Ja imam problem sa odlazenjem u sleep. Ugasim ekran i prosto nekad ne mogu da ga vratim medju zive cak i nakon par pritisaka na Power dugme. U pitanju je Purity i AK, poslednja verzija.
Ja vraćam 4.1.2 upravo, 4.2.x je definitivno za N4, a ne za GNex.
SoD na gnexu??? Nema sanse.
SoD na gnexu??? Nema sanse.
jel radi google play svima normalno?
Ja imam problem sa odlazenjem u sleep. Ugasim ekran i prosto nekad ne mogu da ga vratim medju zive cak i nakon par pritisaka na Power dugme. U pitanju je Purity i AK, poslednja verzija.
@trenje Ne slazem se sa tobom u vezi 4.2.2. Kod mene sve radi perfektno i iskreno nikada bolje kao sad sa poslednjim AK kernelom. Ne znam koji ROM koristis i koji kernel ali mozda da odradis full wipe pa sve iz pocetka?
Tek kad staviš 4.1.2 vidiš koliko je bio brži.Da ne pričam o trajanju baterije, baterija je bolja 20 do 30% na 4.1.2. Sad sam stavio CM10 + Trinity A67 i stvarno radi bolje, da ne pričam opet i o bateriji.
Radi radi...Zasto ne obrises za pocetak cache i data od Google Play aplikacije pa pokusaj ponovo. A mozes da probas i iz recovery-a wipe cache i wipe dalvik i mozda cak i fix permissions pa onda restart...Jos jedna opcija ti je da instaliras najnoviji Google Play v4.0.25 ako ti vec sam nije updateovan. Potrazi malo na netu...![]()
Da je 4.1.2 najbolji, diveloperi ne bi imali za osnovu 4.2.x.
(Ako je već tu 4.1.2 sa kojim " mogu da uštede 30%" baterije i dobiju na brzini.)
Ako nisi probao nemoj da pricas napamet. Meni je GNex bolje radio na 4.1.2 i baterija je duze trajala i to nije rekla-kazala, vec cinjenica. To se da primetiti pogotovo ako ne ispustas telefon iz ruke i koristis ga za ozbiljne stvari, a ne za drzanje u stand-by rezimu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari