Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Stefano (AK) radi na tome, recimo da je blago p****** :d jer nema wakelock-a da se pojavljuje dok skida 1.5-3% baterije po satu
a telefon u deepsleep-u??!
Potrajace jer mora dosta toga istestirati.

Vreme za edit je isteklo: Stefano je "manijak" u pozitivnom smislu te reci! :)
Popravio je battery drain, nova verzija kernela uskoro.

P.S. "Moze li da moderator spoji ova 2 posta u jedan?"

Poslednja izmena od urednika:
I meni AK kernel srce bateriju ko mutav a wake - 0. Bas me zbunjuje.

Ipak sam ubacio Franco r372, upravo sam namestio sve kako mi odgovara: boje, proc na 1.4 spustio voltaže...Valjda će dobro da radi:d

Edit: ево урадио сам quadrant и није лоше;)
ysydajur.jpg

Poslednja izmena:
AK.070.DIAMOND je izasao...flash-ujem i odosmo na spavanje , moj fon i ja. Postujem ujutro ima li promena.

Nema promena.... a "manijak" je jutros postavio novi kernel iste oznake ali je navedeno da je popravljen drain.
Hajd` Jovo nanovo... :d

Evo SS kombinacija Purity 5.2.1 + AK Diamond v044.
Takodje PGM 24h ukljucen, brightnes auto.

Screenshot_2013-04-09-09-45-32.pngScreenshot_2013-04-09-09-45-38.pngScreenshot_2013-04-09-09-45-46.png

2G.
Da napomenem da sa triksterom izmenio neke stavke u kernelu, znaci nisu sve default frekvencije. Ako neko zeli da proba, šerovaću.

Poslednja izmena:
Nema promena.... a "manijak" je jutros postavio novi kernel iste oznake ali je navedeno da je popravljen drain.
Hajd` Jovo nanovo... :d

Mene ovo izuzetno nervira. Kao i dorimanx kod mene u S2 taboru, izbacuje kernele kao lud, te popravljeno ovo, te popravljeno ovo, pa onda ovo se bas tad pokvari. Nikad bre da dobijem funkcionalan kernel. Sva sreca kod vas ima par custom kernela koji su stable. A kod mene samo on, jer Siyah nema vremena, a on je jedini koji kad napravi kernel to radi za sve pare, pa makar bila i beta.

Sta fali Francu? Odlican kernel, battery friendly, nema laga, gnex je odlicna masina sa njim.

Тако је, ево мени Franco ради савршено:thumbup::D

Jedno pitanje za sve forumase i pomoc ako znate,Gde da nadjem poklopac baterije za i9250-nexus u Beogradu,Hvala

@Djilkosh_Ns
AK ima 2 vrste kernela, stable i eksperimentalni koji svi volimo :) Ovaj sto nas "zeki" je eksperimentalni Diamond.
Rubin je stabilan ali nije zanimljiv. ;)
@ubabic
Nemam pojma. Flash-ovao ga jesam ali radim tj. pricam non-stop sa telefonom pa ne znam. Napisacu sutra. :p

Ааааааааааа неееееееееее остао ми пуњач у школи:(
Значи мораће да се купује нови...зна ли неко колико може да кошта нови пуњач?

Па немам ни кабл, знам, добро онда ћу да вијам тај најјефтинији:p

Zato sto je dimenzija 6.4 cm x 3.7 cm x 1.8 cm.

Salu na stranu, on ce da uzme koji god bude hteo, a za 5,75e na kucnu adresu ti mu nadji bolji ;)

Poslednja izmena:
Zato sto je dimenzija 6.4 cm x 3.7 cm x 1.8 cm.

Salu na stranu, on ce da uzme koji god bude hteo, a za 5,75e na kucnu adresu ti mu nadji bolji ;)

A i original je... :) Narucivao sam ja preko DX-a neke stvarcice. Besplatna postarina,a stize sve u roku od 5-7 dana...

DX

Kad sam poslednji put narucivao, stigla mi je posiljka nakon 23 dana.

Е другари овако стоје ствари...
Пуњач ми неће требати наредних месец дана јер су ми га родитељи одузели и плус забранили и комп да користим:(, ево уграбио сам прилику да вам ово напишем сад када нису кући...

Тако да ћу се можда још који пут појавити док ми не истекне казна:banghead:

Izvini stvarno, ali posteno si me nasmejao, samom prilikom da se setim doba kada je to uopste postojalo kao opcija... :D

Vrh Dno