda restart...Jos jedna opcija ti je da instaliras najnoviji Google Play v4.0.25 ako ti vec sam nije updateovan. Potrazi malo na netu... :)

I meni se desavao SoD sa nekim kernelima.
Probaj drugi kernel i kad ubodes pravi :)

@trenje Ne slazem se sa tobom u vezi 4.2.2. Kod mene sve radi perfektno i iskreno nikada bolje kao sad sa poslednjim AK kernelom. Ne znam koji ROM koristis i koji kernel ali mozda da odradis full wipe pa sve iz pocetka?

Tek kad staviš 4.1.2 vidiš koliko je bio brži. :) Da ne pričam o trajanju baterije, baterija je bolja 20 do 30% na 4.1.2. Sad sam stavio CM10 + Trinity A67 i stvarno radi bolje, da ne pričam opet i o bateriji.

Tek kad staviš 4.1.2 vidiš koliko je bio brži. :) Da ne pričam o trajanju baterije, baterija je bolja 20 do 30% na 4.1.2. Sad sam stavio CM10 + Trinity A67 i stvarno radi bolje, da ne pričam opet i o bateriji.

Ja npr. nisam nikada dobijao bolje rezultate sa baterijom nego sto uspevam na 4.2.2...Sve zavisi od kernela i naravno nacina na koji se koristi telefon...Ali dobro.Ako ti odgovara 4.2.1 onda OK... :cool:

Da je 4.1.2 najbolji, diveloperi ne bi imali za osnovu 4.2.x.
(Ako je već tu 4.1.2 sa kojim " mogu da uštede 30%" baterije i dobiju na brzini.)

Pa ja baš hevi koristim telefon, tako da mogu da napravim realan test.

@Axel

Ne razumem šta si hteo da kažeš, a verovatno ni ti ne znaš. Kakve veze ima što developeri prave 4.2.x romove, je l' ga to čini boljim? Naravno da ne, recimo za Arc S rade 4.2.x romove, a nisu ni ICS sredili da radi kako treba.

Radi radi...Zasto ne obrises za pocetak cache i data od Google Play aplikacije pa pokusaj ponovo. A mozes da probas i iz recovery-a wipe cache i wipe dalvik i mozda cak i fix permissions pa onda restart...Jos jedna opcija ti je da instaliras najnoviji Google Play v4.0.25 ako ti vec sam nije updateovan. Potrazi malo na netu... :)

brisao cash i data vise hiljada puta,i dalje nije htelo.stavio sam novi market opet nije htelo.pisao google play tehnickoj podrsci i posle 3 sata proradio a nije htelo 2 cele nedelje.

Da je 4.1.2 najbolji, diveloperi ne bi imali za osnovu 4.2.x.
(Ako je već tu 4.1.2 sa kojim " mogu da uštede 30%" baterije i dobiju na brzini.)

Ako nisi probao nemoj da pricas napamet. Meni je GNex bolje radio na 4.1.2 i baterija je duze trajala i to nije rekla-kazala, vec cinjenica. To se da primetiti pogotovo ako ne ispustas telefon iz ruke i koristis ga za ozbiljne stvari, a ne za drzanje u stand-by rezimu.

Ako nisi probao nemoj da pricas napamet. Meni je GNex bolje radio na 4.1.2 i baterija je duze trajala i to nije rekla-kazala, vec cinjenica. To se da primetiti pogotovo ako ne ispustas telefon iz ruke i koristis ga za ozbiljne stvari, a ne za drzanje u stand-by rezimu.

Inače najduže sam koristio 4.1.2, samo taj update sam imao, a nisam hteo da rutujem telefon u to vreme, pa da ubacim drugi.

Pre par dana sam postavio SS, a imam i novije sa više sati..
Ti kad je najbolji što koristi njega stock a ne AK + Purity.
. . A onda mi pošalji SS sa 4.1.2 kada budes imao makar 1d15h, 4h+ ost sa autobrightness, pgm i wifi pola dana.

Dobar je, ali ni blizu stock, kao sa nekim kernelom i rom-om. ;)

Poslednja izmena:
Stock 4.1.2 + Trinity kernel je bolji od bilo koje 4.2.1 + custom kernel kombinacije. Ja ne koristim AB, meni je osvetljenje ekrana na 50% non-stop, WIFI ne gasim i obavim bar 1.5h telefonskog razgovora tokom dana + svasta drugo - dakle, u tim radnim uslovima 4.1.2 + Trinitiy daje bolju bateriju. Nije problem, poslacu ti screenshot da se uveris :)

AK + Purity stuca, zakiva, malo-malo pa se desi SoD, dodje mi da bacim telefon, a stavio sam ih jer mi je to u datom trenutku bilo najbrze resenje jer mi je telefon potreban 24/7 pa ne mogu sebi da dopustim da sam dugo bez nejga. Verovao ili ne, posto mi opasno ide na nerve, stavicu 4.1.2 + Trinity. Uostalom, ako iskoristis predivnu opciju zvanu Search i pretrazis malo ovu temu, videces da je gomila ljudi rekla da im je po prelasku na 4.2.x baterija manje trajala nego na 4.1.2

Nazad
Vrh Dno